Binbaşı
12 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 142 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Türk Hava Yolları (THY) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir uçuş yapılacağını açıklamıştı.

THY'den yapılan açıklamada Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek uçuşun TK1920 sefer sayısıyla icra ediliyor.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan yerel saatle 09:40'ta kalkış yapan TC-JJF kuyruk tescilli Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağının radar üzerinde Ay-Yıldız çizmesi bekleniyor.

Uçuşa aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.flightradar24.com/THY1920

Merhaba,

2008-2010 yılları arasında çokca oynadığım, Level R adıyla da bir dönem yayınlanan online yarış oyunu Project Torque, Steam'da tekrar aktif halde. Eskileri özleyenler, biraz nostalji yapmak isteyenler ve yeni bir yarış oyunu arayışı içinde olanlara tavsiye ederim.
https://projecttorque.racing/

Arkadaşlar özellikle bu 1 Nisan'dan sonra Vodafone faturasız hattımda yaklaşık 6 saatte 1 15 kuruş veri kullanım ücreti kesmeye başladı. Telefonda veri kullanımı kapalı olmasına rağmen ücret kesilmeye devam edince gittim formatladım telefonu ama ücret kesintisi devam ediyor. İlgili ekran alıntısını da konuya ekledim. Şikayetvar adlı siteyi inceledim aralık ayında da bu sorunu yaşayanlar olmuş. Bu sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mı? Vodafone mesaj attım ama dönen olmadı.

Edit:4g servisini kapatınca 15 kurus kesinti düzeldi.

Arkadaslar bu dsmartta gecen sene 4a uydusuna gectikten sonra uyduyu calistirinca kanallar 10-15 dakika sonra geliyor, benzer durumu yasayan var mi? Cihaz 2008 de alındı, markasi botech.
İtalya'da bir çocuk, ailesiyle kavga ettikten sonra arabanın anahtarlarını alıp 1000 km yol kat etti.

Yeni neslin cep telefonlarıyla ne kadar haşır neşir olduğunu biliyoruz. Bir zamanlar sokakta top oynayan çocuklar, şimdi tüm boş vakitlerini mesajlaşarak ya da Angry Birds oynayarak geçiriyorlar. Doğal olarak ebeveynler de, çocuklarını cezalandırırken en etkili yöntem olarak ellerinden telefonlarını almayı uygun görüyorlar.

İtalya'da bir aile de aynı yolu izleyerek tartıştıkları 13 yaşındaki üvey oğullarının cep telefonuna el koydu. Çocuk öfkeyle evden çıkıp Polonya'daki öz kız kardeşinin yolunu tuttu. Ancak bunu trenle ya da otostop çekerek değil, babasının Mercedes'iyle yaptı.

Haberin kahramanı sıradan bir çocuk değil. Kendisi profesyonel bir go-kart pilotu ve gerçek bir otomobil tutkunu. Cebindeki yaklaşık 400 TL ve pasaportuyla neredeyse 1000 km yapan delikanlı, iki ulusal sınır geçti, iki kez benzin aldı ve sonunda Polonya'ya az bir mesafe kala Alman polisi tarafından yakalandı. Ancak bunun sebebi, sürüşü değildi. Tüm trafik kurallarına uyan çocuğun izi, arabanın gönderdiği sinyaller sayesinde sürülebildi.

Olaydan sonra ailesi Almanya'ya onu almaya gittiğinde, oğlan hatasını kabul edip özür diledi. Ceza olarak ailesinin sosyal sigorta ödemeleri artacak ve muhtemelen arabanın anahtarı artık daha iyi saklanacak.

Not: Haber daha önce verilmiş olabilir. Bir haber sitesinde ilgimi çekti paylaşmak istedim. Bu TL olayını bende anlamadım belki para birimini çevirip yazmışlardır diyeceğim ama neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duymuşlar orasını bilemem. :)
d
Vizelerin yaklaşmasıyla gelen sıkıntının sonucu.
Silinebilir.
Hakkında
Meslek: Teknisyen
İlgi Alanları: Bilişim, Arabalar, Yüzmek, Çalışmak.
Forum İmzası:

Saygılarımla.
Forum İkinci El İmzası:
Hayırlı işler.
Hakkımda:
Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür gülüm.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
fiat
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
PTTCELL
Oyun Platformu
PC
Steam
nl_ztrk
TV
TV
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Monster
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.390
İkinci El Bölümü Mesajları: 105
Konularının görüntülenme sayısı: 26.357 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.634 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.