Şimdi Ara

Tutuklandı ! Halil Sezai 67 yaşındaki adamı dövdü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
19.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tartışma sebebine bakıyorsunuz tamamen boş ve çıkar amaçlı davranış içinde halil sezai.Yani ortada cinsel istismar yok,kapkaç yok yada cana mala kasıt yok..


    yahu 70ine merdiven dayamış yaşlı bir insanın evine 3 kişi dalıp dövmek nedir? adam canını kurtarmak için dışarı kaçıyor,oradada kovalanıp yakalanıyor ve yine dayak atılıyor?


    bütün bunlar yaşanırken halil sezainin yanındaki o 2 insanlık yoksunu karektersizlerde bakıp bakıp gülüyor..


    bunların hepsi hayatlarında dayak yememiş,beleşten yancılıktan para kazanmış ve para kazanmak içinde zorla insanların hayatlarına gasp edecek şekilde karekterlerini kaybetmiş insanlar.neymiş film çekeceklermişmiş? ortam size uymuyorsa başka yere geçin çokmu zor? ama yapım masraflarını ne kadar altta tutarlarsa firmadan aldıkları yer kiralama ücretlerinden arta kalacak parada ceplere girecek,tüm olay bu ve bir ihtiyarın çekim ortamına itiraz etmeside onların işine gelmiyor haliyle.


    geçenlerde bir köpeğe tecavüz eden yaşlı bir adamı yakalayan kişi evire çevire dövmüştü,döven adama hak vermiştim çünkü o adamın yaptığı insanlık dışı bir hareketti ancak bu mevzuda dayak yiyen yaşlı adam haklı ve bu olay evinin içine girilerek haneye tecavüz şeklinde gerçekleşiyor.Bunun yenilir tutulur yanı yok,halil sezai gibi insanları toplum olarak aramızdan çıkarmamız lazım.Ben hayvanım diyerekde sempatiklik içinde olaydan paçayı kurtarmaya çalışmasın çünkü bu olayı yapmasının asıl sebebi film çekimlerini yaptığı ve yapım firmasının kendisine verdiği paradan çok cüzi miktarı ile yeri kiralayıp kalan meblağıda cebe atma düşüncesinden kaynaklı.Genelde her film ve dizi çekimlerinde mekan sözleşmelerinden çok büyük paralar kazanıyorlar.Yoksa mevzu bir ihtiyar adama dayak atacak mevzu değil..





  • Kimliğini kaybetmiş demek ki. Söyleyin gazeteye ilan versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlgi çekmeyi başarmışsın bravo, ezan mı okuyorsun diye dövmedi husumeti olduğu için dövmüş "ezan mı okuyorsun lan sen" cümlesini kavga için de söylüyor. Tipik yandaş medya gibi başlık atmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

    Olayın perde arkasınu bir diğer taraftan dinlemek isterseniz bu linklerden birini inceleyebilirsiniz:
    https://onedio.com/haber/67-yasindaki-bir-kisiyi-olduresiye-doven-halil-sezai-nin-korkunc-goruntuleri-ortaya-cikti-tepkiler-cig-gibi-buyudu-921158



    https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/yasli-adami-doven-halil-sezaiden-ilk-aciklama/



    https://www.gazeteduvar.com.tr/hayat/2020/09/16/halil-sezai-savunulacak-tarafim-yok)

    Olay sonuca varmadan kim haklı/haksız bilmek mümkün değil ne yazık ki.

    67 yaşındaki adama dayak atmak haklı olabilir yani,olayın iç yüzünü öğrenince öylemi?Adamın açıklamaları tamamen tutarsız.yasli amcanın mafya olduğunu 30 adamla kendisini sıkıştırdığını,silah çektiğini söylemiş.Akil var mantık var hangi andaval böyle birine bu şekilde aşağılayıcı şekilde dayak atabilir?Utanmadan birde adama iftira atmış.Korkak herif! bir de dayak yeme ihtimaline binaen yanında iki tane de lavuk getirmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Halkın adamı Halil sazayı. Berduş herif kafası ayık gezmiyor ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu oyle yaziyosunuz ki sanki bu tarz olaylar ulkede hic olmuyor hemen asalim keselim. basit bir maskeni tak diye uyaran insanlari agiz burun kiriyolar etraf kan golune donuyor bu olay mi garip geldi? burasi turkiye yan baksan bicagi yersin herkes ayagini denk alsin.

  • Çomar medya yine nasıl çarptırmış. Yok ezan okuyor diye dövmüş, yok kelimeyi şahadet getirince dövmüş. Lan dayak yiyen yaşlı zaten ayık kafa gezmeyen bir tip. Öbürüde 67 yaşında adama el kaldıran. Birbirlerini bulmuşlar pişti olmuşlar işte.

  • Arayan mevlasını da bulur belasını da. Sen adamı işinden alıkoymak için rahatsız etmek için aylarca uğraşırsan en sonunda bir tepki alman normal. Madem ihtiyarsın gücün yok milleti kışkırtma. Kimse babası yaşındaki adama durup dururken saldırmaz. Bu Halil Sezai ayık gezmeyen alkolik birisi zaten. Dayak yiyen ihtiyar da çok masum durmadı gözüme. Tabi onun ağzından da dinlemek lazım. Yargı kararını verir herkes hak ettiği cezayı alır. Ama haberi çarpıtmaya yalan yanlış başlık atmaya da gerek yok. Apartmanınızdan kafanızı çıkartırsanız böyle olayların gerçekte de olduğunu görürsünüz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tutuklandı ! Halil Sezai  67 yaşındaki adamı  dövdü



    Tutuklandı ! Halil Sezai  67 yaşındaki adamı  dövdü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 17 Eylül 2020; 3:9:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustInCase

    Her olayı müslümanların üstüne yıkıp sanki bana ülkedeki sorunlar çok umurlarındaymış gibi müslümanlara hakaret etmek suretiyle duyar kasan o ateistler deistler böyle konulara gelmez.


    Hepsi içten içe mutlular, zelanda da 50 müslümanı tarayan hristiyan teröristin konusunda da müslümanlar katledildi diye sevinç göz yaşları dökenler vardı.


    Aynı güruh ülkede savaş çıksa çekirdeğimi alır izlerim diyor utanmadan. Bu ülkede müslüman nüfus fazla diye atom bombası atılsa sevinecek tipler, bunların zulümlerine akıl sır ermez sonra da özgürlük diye ağlarlar. Ulan sen daha Allah diyen yaşlı başlı bir adama tahammül edemiyorsun ne özgürlüğü? Bunlara sorsan hepsi Atatürkçü, Atatürk'ün ayağındaki toz bile bunlardan şereflidir.

    Ülkede bahsettigin şuursuzlardan her kesimde var. Birde senin gibi "aha bunlar böyle hep"cilerde eksik kalmaz ve sürekli birbirine mok atarlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tutuklanmaz ve yargılanmaz ise Tr ye bir daha gitmiyorum!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atalarım İslam ile bu ülkeyi kurtarırken, böyle cinslerin ülkemde dine laf edeceğini ve böyle cinslerin bu ülkede ceza dahi almayacağını bilseydi bu ülkeyi asla kurtarmazlardı. İnsan müsvettesi müsvettesi. Şu cinsi elime verecekler, o yumrukların kat ve kat fazlasını ona yediririm.


    Allah'ın laneti böyle şeytanların üstüne olsun. Kansız sarhoş insan müsvettesi.

  • kaan457 kullanıcısına yanıt

    https://www.sabah.com.tr/video/yasam/son-dakika-halil-sezai-yasli-adami-olduresiye-boyle-dovdu-video


    Bayağı kesilmemiş video var... Yeter herhalde?

    Ama sizin gibilere yetmez.

  • Avukatlarıyla adamları serbest kaldırmışlar. İstediklerini almışlar. Şimdi de bilmiyordum falan muhabbetleri ediyorlar. Bilseydim böyle davranmazdık savunmazdık falan.

    Allah bu karaktersizlerden ülkemizi korusun.


    Videoyu izlemedim ama olup bitenleri takip ediyorum.

  • En ağır şekilde cezalandırılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl tutuksuz yargılanabiliyor ????? en azından uzaklaştırma kararı alınmalıydı . Olaya rezalet puanı 10/10 , yargıya rezalet puanı 10/15 .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • V2 kullanıcısına yanıt

    Bunlar sanatçı değil şarkıcı olabilir en fazla.Sanatçı dediğin insanlara örnek olan kişidir.Böyle kişilere sanatçı demek Barış Manço gibilerene hakarettir.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.