Şimdi Ara

Turknet Zihniyeti ve 45 gunluk Iptal Hikayem... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
32.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kushimat0 K kullanıcısına yanıt
    Her iyi yorum yapana trol demeyi bırakın artık kaç yaşındasın 13 falan mı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Turknetlj olup bu hirsizlik sahtekarlik diyenler de var onlara lafim yok. Ama sen ve bir kac kisi gelmis karalama kampanyasi bu hırsızlık degil adamlar napsin diye trolluk yapiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet her zaman pişmanlıktır. Bizim akrabalar hala başvuru yapıyorlar, uyarıyorum ama dinleyen yok, ağızları yandıktan sonra anlayacaklar. 2016 yılında ttnet ile taahhudum bitmişti, öve öve bitiremedikleri turknete başvurduk. Tam 3 haftada ancak bağlandı. Neyse kulandık 3-5 ay, taşındık. Taşındığımız yere nakil yaptık,yine 3 hafta arıza üstüne arıza kaydı bıraktık ne arayan var ne soran. En sonunda iptal ettik faks yolladık, yine bir hafta geçti hat hala açık görünüyor. Derdimizi kime anlatacağımızı bilemedik artık, en sonunda aradılar niye iptal ediyorsunuz diye. Telefonda küfür edip kapattım. Akşam mesaj geldi, hattınız kullanıma kapanmıştır, şu kadar borcunuz vardır. Neyse ödedik. Sonra türktelekomu aradım, ertesi gün gelip bağladılar ve interneti aktif ettiler. 16 mb yalın 64 tl ye kullanıyorum bir buçuk yıldır. Gözünü seveyim böyle kaliteli iş yapanların. Herkese her yerde söylüyorum, turknete bulaşmayın, ucuz diye dalmayın hemen şunların havuzuna.




  • 75 mbps TurkNET kullanıyorum. 9 Ay oldu. Bir sıkıntı yok.



    Ama tesadüf aynı başlangıç sorununu bende yaşadım. Ama sorunu fark etmem uzun sürmediği için erken vaziyet aldım. Bu turknet teknik destek , ev içi interneti bağlayacak olan kişi ve kişiler. TurkNet bu adamları nereden nasıl buluyor anlamıyorum. Ucuza kaçıyorlar diye bir şey anlamayan adamları gönderiyorlar.



    TurkNet den destek istemeyin. İşini bilen bir elektrikçi bulun yeter. Türk Telekom zaten box dan sinyali açarsa sıkıntı yok. Çok kolay hallederler. Ama TurkNet den iş bilmez adamlar sıçıp suvayıp gidiyorlar.



    Ama sonuçta zorrent den saniyede 9 megabyte veri çekmenin keyfi bir başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binada 122 Daire?

    Siz sanırım 40 katlı residance'da oturuyorsunuz.
  • Hayır anlamıyorum napalım metrolara, otobüslere ilan mı verelim bu rezilliğe bulaşmayın diye.
  • https://turk.net/borc-sorgulama/

    Yukarıdaki adresten en az 10 kere hesap bilgilerimi girip göndermeme rağmen 3 aydır bana olan borçlarını ödemediler.
  • NetSpeed varken hala şu firma ile uğraşan var ya. Yazık.
  • ttnet kullanırken turknet için tavsiye istemiştim. şans işi demişlerdi. memnun olanlar çok memnun,memnuniyetsiz olanlarda çok memnuniyetsizdi. risk aldım nakil yaptırdım. allahtan ben o şanslı olanlardan çıktım. bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. ttnet ile 5mbit kullanabilirken şu an 65mbit internete sahibim.

    umarım sıkıntınız bir an önce çözülür.
  • Anladığım kadarıyla genelde farklı bağlantı tiplerinden (fiber, kablo vs) TürkNet'e geçenler teknik destek yetersizliği, daha doğrusu teknik destek diye bir şey olmayışı nedeniyle sorun yaşıyor.



    Ben de Türk Telekom'dan TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

    Şu an VDSL ile 35Mbps için 65 lira ödüyorum. Yeni tarifelerde ücretler 2 kat artmış durumda!!!!!

    33-34Mbps rahat görüyorum. Yoğun saatlerde bile 30un altına indiği olmadı. Hatta en yüksek 92Mbps gözüküyor.

    Yani altyapı sağlam, santral yakın. Sırf bu yüzden TürkNet'e +15 lira fazla verip hattın sağladığı en yüksek değerler alınabiliyor.



    İşin az biraz teknik kısmından anladığım için TürkNet'e geçmem durumunda yapılması gereken tek şey;

    tarafıma kullanıcı adı / şifre verilmesi ve bağlı olduğum santraldeki kablonun ilgili porta takılması.



    Evet işin özünde bu kadar basit bir işlem ama bunun için bile TürkNet'in en fazla 6 gün sürer demesi ve forumlarda açılan türlü sorunlar tekrar tekrar düşündürüyor.

    Alternatif bağlantı seçeneklerini düşünmüyorum bile. Binaya Süperonline geldi diye sevinirken, fiber optik altyapıda vdsl hızları verdiklerini ve bunu da vdsl'den daha pahalıya sattıklarını görünce tonla küfür ettim.

    Türk Telekom'da her ay 35Mbps için 120 küsür lira vermek ağır gelir insana. TürkNet'te ise 35Mbps 65lira, 90Mbps 80lira! Çok cazip geliyor.



    Acaba Türk Telekom VDSL kullanırken TürkNet'e geçen ve sorun yaşayan var mı diye düşünüyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cella kullanıcısına yanıt
    Belgeleri yolladim, 1 gunde belgeler ulasti, ikinci gun sifremi yolladilar, internet hazir. Cogu kisi de cok zorlu bir surec oluyor, neden bilmiyorum sans mi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim de taahhütüm normalde dün bitiyordu. ben de türknet i düşündüm ama yorumlar ve genel müdürünün bir youtube kanalındaki konuşmaları "aman aman" dedirtti.

    adam diyor ki bizim müşteri hizmetlerimiz yok, saha ekiplerimiz bayiliklerimiz vs yok. maliyetimiz yok bu nedenle kafamız rahat kotasız ucuza satıyoruz.

    neyse.. geçmiş olsun.

    beni sorarsanız vodafone dum yine vodafone devam etme kararı aldım. müşteri hizmetleri 2dk içinde telefonun ucunda. vdsl geçtim önceden 6mbps üstü alamazken şimdi 24mbps hızın 23ünü alıyorum. akn siz 57tl.
  • Yok canım Turk Telekom filandır Turknet kaliteli hizmet veriyor müşteri hizmetleri bile var Turk Telekom ise müşter hizmetleri bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paladinnn

    son derece haklisin forvet09. ancak sozlesmeyi yaparken malesef once kkarti bilgilerini alip provizyon cekiyorlar. o sebeple boyle bir sans yok malesef 😢

    Bankaya talimat ver.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekomun zihniyette aynı yatırım yapmadan para alıyor oda hırsızlık bence
  • Turknet yuzde99. 9 geçecektim forumda sorun olanlari okuyunca vodafone gectim 24luk 57tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH | equ*

    Bağlattırabilirseniz güzel internet aslında
    Aynen, seni rezil etmeden kısa sürede bağlarlarsa, sorun çıktığında hemen ilgilenip sorunu çözerlerse tamam. Eğer sorun yaşıyorsan bunun çözülme oranı çok çok düşük çünkü hem bu aracı ISS firmalarının işlerini yürüten teknik elemanlar çok yetersiz hemde onlarca yazıyı okuyunca TT önlerine taş koyuyor gibi düşünüyorsun istemeden. Sonra zaten ampul yanıyor "haaa, burası türkiyeydi değil mi yahu" diyip siniyorsun kendi köşene.
  • TTnet abonesi iken TÜRKNET’e geçtim. Taahhüt bozma bedelimin bir kIsmını karşıladı. O güne şükrediyorum. Taahhütname istemiyorlar müthiş hızlı ve sorunsuz. TT altyapısını kullanarak daha ucuz ve kaliteli hizmetlerini takdir ediyorum.evine ilk kez internet bağlayanların durumunu bilmem ama Halihazırda evinde interneti olup sağlayıcısını değiştirmek isteyenlere kesinlikle öneririm. Hizmet kesintisiz devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline’nin verdiği modemi geri alma furyasından sonra bende Turknet’e geçmeye karar verdim süreç cok basitti.Tarafima atılan mailden çıktı alıp imzalayıp MNG Kargo anlaşması olduğu icin bu firmayla taraflarına yolladım 2,5 is günü içerisinde bana mesajla yeni kullanıcı adim ve şifremi gönderdiler hem de gece saat 1 de.Direkt bağlandım ve kullanmaya başladım.Herhangi bir sorunu yok yani hızlı desen hızlı kesintisiz hiçbir sorun yaşamadım ayrıca online oyun oynayan arkadaşlar icin özellikle söylüyorum Ping değerleri TTNET’te ne görüyor iseniz ayni.Taahhut diye bir yerini deviren firmalardan epey bir bıkmıştım, iyi geldi Türknet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir olay ama bu biraz da bölgesel bir şey.şans faktörü de var.iş bilen adama.denk gelirseniz hemen çözülür.



    16 ay önce superonline'dan Türknet'e geçtim.evraklar 2 günde Türknet'e ulaştı ve hattım evraklar ulaştıktan 3 gün sonra aktif oldu.taahhüt ettikleri hızı da aldım.1 kez sorun yaşadım o da 2 günde çözüldü.



    Geçen hafta bir tanıdık benim referansımla Türknet'e üye oldu.daha önce hiçbir operatörü kullanmıyordu.sıfırdan başvurdu yani.evraklar 2 günde Türknet'e ulaştı.Ertesi gün de Türknet görevlisi gelip kabloyu çekti,modemi ayarladı ve internet taahhüt edildiği gibi 35 mbit hızla çalışıyor.telefon hattı da sorunsuz çalışıyor. Eve gelen Türknet görevlisi de iyi niyetli biriydi.bize yeniden kablo çekmek yerine yıllar önce çekilen kabloya ek yaparak interneti bağladı.istese kablo çalışmıyor deyip 30 metre kablo çekip daha fazla kablo parası alabilirdi.8 metre kablo parası(20 lira) ile işi hallettik.



    Eminim ki sorunun en kısa zamanda çözülecektir. Forumdaki Türknet yetkilisi elinden geleni yapar merak etme.senin şanssızlığın iş bilmeyen insanlara denk gelmek.aslında Türknet paralı da olsa çağrı merkezini tekrar aktifleştirmek zorunda.insanlar sorunlarını birilerine anlatamazsa çıldırıyor.arıza kaydı açmak ilkel bir yöntem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.