Şimdi Ara

Tutuklandı ! Halil Sezai 67 yaşındaki adamı dövdü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
19.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuanda haberlerde gördüm . Yazıklar olsun sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montaj diyenlere gülüyorum valla kim bu adama neden montaj yapsın? Ayyaşın edepsizin teki zaten

  • Halil Sezai'nin tekme tokat dövdüğü yaşlı adamın oğlu konuştu: Burnunda kırık var, sürekli kanıyor


    https://www.haberler.com/halil-sezai-nin-darp-ettigi-yasli-adamin-oglu-13605479-haberi//


    Şarkıcı Halil Sezai tarafından tekme tokat dövülen Hüseyin Meriç'in oğlu Mesih Meriç Behkam, babasının durumunun daha iyiye gittiğini belirterek, "İlaç kullanıyor, doktoruyla konuştuk. Burnunda kırık var, sürekli kanıyor" dedi.

    Tutuklandı ! Halil Sezai  67 yaşındaki adamı  dövdü

    Şarkıcı Halil Sezai tarafından darp edilen Hüseyin Meriç'in oğlu Mesih Meriç Behkam, konuyla ilgili açıklama yaptı. Behkam, "Babamın durumu daha iyiye gidiyor, hastaneye bir daha kontrole götüreceğiz. Sakinleşmesini bekliyoruz. Sabahleyin yine fenalaştı. İlaç kullanıyor, doktoruyla konuştuk. Burnunda kırık var sürekli kanıyor" dedi.

    Şarkıcı Halil Sezai'nin iddiaları sorulduğunda Behkam, "Bu doğru olabilir mi, sabahın 8 buçuğunda böyle bir adamı gelip darp eder misiniz. Hukuk var, devlet var gidersiniz şikayetçi olursunuz, biz şikayetçi olduk. Ben defalarca şikayetçi oldum. Kayıtlar açılır bakılabilir. Şikayetimizin nedeni, beni ölümle tehdit ettiler burada. Diğer şahıs bu yönetmenin akrabaları yönetmen" diye konuştu.

    "KENDİ İMKANLARIMIZLA BABAMIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

    Behkam, şöyle devam etti:

    "Burası müstakil bir ev değil. 4 tane ev iki tane villa var. İkiz bu villaların iki tanesi ve alan ortak alan. Ama bu adamlar kanunsuzca bir şekilde ev sahiplerini ikna edip, belki de ev sahiplerinin de yararına olacak bir şey. Bir gün bir ev sahibini aradım dedim ki, 'benim 2 tane çocuğum oturuyor, korona var. Uzak durmaya çalışıyoruz. Benim iki tane kız çocuğum varken bu olur mu'. Ev sahibi 'benim yasal şeylerim var, ben bu adamlarla kontrat yaptım' dedi. Bir ev sahibi, komşusuna bunu yapmaz. Bu şekilde iç içe olan bir yerde film çekilmesi, bizden izin almadan yapılması. Gerçi belediyeden ekipler de geldi. 'Bu mümkün değil' dedi. 'Sizden izin almadan nasıl çekerler' dediler. Zaten biz şikayette bulunmuştuk. Dün sabah saat 08.30'da buradan çıkıyorum. Benim çıkmamı bekliyorlar. Babam kalp hastası, bu olaylardan dolayı da çok yıprandı zaten. Biz evimizin her yerine sesli görüntülü kameralar koyduk çünkü bu adam bir kere daha bizim evimize girdi. Yine ben yoktum. Karanlıkta net görüntüsü yok ama bunu da vereceğim temmuz ayında. Babam gitti şikayetçi oldu. Fakat kanun işliyor. Biz böyle bir şey yapacaklarını düşünmedik. Ben akşam geliyorum, yeğenleri de geliyor kalıyor. Babamın güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz kendi imkanlarımızla" şeklinde konuştu.

    "KELİME-İ ŞEHADET GETİRMEYE BAŞLAYINCA DAHA HIZLI VURMAYA BAŞLADI"

    Yaşanan olayı anlatan Mesih Meriç Behkam, "Çıkmışım, benim de çıkmamı bekliyorlarmış. Siyah bir otomobilin içinde 4 adam varmış. Bir tanesi saksı ile geliyor. Komşum saksı ile girdiğini görünce bir şey demiyor. Şahıs ilk başta geliyor bir odun alıyor. Odunla oradaki bir aynayı kırmaya çalışıyor, ayna kırılmıyor. Ondan sonra devam ediyor. Aynayı kırsa oradaki camı alacak babama saplayacak. Ondan sonra gördüğünüz görüntüler zaten gayet net. Direk vurarak kırarak giriyor. Babam, 'Mesih sen misin' diyor. Sonra babama vuruyor. Babamın yüzünde yarıklar var, herhalde odun yapmış. Babam kelime-i şehadet getirmeye başlayınca adam daha hızlı vurmaya başlıyor. O anda 'ne olur ne olur' derken babam odunu alıp dışarı çıkıyor. Hiçbir şekilde elini bile kaldırmıyor. 70 yaşında adam ne yapabilir. Kendini savunabilir belki."

    "BUNDAN SONRA KANUN İŞLEYECEK"

    Şarkıcı Halil Sezai'nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaların sorulması üzerine Behkam, "Evde babam harici kimse yok. Darp edilme şansı yok. Görüntülerin hepsi var. Darp olayı varsa gitsinler şikayetçi olsunlar. Bu kapıyı açsanız benim evime girebiliyorsunuz. Devletimiz sağ olsun babamın yanına 1 ay ekip verecekmiş. Kesinlikle böyle bir şey olamaz. Eşim öğretim görevlisi, ben bir şirkette pazarlama müdür olarak çalışıyorum. İnanın artık rencide oluyorum. Bu ülkede mafyaya yer bırakmaz kimse. Ben yurt dışında yaşadım, eğitim gördüm. 20 senedir hız cezası almamışım. Trafik cezam yoktur. Bundan sonra kanun işleyecek. Bizden özür dileyenler var. İnanın bu sosyal medya mecralarında kötü demeçler verenler var. İnsanlar hiçbir şeyin aslını astarını bilmeden. Mafya ne demek. Çekim hakkı değilmiş zaten. Direk belediye ekipleri geldi. Biz de bundan sonra size destek olacağız dediler. Film seti mi yok. Çocuklarıyla torunlarıyla yaşamak isteyen 70 yaşında bir insan var. Ben normal bir insan olarak orada film çekmek istemem. Çünkü bu insanlar rahatsız oluyorlar. Nisan ayından beri böyle bir gerilim var. Bir pazar yemeğinde tehditlerle başladılar. Ondan önce zaten normallik vardı. Biz de olayı anlamamıştık. Ben hiç kimseye ön yargıyla yaklaşmam. Ama inanın başımıza gelen, yargıya taşınmış bir sürü olay var" dedi.

    "BENİM ARABAMIN ÜZERİNE SÜRDÜLER"

    Behkam, "Dün sabah gördüm, şahıslar benden kaçtılar. Yolda denk geldim ne olduğunu anlamamıştım o sırada beni aradılar. Önlerinde durdum sonra kaçmaya başladıklarında ben de peşlerinden gittim. Kaza yaptım. Benim arabamın üzerine sürdüler. Çocuklarımı bu eve güvenli bir şekilde nasıl getireceğimi bilemiyorum artık. Ben burada 2012'den beri eğitimimden sonra geri döndüm ailemle beraber olabilmek için ama ailemle olamıyorum bu insanlar yüzünden. Köpeklerini bırakmışlar gitmişler. Arıyorum köpeklerini gelip alsınlar. Ben hayvan dostuyum. Rica ediyorum, hayvanlar içeride havlıyorlar. Yemekleri yoktur" diye konuştu.





  • Vay be şu herifi dahi savunan çıkmış pes
    Gözleri ile gördüklerine de inanmıyor bunlar ..
    Neymiş efendim, meselenin iç yüzünü polis dahi bilmiyormuş..
    Mesele neyse ne , dağ başı mı bura ?
    Hiçbir gerekçe ile Adamın evini basıp darp edemez kimse !
    Zaten gezi destekçisi olduğundan belli alışmış bunlar eşkiyalığa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariic -- 16 Eylül 2020; 19:56:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanındaki beyazlı adam gülüyor fark ettiyseniz.

  • Bir sonraki konser sponsoru istanbul yada izmir belediyesi olur bir onuncu yıl marşı okur bir Atatürk posteri açar işlem tamam. Avukatlığını Eren Erdem yapıyor hükümete karşı olan bazı andavallarda şu durumda bile bu ayyaş hapçıyı savunuyor. Cidden yazıklar olsun. Dünyanın her yerinde sokuk hukuk sistemi mazluma,fakire işliyor.

  • Olayın perde arkasını kesinlikle bilmiyorum ama ne olursa olsun topluma örnek olması gereken kişilerin böyle haberler ve görüntülerle gündeme gelmesi hoş değil. Açıkcası ilk izlediğimde düşündüğüm taciz, tecavüz, cinayet veya daha büyük bir suç işlemiş olmalı 67 yaşındaki şahıs ki sanatçı kişi böyle bir patlama yaşamış. Şayet bu hareketini yine de haklı çıkarmasa da en azından ha sebebi buymuş denilebilir.Fakat ortada büyük bir suç yokken böyle bir durum yaşanmışsa eğer söylenecek pek de birşey yok.

  • İbrahim Tatlıses'i örnek verme sebebim geçmişte de kötü örnek olacak davranışlar sergileyen sanatçıların olduğuydu. Sanırım yanlış anlaşılmışım.

  • Desxz D kullanıcısına yanıt
    Olayın perde arkasınu bir diğer taraftan dinlemek isterseniz bu linklerden birini inceleyebilirsiniz:
    https://onedio.com/haber/67-yasindaki-bir-kisiyi-olduresiye-doven-halil-sezai-nin-korkunc-goruntuleri-ortaya-cikti-tepkiler-cig-gibi-buyudu-921158



    https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/yasli-adami-doven-halil-sezaiden-ilk-aciklama/



    https://www.gazeteduvar.com.tr/hayat/2020/09/16/halil-sezai-savunulacak-tarafim-yok)

    Olay sonuca varmadan kim haklı/haksız bilmek mümkün değil ne yazık ki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • her neden olursa olsun, bir Halil Sezai diğer 67 yaşında adam, aynı kulvarın adamları değil.


    yani avukatları da çoktur bu şarkıcının, gidip döveceğine yasal yoldan hakkını arasaydı da biz de arkasında dursaydık..


    yemişim şarkısını....

  • atin su adami kodese 2 yil yatsin akli basina gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin şunun çükünü
    terbıyesız adam kacıncı vukaatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlı adam kimbilir neler yaptıda bu olay olmuş. bazen insan dayanamıyor. O kadar seninle uğraşan sana hayatı zehir edebilen insan varki. Bence olaya birde buradan bakın.

    Mesela geçen gün köpeğimle kimsenin olmadığı denize gittim. kimseyi rahatsız etmemek için. Zira fikrin köpeğimi denize sokmaktı. Köpeğimde terrier cinsi ufak bir köpek. Biz tam denize girerken 2 ayan geldi ve bağırmaya başladı. Köpeği denize sokamazsınız! Tabi köpeğimi kucağıma alıp denizden çıktım. Kadınlar bağırınca köpeğimde kadınlara havlamaya başladı. Kadının biri koca bir taş alıp köpeğime hoşt bu taşı kaana tarım diye bağırdı. İşte o zaman o ana kadar kibar olan ben, sinirlendim .Köpeğime dokunun sizi arabamda silahım var ayaklarınızdan vururum dedim. Kadınlar korktu ama polis çağırdı. gelen polilere durumu anlattılar. Ve köpeğin denize yasak olması lazım ve bu köpek denizi pisletiyor dediler.Polislered bayanlara köpeğin denize girmesi yasak değil zaten burası plaj değil. O yüzdende köpekli insanların buraya gelmesi normal bir hareket. Sonra bende anlattım. Kadınların köpeğime taş atarsa ayaklarıdan arabamdaki ruhsatlı tüfeğimle vuracağımı söyledim. Polisler ruhsatıma baktı. Olay kapandi kadınlar arkalarına bakmadan gittiler. ama yemin ederim o kadar çirkef insanlar olabilyorki zıvanadan çıkmamak isten değil





  • Anırtısını şarkıcılık olarak yutturmaya çalışan paçavra, hayvan bile olamazsın.


    Tutuklandı ! Halil Sezai  67 yaşındaki adamı  dövdü
  • Orda ben olacaktım ki kan gövdeyi götürdü gücü yeten yetene oldu ülke bildiğin kolombiya,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yargısız infaz yapmamayı tercih ediyorum. Öte yandan şöyle de bir gerçek var ki,alkole lafım yok,onun ötesinde Halil Sezai normal,sağlıklı bir birey değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamın açıklaması

    https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/yasli-adami-doven-halil-sezaiden-ilk-aciklama/amp/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence dede de pek masum değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne dediği önemsiz inanamıyorum ya

    Sanatçısı bunu yapıyorsa demek halk daha beter

    Yazıktır be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.