< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykoz Sekoyası -- 14 Mart 2018; 11:54:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

UBER’in ARKASINDAYIZ! (GÜNCEL V2.0 CHANGE.ORG)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykoz Sekoyası -- 14 Mart 2018; 11:54:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
E eyoruk demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
İşin ilginci .evine über çağırıp ben 30 metre ilerideki bakkala gitmek istiyorum dediğinde götürüyor. bindiğimde konuşmuştum şoförle. evine 100 metre mesafedeki atm ye giden var. hiç itiraz etmeden götürüyoruz diyor. işte bu yüzden über. |
|
Neden Uber kullanılmalı?
1) ÇOK daha ucuz 2) Şoförleri puanlayabiliyorsun. Şoförün düşük puan aldığını görünce vazgeçebiliyorsun. O yüzden şoförler nazik davranmak zorunda. 3) Şikayet edebiliyorsun, bizzat muhattabın var. Sarı takside kimi kime şikayet edeceksin. 4) Genelde daha konforlu araçlar 5) Ben bagaja valiz koydurmam, koltuğa çanta koydurmam gibi tripler yok (Gerçekten denk geldim sarı takside) 6) Kısa mesafe olunca surat yapan, aptal saptal konuşan tipler yok, mesafeyi önceden bilip geliyorlar. Daha sayarım da aklıma gelmedi. En güzeli de katil taksicilerin kuduruyor olması |
|
Uber kullanmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu uberlere saldıran adi şerefiz taksicilerden anlayabilirsiniz! Çoğu it kopuk ruh hastası. Taksiler leş gibi kokuyor. Kazıklamak için fırsat kolluyorlar. Böyle manyaklarla seyahat etmek ister misiniz?
|
|
vodafone park maç çıkışında kağıthaneye gitmek için taksiye binecektim ve hepsi boştu maçtan 10 dakka erken çıktım.
Sıra sıra en az 15 taksici bekliyordu binmek istediğimde hiçbiri beni taksiye almadı. Oraya gitmiyorum dedi, oraya gitmiyorum ne lan??? Sen taksisin müşteri nereye isterse oraya gidersin oraya gitmiyorum ne ? Desene sen orası 25 lira tutuyor havalimanı 80 lira diye. O günden beri asla sarı taksiye binmedim uber kullandım, her defasında hemde. 3-4 lira fazla verdim yine uber kullandım. Çünkü bu taksici bozuntuları aç kalmayı çoktan hakettiler. Uberi yayın yaygınlaştırın. Şöförleri insan muamelesi yapıyor size yani olması gerekeni... Ama ilk ubere kimi bindirdiysem garipsedi çünkü insanımız nezaket görmeye alışkın değil. |
|
Taksiciler ne kadar para verdi devlete?
|
|
Polonya’dan gelen misafirlerimizi havaalanından kavacık’a normalde taş patlasa 150 tl yazacakken 1250 tl fiyat aldılar. Fatura kesildiğinde de v.i.p hizmeti yazmışlar! Sarı taksi. Bilen bilir havalanın kapısında öyle v.i.p bekletmezler. Namuslu olanda var namussuz olanda! Lakin namuslular azınlık!
|
|
Sonuna kadar Uber'in arkasındayız. Ben fazla taksi kullanmam fakat İstanbulda falan (Özellikle ben Antalya'da yaşıyorum, Burası Turist bölgesi diye bildiğiniz turistin cebini yağmalıyorlar) dolandırma haberlerini alıyoruz. Serbest piyasa bu değil arkadaş. Serbest fiyatı doğru dürüst alacağın bir ürünün fiyatının peşin olarak belirlenmesi demek. Yoksa 5 km yol için 15 km gidip 3 katı fiyat isteyen insanların yaptığının serbest piyasayla alakası. yok
|
|
Adamlar çıkıyor kameralar karşısinda açık açık devleti tehdit ediyorlar üstüne işler onların istedikleri yönde gitmeye başliyor ... diyecek bişey yok avrupada veya abd böyle tehdit edeceksin devleti devlet hepsini ayni gün paketletirdi
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır. MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmexxc -- 11 Mart 2018; 13:21:30 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 11 Mart 2018; 19:4:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|