Binbaşı
14 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 135 (Bu ay: 5)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Normalde pc format işini az çok kendim yapıyorum ama komşunun oğlu bilgisayarını guncellerken kapatmış ve Windows çökmüş. Format atacaz lakin önemli dosyalarim ve fotoğraflarım D. diskinde diyor. Format öncesi şöyle bir şey ile karşılaştım. Hangi bölümleri silersek fotoları kaybetmeyiz. Gördüğüm kadarıyla D. Boş , dosyaların hepsi C. de yani 6. Bölümde. Sistem geri yükleme yapmıyor malesef, tek çağre yeniden yüklemek. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Klan oyunlarına beni aldılar ancak savaşamayacağımı söylediler, yani 7 gün boyunca savaşlara giremeyeceğim. Başka klana geçip klan oyunlarına katılabilirmiyim?
Merhaba arkadaşlar. Mart 2018 de 98 model aracıma Atiker gold taktırıdım. Şuan 15 bin km oldu. Bugün ortalama 50 km yaptım aracın peteğinden gaz kokusu geliyordu sürekli. Acaba filtresi değişmesi mi gerekiyor. Bazı forumlarda petekten gaz kokusunun gelmesi regulatorun arızalı olduğunu soyluyorlar. Bu durumda ne yapmak lazım.
(Lpg kitini ilçede atiker bayiinde taktırmıştım şuan dükkan kapalı)
Asus notebook alacağız. İ3-i5 serisi temiz bakiyoruz. Satan varsa ozelden mesaj atsin
ay sonu tahhudumuz bitiyor ttnet ile. Yeni arayislara girdik, en az 16 mb hiz bakiyoruz. Tavsiyelere acigim, simdiden tesekkurler.

Not: Superonline veya ttnet farketmez
Arkadaslar aracimiz opel astra hetchback, 2005 model, 202.000 km de. Hasar kaydi degisen veya boya yok. Servis bakimlidir. lastikler %80 iyi durumda,gri renklidir. Bu araci satip daha buyuk almayi dusunuyoruz. Tavsiyeniz nedir, fiyat olarak kaca gider, ve onun yerine ne tavsiye edersiniz ? simdiden tesekkurler.
Satilik clash of clans hesabi..
th10 da 2 cehennem kulesi 2 seviyededir.. th9 dan fullenmis olarak geçilmistir.
Herolar 15-13
Empire of cruel 5 seviye klan ile birlikte..
isim degistirme hakki yoktur. slymn olarak kayitlidir.
ŞAMPİYONA AZ KALMIŞTIR, ÇIKIP 2000 TAŞ ALABİLİRSİNİZ
Gmail ile birlikte verilecektir..
Detaylar resimlerde. fiyat belirlemedim konuşulur anlaşılır, alıcılar pm atsın.
Alana hayirli olsun..

46 Level 4 işçili köy satılıktır. Ek olarak aynı gmail hesabına kayıtlı 64 Level çiftlik oyunu satılık. isteyene sadece çivi-kalas-vida satabilirim. Ya da arsa genişletme gereçleri satabilirim. isteyen pm atsın.
Hayday çiftlik oyununda kalas ve çivi satişi yapaılır.. 100 adet 10 TL.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.560
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 3.186 (Bu ay: 340)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 176 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.