Şimdi Ara

NİHAT GENÇ i tanıyormusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitapları Programları ile o tam bir anadolu türk yazarı aydını

herkesin bu değerli yazarımızın kitaplarını okumasını programlarını izlemesini tavsiye ederim

Bugün 22.30 Avrasya Tv ART de programı var izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız

kendi sitesindede bazı videoları var

www.nihat-genc.com

NİHAT GENÇ i tanıyormusunuz

• anadolu türk yazarı olabilir, ama aydın olduğunu sanmıyorum
  • onuda içeri alacaklar ergenekoncu diye onlar bitecek tayyipi eleştiren herkes burada yazan çoluk çocuk dahil içeriye alacaklar ETÖ diye.Pislikler hem yaftalamadan düşünün diyorlar hemde ortada fol yok yumurta yokken insanlara ETÖ cü diye damga yapıştırıyorlar.
  • lemanda gördüm sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

anadolu türk yazarı olabilir, ama aydın olduğunu sanmıyorum

Ben aydın olarak görüyorum

ama ESER i olmayan aydın diye anılan insan çok bu ülkede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 31 Ocak 2009; 17:00:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

onuda içeri alacaklar ergenekoncu diye onlar bitecek tayyipi eleştiren herkes burada yazan çoluk çocuk dahil içeriye alacaklar ETÖ diye.Pislikler hem yaftalamadan düşünün diyorlar hemde ortada fol yok yumurta yokken insanlara ETÖ cü diye damga yapıştırıyorlar.

tamamen katılıyorum
  • tanıyorum ve pek çok görüşüne katılıyorum. kimlerin kuyruğuna bastığınıda iyi biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanıyorum ve her sözü benim için yol göstericidir.

bence sizde en azından bir anlamayı deneyin nihat gençi

kimileri onun siyasetten uzak masa başında kaldığını ve bu yüzden sözde aydın olduğunu düşünür

ama nihat genç bir siyasetçi değil sanatçıdır.. toplumda biraz daha aktif rol oynaması gerektiğine katılıyorum evet ama kitapları her konuşması bize yol göstericidir

nihat genç bile ergenekondan alınırsa silivri ye gider tek başıma kesin eylem yaparım... yalnız olmayacağımı bilirim ztn...
  • doğru söğleyeni dokuz köyden kovmuşlar
  • Adam iy konuşuyor bence.Anadolu kökenli oldugu belli.Alkışlıyorum.Bunu da susturmasınlar da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Answér

tanıyorum ve her sözü benim için yol göstericidir.

bence sizde en azından bir anlamayı deneyin nihat gençi

kimileri onun siyasetten uzak masa başında kaldığını ve bu yüzden sözde aydın olduğunu düşünür

ama nihat genç bir siyasetçi değil sanatçıdır.. toplumda biraz daha aktif rol oynaması gerektiğine katılıyorum evet ama kitapları her konuşması bize yol göstericidir

nihat genç bile ergenekondan alınırsa silivri ye gider tek başıma kesin eylem yaparım... yalnız olmayacağımı bilirim ztn...

İnanki dostum orda olacak insanlardan biride ben olurum

eğer biz bu ülkenin Türk evlatları isek Hepimiz Nihat Genciz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 31 Ocak 2009; 17:10:10 >
  • Nihat GENÇ in bir sozünü hatırladım

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir neslin çocuklarıyız kimse bizden saf duygular beklemesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

anadolu türk yazarı olabilir, ama aydın olduğunu sanmıyorum

O zaman Nihat GENÇ i tanımıyorsun dostum. O bu ülkedeki gerçekleri tam olarak yazan, kimseden korkmayan, ülkemizin içinde bulunduğu durumu açıkça anlatabilen ender yazarlardan biridir. Önce skytürk te çıkıyordu şimdi avrasyatv ye geçti. Cumartesi akşamları çıkıyor. Bir kez izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Eğer bu ülkede aydın tanımı yapılacaksa sanırım tam karşılığı Nihat GENÇ oluyor. Onun kitapları en çok satanlar listesindedir. Fakat medya nedense ondan hiç bahsetmez. 40 tan fazla kitabı vardır. Adı büyük bazı başyazarlar gibi birilerinin biyerlerini yalayarak onbinlerce dolar maaş almaz ve boğaz kenarında yalısı yoktur. Ancak onların hepsinden daha fazla vatan sevgisi ve cesareti vardır. Mutlaka ama mutlaka videolarını izleyin. Tanıdıklarınıza da izletin. Bu adam bi süre akşam da yazdı. Ama patronları yazısını sansürlemeye kalkınca istifayı basıp ayrıldı. Gazetelerin bu adama yazı yazdıracak cesareti yok çünkü gerçekleri yazması işlerine gelmiyor.

• cok dogru fakat cok bos konusuyor alıyor elıne sazını konusuyoda konusuyo

hıc bır programda tartısmaya gırdıgını gordunuz mu? yok

hep tek basına atıp tutuyor ....

koy bakıyım karsına kendı soylemlerıne zıt bırı tek laf edebılıyomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .IsTanBul.

cok dogru fakat cok bos konusuyor alıyor elıne sazını konusuyoda konusuyo

hıc bır programda tartısmaya gırdıgını gordunuz mu? yok

hep tek basına atıp tutuyor ....

koy bakıyım karsına kendı soylemlerıne zıt bırı tek laf edebılıyomu?

dostum siyasetçiler birbiriyle tartışır

O adam hep doğruları söyler tartışmasına gerek yokki

He birileri hem yobaz hemde Amerikan yavrusu olduğu için hoşlarına gitmiyor
  • SkyTürk'de bi ara sürekli izlerdim bi kaç yazısını okudum bi kaç kitabı da elimde pdf ya da doc olarak var.
  • Nihat Genç seyredilerisi,dinlenesi,okunası bir adamdır.Lakayıt ve kartel ve hükümet yanlısı medya tarafından satılmış,antimilliyetçi,soysuz ve şuursuz tavırlara,davranışlara bürünmemiş ender yazarlardan birisidir.
  • Televizyondaki söyleşilerini zevkle izliyorum.Korkusuz,sözünü esirgemeyen ve dürüst bir kişilik.
  • Nihat Genç yeni nesil ozandır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.