Superonline Fiber Altyapı sorunu
Bu Superonline fiber neye göre altyapı çekiyor onu anlamadım karşı mahallede ve yanımdaki binada Turkcell Superonline fiber var ama bizim apartmanda yok 3 dairedeki yere zor diyorlar tek katlı müstakil olan sokağa çekmişler ama bizim mahallemize getirmiyorlar gerçekten rezalet!
FTTX-V2 altyapı ne oluyor?
Arkadaşlar merhaba. Bulunduğum bölgede saha dolabında Fiber internet var ama evimde kullanamıyorum FTTX-V2 diye geçiyor. Evime gelmesi için Türk telekom müdürlüğüne dilekçe mi vermem lazım? Dilekçe örneği var mı?
Ailem Covid'e yakalandı
Arkadaşlar merhaba. Annemin testi 9 Mayıs'ta pozitif çıktı muhtemelen kardeşimden bulaştı iş yerinden getirdi.. Yalnız kardeşim ve ben test olmadı kardeşimde zaten belirti olmuştu tat yoktu daha sonra geri geldi bende hiçbiri olmadı. İl sağlık müdürlüğünden bir şeyiniz yok ise ilaçları içmeyebilirsiniz dedi biz kardeşimle içmiyoruz, annem favipiravir ve coraspin içiyor. Bizim sadece coraspin içmemize gerek var mı? Birkaç yerde okudum gerek yok yazıyor.
Apple 20 W USB-C Güç Adaptörü 100 TL!
Arkadaşlar ürün 100 TL'ye düşmüş bir bakın derim sizce orijinal midir?
iPhone 12 batarya performansı nasıl?
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda iPhone 12 almayı düşünüyorum sizce batarya performansı nasıl? İphone 11'den daha az gidiyorlar diyorlar doğru mu?
iPhone 11 mi 12 mi?
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda iPhone 11 alacağım ama 12'ye de bakıyorum arasında 3,400 TL var sizce değer mi? Az rakam da değil.
Yulaf Ezmesi 11 TL :D
Eti Lifalif 11 TL olmuş çok merak ediyorum neden bu ürünün başka alternatifi yok? 500 Gram Yulaf 11 TL nedir?
|
Migros'ta bir adet maske 35 TL!!
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.509
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 14.829 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.850 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware