Cepte Fırsat Tarifeleri Prime Business (sınırlı süre)

acer aspire lite 16 chipset driver
raptor like intel driver : https://www.intel.com/content/www/us/en/download/19347/chipset-inf-utility.html?wapkw=raptor%20lake
PCI\VEN_8086&DEV_A77D&SUBSYS_72708086&REV_01\3&11583659&0&50
PCI\VEN_8086&DEV_A77D&SUBSYS_72708086&REV_01
PCI veri toplama ve sinyal işleme denetleyicisi
biosu güncelledikten sonra üstteki driver ı kurun aygıt yöneticisine kurulmayan sürücü kurulacaktır.
Hb den alınan acer aspire lite 16 nın sürücü sayfası (yeni biosta var)
not: öneri windows 10 içindir,bios güncelleme riskli olabilir daha önce güncelleme yapmayanlar bir uzman ile görüşsün.
E devlet borç kısmını kontrol edin
Bana geçmiş yıllara ait borç çıkarmışlar121tl x toplamda 544tl borcum varmış ama benim tt ye hiç borcum olmadı

halbuki hattım otomatik ödeme talimatlı.
cs go indirme(geri dönme)
silinsin.
silinsin
iptal ettikten sonra turkneti tribi
hem verdiği sözden önce zam yapması hemde bu sene 1 ay zam yapmasından dolayı turknet abonelimi sonlandırdım fakat bana yazdığı maile güldüm, sanki çok ilgileniyorlarmış gibi,iptal sebebimi arızadan dolayı göstermişler halbuki iptal sebebim fiyat artışından dolayıdır,bu konu haksız yere birilerinin çıkarı yüzünden silinirse lütfen üyeliğimide siliniz.
edit:ayrıldıktan sonra sürekli telefonuma internet aboneliği ile ilgili spam aramalar çok arttı numaramı birilerinemi verdiniz anlamadımki...

Turkcell'in süper hızlı 4G LTE interneti...

Dün 4g internet çekim konusunda(max 3mbps) turkcell çağrı merkeziyle görüştüm bana dedilerki 2-3 mbps kabul edilebilir değer ve cihazınız sorunlu farklı cihazla deneyin bende telefonumda sorun yok şebekenizde sıkıntı var dedim (evde 227mbps hız veriyor) kayıt aldılar görüşme sonlandı çağrı merkezinden bir hanımefendi aradı yoğunluktak kaynaklı dedi facebook ta turkcell ile görüştüm bana yeni yatırım döneminde yatırım yapacaklarını yazdılar kusura bakmayında bu hastane (Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kadın doğum hastanesi ile yanyana) yeni yapılmadı yıllardır var hiçmi farkında değilsiniz bende yeni yatırım döneminde az fazla verip(T. T.) eski operatörüme dönerim.

Turkcell de hotspot kullanmak ücretlimi?
Reeder p13 blue izlenim.
Vodafonun taşınacak numaradaki kredileri sıfırlaması
Meslek: Bilgisayar Teknik / Güvenlik
İlgi Alanları: Bilgisayar / Bilişim teknolojileri
![]() Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir.[G.S.E.] |
|
İlandaki Fiyatlar eskidir, lütfen yeni fiyat sorunuz.
|
| İlandaki Fiyatlar eskidir, lütfen yeni fiyat sorunuz.www.hayati.tr |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.326
İkinci El Bölümü Mesajları: 905
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.771)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 569 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

2 Yanıt
0