Binbaşı
07 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 397 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bu konu çok önemli, bu muhteşem hizmetler, bu benzersiz deneyimleri herkesin yaşaması lazım.

İnternet için para ödüyorsunuz ama diğer sağlayıcılarda hizmeti tam alıyorsunuz, böyle rezalet olmaz. Türknet bu konuda çok iyi 1 ay ödüyorsunuz sizi en az 1 hafta internetsiz bırakıyor. Bu muhteşem bir özellik hep aradığım bir özellikti, bunu sunduğu için türknete teşekkür ederim.

Normal servis sağlayıcılar internetiniz koptuğunda canını dişine takar en kısa sürede internetinizi bağlar ama türknet bu konuda bir harika internetiniz gittiği zaman günlerce internetsiz kalıp ailenizle güzelce vakit geçirmeniz için internetinizi bağlamıyorlar. Gerçekten bu hizmet için çok teşekkür ediyorum türknete.

en güzel özelliği müşteri hizmetleri, çağa uygun olarak çalışıyor, böyle bir hizmet yok. arıyorsunuz kimse yok derdine adamlar çözüm bulmuş, kimseyi arayamıyorsunuz. Eskiden arardık saatlerce beklerdik ama bu sorunu kökten çözerek müşteri hizmetlerini ortadan kaldırmışlar ve sizi saatlerce telefonda bekleme derdinden kurtarmışlar. Bravo türknet

Sadece türknet kullanıcıları anlar bunu internet kopmasın diye sürekli düşünür ve bunuun için uğraşırsınız ama diğer servis sağlayıcılarda bunu düşünmezsiniz, koparsa gelir, türknet burada da sizi düşünmüş ve sürekli internet var mı diye düşünerek canınızın sıkılmasını engelliyor. Bir nevi gerçek bir oyun sunuyor size aferin türknet.

sonuç olarak eğer internet olmasın, sürekli kopsun, bağlantı kesilince gelmesin, sorun olduğunda kimse sizinle ilgilenmesin istiyorsanız tam aradığınız yer hemen türknete gelin. Bunlarla işiniz yoksa diğer sağlayıcılar zaten birbirine benzeyen sıkıcı hizmetler sunuyor. hayatınızı renk ve hareket gelir türknette. Diğerlerinde sürekli, kopmadan kaliteli bir internetiniz olur ama bunlar benim sıradan ben aksiyon seviyorum diyorsanız hemen katılın bize
edit : konu açılmış daha önce
Forumun sadece otomobil bölümü değil bütün bölümlerinin özeti olan bir video. Özellikler sürüş özellikleri kısmı mükemmel olmuş

Sony 50w805c ile Philips 49pus6501

Arasında kaldım bilgisi olan arkadaşlar seçim yapmamda yardımcı olabilir mi?

Sony markası ve sorunsuzluğu ile birlikte paneli çok övüyorlar ama fhd olması tv için dezavantaj gerçek hz ve bit bilgilerini bulamadım, bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Philips'in bu modeli hakkında fazla kullanıcı yorumu yok ama 4k olması, ambilight ve daha güncel model olması bu cihazı öne çıkarıyor, eksi olarak 3d yok ve marka algısı olarak(bana göre) sony'den geride gibi bu tv hakkında gerçek hz ve panelin bit'i hakkında bilgi bulamadım bilgisi olan kullanıcılar yardım ederse sevinirim.

Bu özellikte ki başka panel tavsiyesi de alabilirim.

https://www.59saniye.com/yol-vermeyen-arabanin-aynasini-kiran-motorcu/

Yol vermedi diye başkasının aynasını kıran bu arkadaşı bir zahmet şikayet edelim. Gerçi bizimde kabloları falan koparır ama olsun

https://www.instagram.com/murattemreee/

Linkler ekşiden alıntıdır.
Köşeden yerde kapmış abimiz.
Dün kasımpaşa rize maçından sonra deniz çoban kameralar karşısına çıktı iki takımdan da özür diledi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/30183266.asp

Adam yanlış karar verdim dedi, şimdi konuştuğu için tff bu adamı yakacak. Değdi mi arkadaşlar bir top uğruna bu adamı ekmek parasından ettik. Bu kadar baskı altında kim doğru kararlar verebilir, bu adamlara bu kadar küfür etmek yakışıyor mu bize. Kim bilerek bir takım lehine karar vermek ister. Yılda belki on yılda bir olan hakem satın alma olayını sanki her maçta yaşanıyormuş gibi neden bütün hakemlere mal ediyoruz. Oyundur bitti diyen yok aramızda, şu videoyu izleyip bu adama üzülmeyen insan değildir. Adam nasıl üzgün bir şekilde hata yaptığını söylüyor ama tribünde o anda bulunan taraftarlar bu adamın anasına, eşine bir dünya küfür etmiştir, hak etti mi sizce? Adam gibi adammış deniz çoban umarım bırakmaz hakemliği.
Neden bu kin nefret, başka partiye oy veren neden kafir oluyor. Bugün bütün akp'liler aynı ağızdan konuşuyor.

Şunu hatırlatıyım bir insana kafir demek çok büyük vebaldir.

Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
..
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Peugeot
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PS3
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
TV
Philips
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
apple
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Basketbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Anakart
Intel
Sabit Disk
Samsung
Kombi
Vailant
Modem
Asus
Beyaz Eşya
Electrolux
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.158
İkinci El Bölümü Mesajları: 363
Konularının görüntülenme sayısı: 84.158 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.053 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.