Yarbay
17 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme
Toplam: 233 (Bu ay: 0)
Gönderileri

o akşam alanya maçında Ali palabıyık tarafından KATLEDİLDİĞİMİZDE , bu ligi BİTİRTMEYİZ dediğimizde, sadece kendimiz için değil HERKES İÇİN ADALET LAZIM dediğimizde bize gülenler, dalga geçenler, SİZ KİMSİNİZ?? diye atar yapanlar şimdi topyekün ligden çekilmeyi düşünüyor isyan edip.

buyrun, kapı orada :)

hatırı sayılır bir zamandır yazmadım buralara, sadece tarihe NOT düşmek adına bu konuyu açmak istedim. öncelikle Galatasaray tarihinin en rezil başkanlık seçimi yapıldığı için kendi adıma utandım.. bu kulüp hiç bir zaman bu kadar acınası duruma inanın düşmemişti. çünkü GS diğerlerinden farklı olarak bir kültürün tarihin simgesidir. bu yüzden her zaman genel kurullarda, başkanlıklarda en çatışmalı, en demokrasili, en '' bizans'' lı , en kaoslu ama özgür şekilde geçer. kötü başkan ŞUTLANIR ve asla ona uzun zaman tenezzül dahi edilmez. ama ilk kez rezaletin arşa çıktığı bu seçimli genel kurulda tarihin DİBİ gördüğü en berbat yönetimin başında ki bu ZAT yeniden başkan seçildi. bu olayın hala olabildiğine, bunun bu kulüpte yaşanabildiğine HALA inanamıyorum. ama maalesef ki kendimizi her zaman uzak tuttuğumuz bu rezil sistemden biz de nasibimizi aldık. o yüzden bundan sonraki süreç artık KAYYUMU beklemek olacaktır. ayrıca balık hafızalı arkadaşlar, yahu o kadarda kötü biri değildi yaa diyen tatlı su gslılar , biz skorcuyuz diyen saf kesim ve genç arkadaş için, bu dibin dibini görmüş zat geçmişinde neler yapmış buradan muhteşem yazılmış şekilde okuyabilirsiniz.

ama önden uyarıyorum mideniz bulanabilir...

Tuğrultwitter
“Dursun Özbek dönemi; Grosskreutz'un evraklarını yetiştiremeyen Sakat Sigthorsson'u transfer edip, 1 maça bile çıkmadan gönderen Trabzon'un bedavaya bile göndereceği Cavanda'yı, 1.7m € serbest kalma maddesine rağmen 1.8m €'ya transfer eden”
https://twitter.com/parcalibeyi/status/1528099704537497601?s=20&t=e5eIhJYiWAcSLw_bvrOcgw

işte tam da bu yüzden, 32 yaşında bütün hayatını bu kulübe vermiş bir abiniz olarak ben hayatımda ilk kez Galatasaraylılığımı bu zat yeniden gidene kadar askıya alıyorum..

hiç bir zaman bunu yapacağımı düşünmedim çünkü Galatasarayda her zaman bir umut , bir kahraman, bir şans olmuştur. ama artık bunu da yerle yeksan ettiler. koca kulüp beceriksizlerin elinde böyle oyuncak oldu. Ali sami yen , metin oktay, Mustafa cengiz şuan kemikleriniz sızlıyor biliyorum. ama meraklanmayın bugünlerde elbet geçecek. sizin yeniden rahat uyuyacağınız zaman da gelecek. şimdilik kulüp onların olsun, içinizden bazıları da '' biz isimci değiliz kii biz takımcıyızz'' diyerek anca züğürt tesellisiyle taraftarın yanında çişini yapan , boş bardaktan su içen, fatih altaylıya dediği gibi sırf parasını alabilmek için '' EVET BEN BANKAYIM'' diyebilen bir adamı her gördüğünüzde '' sucuk ekmekle'' alkışlarsınız :)

biz o kadar geniş olmayacak kadar sevdik bu renkleri. hadi adios  

''fikri hür , irfanı hür, vicdanı hür''

arkadaşlar merhaba ben yeni ehliyet aldım hayırlısıyla ve çok şükür o stresten kurtuldum. şimdi de yeni bir stres başladı ama bu daha keyifli olanı tabi ki  ben şuan haliyle acemi sürücü olduğum için buna göre araba alacağım. yani öyle boyasız olsun, değişeni olmasın vs onlara pek bakmayacağım çünkü benim de bi yerlere sürteceğim veya çarpacağım aşikar   o yüzden tabi ki ağır hasar kaydı olmayan bir araba almak istiyorum.

bütçem şuan için '' nakit '' 60.000 ile 80.000 arası. otomatik almayacağım manuel alacağım. sedan almayacağım hatchback alacağım benim için daha rahat. ille de tüplü olsun veya benzinli olsun diye bir karar vermedim henüz. ayrıca eğer söylediğim bütçe fazlaysa ilk araba için ona göre de bana tavsiye verebilirsiniz.

benim aklımda şuan için ilk tercih renault clio var bunu araştırıyorum ve sizlerden de tavsiye veya öneri bekliyorum teşekkürler  

sedat peker videoları ana konuda cevap verip mesajın gerilere düşmesini görülmeme durumunun olmasını istemediğimden bu konuyu özellikle açma gereği hissettim. çünkü sosyal medya da dahil bizim forumumuzda da bu soruları soran ve videoları küçümseyen kişiler mevcut. aslında ben bu konuda kendimce nedenleri açıklayacak şekilde bir şeyler karalamayı düşünüyordum ama ekşi sözlükte gördüğüm bir entry resmen benim yazacaklarımın bir özeti gibiydi ve direkt paylaşmak istedim. lütfen sabırla okuyun çünkü cevaplar burada. çünkü sizin sandığınız şekilde ve planda olmuyor o işler. adamlar zaten pekerin kellesini gözlerine kestirmiş en ufak bir hatası için didik didik ediyorlar her şeyi. peker bir video belge vs yayınlasa sizce kılıfına uydurmayacaklar mı sanıyorsunuz? bu işler öyle kolay değil.. o yüzden peker de akıllıca davranıyor ki söyledikleri çöpe gitmesin heba olmasın. evet ülkede hukuk yok doğru savcılar biat etmiş oda doğru. ama yine de bunların olması anlattıklarını heba etmeye değmez. o yüzden sonraki videoları aşağıdaki ayrıntıları anlayarak izlemeye çalışın. o zaman kafanızda bazı şeyler yerine oturacaktır.  

haftaya o iş kendi evinizde sizde, güveniyoruz.  

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Aralık ayında enflasyon yüzde 14.60 olarak gerçekleşti. Buna göre, memur maaşlarına ve emekli memur aylıklarına yüzde 7.36, SSK ve BAĞ-KUR emekli aylıklarına da yüzde 8.36 oranında zam yapılacak.

https://www.birgun.net/haber/tuik-aralik-ayi-enflasyonunu-acikladi-329008

1 kg tere yağı 90 lira olmuşken , 5 lt yağ 85 liraya satılırken, 1 lt süt 8 liraya çıkmışken, 30 luk yumurta 25 liraya satılırken + zamlar almış başını gidiyorken açıklanan bu rakamlar ve verilen zamlar tamamen;

KOMEDİDİR! resmen aklımızla dalga geçerken, bizimle alay ederlerken, yüzümüze baka baka yalan söylerlerken; UTANMIYORLAR!

https://twitter.com/oguzkhanate isimli hesabı kullanan kişi, markette çalışan arkadaşının kendisine gıda ürünlerine yapılan yeni zamların fotoğrafını attığını paylaştı. görecekleriniz gerçekten şaka değil..

Anayasa Mahkemesi (AYM), “kasıtlı ya da taksirli suç ayrımı yapılmaksızın 6 aydan fazla hapis cezası alınmasının bekçiliğe engel oluşturduğunu” öngören kuralın iptal edildiğini duyurdu.

https://t24.com.tr/amp/haber/artik-6-aydan-fazla-hapis-cezasi-alan-da-bekci-olabilecek,918444?__twitter_impression=true

Kanun TANIMAYANLAR kanun TANITMAYA geliyor

İstanbul’daki yedi büyük hastanenin koronavirüs testlerinin milyonlarca lira karşılığı şirketlere yaptırılacağı ortaya çıktı. Bakanlığın pazarlık yoluyla yaptığı ihalelerden biri Menzil Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Ferhat Danışman’ın şirketine verildi. Sağlık Bakanlığı, İstanbul'daki yedi büyük kamu hastanesinde altı ay boyunca Covid-19 PCR testi yapılması için milyonlarca lira karşılığı iki şirketle anlaştı. BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Bakanlığın anlaştığı şirketlerden birinin sahibi ise Menzil Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Ferhat Danışman. Danışman aynı zamanda Menzil Cemaati’ne ait olduğu bilinen Emsey Hastanesi’nin üst düzey yöneticiliğini yapıyor.

https://www.birgun.net/haber/covid-19-testleri-de-menzilci-nin-sirketine-324773

daha bunu AŞI ihalesi var. bakalım aşıdan hangi YANDAŞ TARİKAT zengin edilecek  

merhaba. öncelikle ben profesyonel bir oyuncu değilim arkadaşlar. tabi ki zevkine oynadığım şeyler var ama keyfime göre zaman geçiyorum. benim için en önemli şeylerden biride paneldeki o netlik ve renk. daha önce philips 241E1SCA almıştım ama almaz olaydım. çünkü hala şuan kullandığım ekran ips ekran ve ben bu netlik ayarına çok alıştım.ve tabi ki canlı renklerede. ama VA panelin soluk,bulanık ve özelliklede o hafif beyaz ışıklı ekranını görünce beynimden vurulmuşa döndüm desem yeridir. o yüzden amazon'a hemen geri iade ettim ve yeter ulan diyip şuan bu 2k çözünürlüklü acer Vg240yubmııpx tv yi almayı düşünüyorum.

evet biliyorum ki 2k için en uygun ekran boyutu 27'' ama bu bana hem fazla hem de büyük geliyor. daha önce 24'' i philipsten tecrübe ettiğim için o boyutta karar kıldım. ama bu ölçüde hemd e 2k olan bu tv yi görünce aklıma çok yattı. dp olması( kablosuyla) + 2 adet hdmi olması + ve tabi ki ips ekran olması beni cezbetti. 144 hz takıntılı biri değilim. zaten o frekansı verecek ekran kartım yok. gtx 1050ti kullanıyorum. 75 hz + 1ms bana fazlasıyla yeter. o yüzden tek takıntım bu netlik ve renk konusu. çünkü bilgisayarı sadece oyun için değil bir çok işlevsel özellikle de kullanıyorum.

yani demek istediğim bu boyutta 2k olur mu? olursa görüntüde sıkışmalar olur mu? yada renk kayıpları? veya başka problemler. veyahut 27'' e göre daha mı iyi performans alırım?

yorumlarınızı bekliyorum  

Hakkında
Meslek: tekniker
İlgi Alanları: Detroit P.- LIVERPOOL- Rafael Nadal
Forum İmzası:
Katılım zamanı: 17 Şubat 2007
Forum İkinci El İmzası:
x
Hakkımda:
Katılım zamanı: 17 Şubat 2007
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Takım
Galatasaray
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
HP
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.886
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 396.493 (Bu ay: 1.303)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.