Köfteci Yusuf Restoranda Dönerden Çivi Çıkması
|
Arkadaşlar bu süpürge ile alakalı daha önce bilgilendirme yapmıştım. Süpürgede çektiği taneli kalıntıları dökme sorunu mevcuttu.
2 kez garantiye gönderme sonucu çözüme ulaşmamıştı. Tüketici hakem heyeti başvurumda haklı bulundum ve ürünün ayıplı olduğu kabul edildi.
Ürünün birebir sıfırı ile değişimi uygun görülmüştür.
İnternet üzerinde araştırdığımda bir çok kişi bu sorunu yaşamakta. Bosch bu sorunu reddediyor ve ürünün taneli şeyleri çekeçecek şekilde tasarlanmadığını söylüyor (akıl tutulması).
Kısacası bu sorunu yaşayanların hakem heyetiyle sorunu çözebileceğini bildirmek isterim. Elimde karar mevcuttur ihtiyacı olanlara iletebilirim.
Ayrıca yeni gelecek üründe aynı şekilde aynı sorunun olacağını düşünüyorum şayet yeni seri üretim yapılmadıysa...
Miralem Pjanic Gerekli Miydi?
Arkadaşlar salih, oğuzhan ve josef varken bu kadar orta saha oyuncusu alınması doğrumu? Bu paraya daha acil olan sol bek 10 numara stoper hatta 8 numara ve sol ve sağ açık alsak daha iyi olmazmıydı?
Not:Kesinlikle Pjanic kötü demiyorum ama daha acil yerler varken neden Pjanic
Not2: Bilen varsa maçlar hangi kanalda yayınlanacak
FİBER ALTYAPIYA 3 MBİT İNTERNET HİZMETİ - ŞAŞIRMADIM!
Evet arkadaşlar yine ben . Bu sefer çok farklı bir türknet macerası ile karşınızdayım.
Babamın eve internet bağlattık (bağlatmışlar). Telefonda aboneliği yapan şahış şöyle uçar böyle kaçar tutamazsın bu interneti fiber altyapı var sizde diyerek işlemleri tamamlamış.
Doğru binanın altyapısı fiber. Santral uzaklığı heralde 50 metre falan balkondan saha dolabı gözüküyor :)
İnternet alındığından beri babam internet gitti diye sürekli arıyor. Bakıyorum İnternet ışığı kırmızı. Bi bakıyorum DSL gitmiş.
- Bina tesisatı bozuk olamaz bizzat ben çektim ve bu işi yapıyorum.
- Model sağlam.
Yahu bu TURKNET nasıl bir firma gerçekten anlamıyorum. Bunlar nasıl batmıyor diye sordum kendi kendime sonra aklıma babam geldi :)
Türknet destek sen beni sevmezsin biliyorum. sen sormadan söyliyim
müşteri no: 1767344
BUYRUN ESKİ MAĞDURİYETİM
DH üyelik sözleşmesindeki saçmalık.
|
.
|
Kan bulundu herkese teşekkürler
|
0 Rh - Kana ihtiyacımız var - istanbul- lütfen üstte tutun
|
TürkNet Beni İcraya Verecekmiş :))
|
Millet fakirse bu kadar araba ne yav? Geyiği
|
Meslek: Teknisyen , Grafiker
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.592
İkinci El Bölümü Mesajları: 281
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 824)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.162 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

1 Yanıt
1
harikasın dh