Şimdi Ara

Turknet Zihniyeti ve 45 gunluk Iptal Hikayem... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
3
Favori
32.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahoho

    Kullanmadığın nete fatura nedir ya benzerini superonlineda yaşadım bize 25 mbps dedikleri neti 24 mbps olarak bağladılar. bu durumda akk sonrası hız 16 yerine 8e düşüyordu. Biz de zaten 16 anca alıyoruz diyip 35 gb mı 50gb mı ne kotalıya geçmiştik. Sonra 8mbpse düştüğünü öğrenince müşteri hizmetlerini aradık. İnceledik ses kayıtlarını dinledik(en az 3 farklı konuşmada 16mbpse düşeceğinin teyidini aldık) 8mbps oldupu söylenmiş ve buna imza atmışsınız dediler. daha sonra yalan söyleyerek tahattüt alan şubeyle baya10 uğraştık. 10 lira indirim aldıkve kota 200gb'a çıkartmışlardı.

    Bu firmalarla görüşürken mutlaka ses kaydı alın. Biz ses kaydı yerine kiminle görüştüğümüzü tarih ve saatleri kayıt altına aldık ama işe yaramadı umursamıyorlar.

    1 dk kullanmadık 2 aylık fatura aldılar benden Bunlar hırsız hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

    ttnet dışında ilk iss'm türknetti. Son zamanlarda bu tarz şikayetler çoğaldı. Demek ki yavaş yavaş onlar da bozmaya başlamış her şeyde olduğu gibi

    Sen azınlıktasın hocam bu lar hep hırsızlık yapıyorlardı ki. Senin gibi az kullanıcı var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterneti kullanamiyorsan fatura ödeme.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canlı müşteri hizmetleri kesinlikle olması lazim 28 aralıkta oluşturduğum kayıt halen açık , ama sitedeki yetkili arkadaş çok yardımcı oluyor hakkını yemeyelim . Sadece bazı kampanyaları sırf bu bilgi almak için beklediğimiz için kacirmamiz kotu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer durumu bende yaşadım. Superonline başvur kaliteyi gör. Superonline ile 1.5 gün içinde İnternetim açıldı 10 20 lira fazla ama kesinlikle değiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    ben de ablamda yasadigimiz problemlerden oturu Turknet'e gecmedim acikcasi. o da 1 ay zor dayanip kapattirmak durumunda kaldi.
    Turknet'te sorun yoksa iyi ama sorun cikarsa gecmis olsun gibi duruyor okudugum ve deneyimledigim kadariyla
    Sorun yoksa sakin kıpırdama eger tarife degistirecem , paket yukseltecem gibi maceralara girersen , geçmiş olsun. anlık sorunu çözemiyorsun kayıt oluşturduktan sonrada çok beklemen lazim . Bence arkadaş faturaya itiraz etsin eger sonuç alamazsa tuketici hakem heyetine başvurup tüm masrafları talep etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknetçi gelmeden ben yazayım, boşuna beklemeyin;

    "kontrol ettiğimizde iç hattınızın düğün olduğunu görüyoruz, düğün bitsin internet gelir."
    "üye şeysinizi ve telefonunuzu dmden atın, derdinize derman olamam ama olsun siz yine de bi dm atın."
  • Türknet pişmanlık yemin ediyorum buna benzer sorunları ben de nakil gerçekleştirmek istediğim sırada yaşadım. Nakli bir türlü yapamadılar bilgi almak istiyorum dönüş yapan yok 2 hafta sonraydı galiba bi elemanları aradı bana bağıra çağıra bişeyler söylüyor deli oldum tabi hem ortada bağlantı yok hem de suçlu benmişim gibi adam bana kızıyor resmen. Sinirden hemen iptal başvurusu açtım ama bunlar bunu da beceremez diye sonraki gün Astoria şubelerinden bizzat iptali başlattım, dilekçeyi falan elden verdim yani. 3 ay önce oldu bu dediğim olaylar iptal tamamlandı oh kurtuldum nihayet dedim 3 aydır Kablonette kafam rahat derken dün akşam ne göreyim Türknet bana Ocak ayı faturası yollamış şaka gibiler bunlar. Bulaşmayın bu illete işini bu kadar kötü yapan firma aldığı parayı hak etmiyor demektir ucuz falan geçelim bunları ortada hizmet yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır türknetteyim telefon hat geçişimi sağlayamadılar bir türlü sonrasında geçen hafta perşembe veya cuma internetim bir anda kesildi ve karşılık alamayacağım bir müşteri hizmetleri olduğu için mail attım mailime 5 gün sonra cevap geldi ve yeni hat açacaklarını söylediler tamam dedim bekleyelim dedim sonrasında Türk Telekom saha ekibi gelip kablolarımı yaptı türknet müşteri hizmetlerini arayıp modemde lazım olan adsl vdsl şifre ve kullanıcı adını istedim tamam deyip ta gece 9da yolladılar fakat müşteri hizmetlerine anlatmamama rağmen eski şifreyi yollayıp beni yaklaşık 8 9 gündür mağdur ettiler iptal başvurusunda bulundum en azından Türk Telekomun benle ilgilenecek bir müşteri hizmetleri var ve sorunlarıma anında müdahale edip bizi mağdur etmiyorlar türknete geçerken müşteri hizmetleri sıkıntısını düşünün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gavur eziyeti. Okurken hissettiklerim, düşman başına dedirtti. Geçmiş olsun, rastgele.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ttnet ten geçiyim mi filan derken aradım türknet i napıyosunuz tarife var mı hız nedir vs diye neyse baktılar bende vdsl var sadece, biz veremeyiz bakır hat lazım dediler ya nasıl olur vdsl var ne alaka derken veremeyiz dediler ve kapattılar. ulan parasıyla rezil olacağıma para verip internet kullanırım dedim ttnet e açtım telefon uzatın kardeşim iki sene 35 mbit neyse ödeyelim 75 dediler ok kib bye dedim ve turknetle olan kısa maceram ttnet i uzatmamla bitti. ayrıca daha evvel ttnet apartman kutusunda problem oldu arka arkaya iki günde çözdüler. fiyatlar fiyasko da olsa bu işler kötü günde belli olur diyorum ve size geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de 20 aralıkta türk.net geçtim. Benimde 1 haftalık sıkıntı oldu ama düzelttiler. şimdi 30 mbit geliyor.Türkiye de altyapı malum bence internet bağlatmak şans işi. Arkadaşım da aralık da netspeed e geçti. ilk başta hız düşük geldiğinden şikayetçiydi. müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirdi. şimdi bir sıkıntısı yok. müşteri hizmetleri canlı olarak var. istersen netspeed deneyebilirsin. kota taahüt vs yok.
  • 2 yıldır ben de türknetteyim.1 ay hattımı dondurmuştum,hattı aktifleştirirken sorun oldu ama 1-2 gün içerisinde çözdüler sorunu.Bir de online müşteri hizmetlerinden paket yükseltme seçeneği falan çıkmamasına rağmen uygun bir dille vdsle geçmem mümkün mü diye bir yazı yazdım.Toplam 1 hafta içinde vdsle geçişim tamamlandı.Ayrıca babamın kullandığı hatta ,apartmana kadar fiber bağlantı geliyor.İlk bağlattığımızda 75 mbit hız alabiliyordu.Sonrasında hızı 30 mbitlere kadar düşmüş .Bunu farkettim ve online hizmetlerden sürekli açtığım konuya msglar atarak çözüme kavuşturulmasını takip ettim.Eve teknik ekipten bir arkadaş gelmiş pazar günü pronet firmasının yanlış bağlantı yapmasından kaynaklı hız problemi yaşandığını bulmuşlar ve çalışmayan telefonu da yapıp ,hızın tekrar 75mbit olmasını sağlamışlar.Şimdi biz seçilmiş kişiler olmadığımıza göre :) bulunduğunuz bölgedeki altyapı veya size gelen teknik ekibin yetersizliği gibi sıkıntılar yaşıyor galiba bazı arkadaşlar.İnşallah çözüme kavuşur tüm sorun yaşayanlar.
  • Allah Razı olsun şu milleni den binada 16 mbps kullanıyordum hız artırmak için heer yeri aradım port yok port yok türk net dedi ki bakır altyapı yok size ne adsl ne vdsl hiçbirşey bağlayamayız dedi tüm iss leri aradım Milleni yi aradım dedi ki biz sizin adınıza Türk Telekom la yazışalım port isteyelim dedi 1 hafta sonra biri aradı interneti bağlayacağız dedi adam geldi kurdu inanmadım test ettim 38 mbps hız port işi çözülmüş kurulum yapıldı oohh mis. şimdi 50 mbps geçeyim dedim 79 tl ye 50 mbps diyor 69 a 35 mbps 79 a 50 mbps valla gerçekten iyi çalışıyorlar mh var arıyorsun anında açıyolar ben takdir ettim gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Turknet kullanıyorum. Ttnet'ten geçtim. Hiçbir süreçte sorun yaşamadım. Ancak sorun yaşayınca "Allah ile başbaşasınız" gibi yorumları çok okudum. Yazınızı okudum. Kesinlikle haklısınız. Sonuna kadar hakkınızı arayın, peşini bırakmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sabırlı insanlar var yer yüzünde Kablonet bağlantı mı 3 gün geciktirdi diye yeri göğü inletim. Nasıl bunlara küfür etmeden durabiliyorsunuz siz ? Başlarım netine de kablosuna da ilkcag dakika gibi ateş yakar mağaraya giderim yine bunların nazını niyazını çekmem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir hafta önce sıfırdan kurulum için TurkNet e basvuruda bulundum, dun itibariyle hattim baglandi ve kullanmaya basladim hiz gayet iyi su anda hersey yolunda ve çok memnun kaldım umarim boyle devam eder, biraz şans isi sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de bu firmadan internet almaya çalışırken aynılarını yaşadık. TürkNetin bilgisiz personelinin yapacağı işi TürkTelekom personeli yaptı da kurtulduk. 15 gün boyunca internetimiz bağlanmış gibi davrandılar halbuki gelen adamları sürekli arıza var, port yok gibi bahanelerle hiçbir şey yapmadan geri gidiyordu. Rezil bir firma gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT ile yazdığım mesaj niye silindi acaba. Anlaşılan sponsorluk tüm hızıyla devam ediyor. Yazık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.