M

Çavuş
31 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 110 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhabalar, bugün başımdan geçen trajikomik bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Değerli forum arkadaşlarım, Cuma günü Hepsiburada'dan aldığım bir ürün ''Ankara Keklikpınarı Sürat Kargo'' firmasıyla tarafıma ilginç de olsa ulaştırıldı.Gayet güzel bir şekilde ürünün bana yeterli gelmemesi sebebiyle iade opsiyonumu kullanmak adına kapıdan alınması için cumartesi başvuru yaptım.Fakat bu bahsi geçen şubenin elbette ki asla kapıdan kargo almadığı bir konumda yaşıyorum.Her neyse gelelim komik olan yere.Değerli arkadaşlarım bu kargonun brüt ağırlığı sanıyorum 7-8kg civarında, oldukça da ebatlı.Aracım da yok malumunuz, sırtlandım kargoyu bindim dolmuşa tin tin en yakın şubeye gidiyorum.Elbette ki orası da ''Ankara Öveçler Sürat Kargo'' şubesi.Varıyorum ve ilk sorum şu oluyor ''Telefonlarınızı neden açmıyorsunuz?'' Evet ciddi bir şekilde ne keklikpınarı şubesi ne de öveçler şubesi asla telefonlarını açmıyorlar.İnternette de haklarında binlerce şikayet bulabilirsiniz.Öveçler şubesinin verdiği yanıt telefon bozuk, müdür tamir ettirmiyor oluyor.1.5 yıldır mı diyorum?(Şikayetlerin sürelerini baz alarak.)Evet maalesef diyor.
İyi peki diyorum, geldik artık onca yolu (13km yol gittim,8km'si yayan yürüdüm pintiliğimden, kalan kısmı dolmuş ile.)

Hepsiburada'nın tarafıma vermiş olduğu ücretsiz kargo numarasını veriyorum ve üzerine kırılabilir vesaire yapıştırdıktan sonra yolluyorum.Çalışan hanımefendiye imzalamam gereken evrak vesaire var mı diyorum?Yok işleminiz tamam gidebilirsiniz diyor ve tekrar soruyorum herhangi bir belge vermeyeceğim ya da almayacağım değil mi diyerek?Hayır bitti işleminiz göndereceğiz diyor.Peki diyip ayrılıyorum.

Ptesi günü gelip çatıyor.İşte burada başlıyor komedi arkadaşım.Kapıcım arıyor beni adına kargo var evde değilmişsin diyerekten.Evde değilim evet diyorum kim ne yollamış diyorum.Benim adımı söyleyerek sana göndermiş diyor,Abi bir yanlışlık olmasın o benim ama diyorum yoo diyor burada ne yazıyorsa onu diyorum.Evet dostlar.Kendi adıma kendime kargo yollamışım ben.Sen tutup hepsiburadanın bana vermiş olduğu kodu nasıl oldu da tekrar bana yolladın be arkadaşım diyerek kargoyu akşam alıyorum.Şoklar içerisindeyim tabii,ertesi gün ilk iş şubeye gidiyorum ve soruyorum nedir bu olay?''Ayyy yanlış girmişim uff yaaa'' deniyor.(Tabii o bozuk telefon hiç açılmıyor.)

3.75TL dolmuş ücretinden git gellerle beraber bu iki günün bana maliyeti 30 Türk lirası ve 16 km yol iki gün aksayan iş ve yürümek olarak geri dönmüştür.Vallahi parasında değilim sadakam olsun,yürümekte spor de geç ama bir kişinin sorumsuzluğunun beni tekrar tekrar oralara götürmesine gerçekten üzüldüm.Hala da gülüyorum.Umarım sizlerin yüzünde de bir tebessüm oluşmuştur.
Bu arada ÖVEÇLER SÜRAT KARGO şubesiyle asla ama asla iş yapmayın demeden konuyu bitiremeyeceğim.Telefonlarını kasıtlı açık bıraktıklarına gözlerimle şahit oldum.Bu durum da ayrıca irite edici.
Silinebilir
Silineiblir
Silinebilir
Market fiyatı 2060TL'den başlayan bıçak satılık.
Wear Rating resimlerde mevcut.Float oranı yok denecek kadar az.
Mavi yoğunluktadır.Arka yüz üç renk(kırmızı,mavi,sarı)
Market fiyatının %80 altında satilik. 1650TL.
Ankara-Bursa-Sakarya-Sivas-İstanbul içi elden satılık.İrtibat için 507 821 17 50 ulaşabilirsiniz.
Dota 2 ile ilgili tüm itemlariniz ANKARA içi elden alınır.50TL üzeri olması birinci şartım.
İkincisi de Market fiyatı ile satan arkadaşlarımız eklemesin rica ediyorum.Amacım betlik item satın almaktır.Ne kadar ucuz o kadar iyi.

http://steamcommunity.com/id/856525487/

Buradan ekleyerek yada PM'den ulaşabilirsiniz.Saygılar sevgiler.
Ankara-İzmir içi elden DC hook alacağım,fiyatlarınızı özelden pm ile ulaştırırsanız sevinirim.
Bir de cep numarası bırakın,ulaşması kolay olsun.Ciddi alıcıyım,uygun fiyata maximum 3gün içerisinde alım yapabilirim.
Beyler sabırla okuyup yardımcı olmanız dileğiyle...

Beyler sistemi kapatıp yattığımda tekrar açtığım vakit sistem geri yükleme önerisinde bulunuyor.Zorunlu değil,direk oturumu aç da diyebiliyorum.Bunu yapmasının sebebi nedir?bu sorum 1.
İkincisi ben sistemimi kuralı 1 ay oldu ve şöyle bir sorunla karşılaştım pc kendini kapatıyor ve kendiliğinden açılıyordu,durduk yere.Oyun oynarken cidden sinir bozucu olabilirdi.Vatana garantiye götürdüm anakartı çizgiye yollayıp sorunlu olmadığına dair teyit aldılar ve güç kaynağımı değiştiler,sorun da şuydu ki güç kaynağı ile anakart güç girişindeki kabloya hafifçe dokununca pc açılıp kapanıyordu.bugün getirdim eve pcyi sorun yok gibi.Güç kaynağı değişti sadece.
O hata aldığım günler hata günlüğünde şu yazı geçiyor,anlamını bulamadım internetten de bilgisi olan var mı acaba?Dipawaymode.exe ??? nedir bu.her restartta bu hata yemişim:)
Beyler sabırla okuyup yardımcı olmanız dileğiyle...

Beyler sistemi kapatıp yattığımda tekrar açtığım vakit sistem geri yükleme önerisinde bulunuyor.Zorunlu değil,direk oturumu aç da diyebiliyorum.Bunu yapmasının sebebi nedir?bu sorum 1.
İkincisi ben sistemimi kuralı 1 ay oldu ve şöyle bir sorunla karşılaştım pc kendini kapatıyor ve kendiliğinden açılıyordu,durduk yere.Oyun oynarken cidden sinir bozucu olabilirdi.Vatana garantiye götürdüm anakartı çizgiye yollayıp sorunlu olmadığına dair teyit aldılar ve güç kaynağımı değiştiler,sorun da şuydu ki güç kaynağı ile anakart güç girişindeki kabloya hafifçe dokununca pc açılıp kapanıyordu.bugün getirdim eve pcyi sorun yok gibi.Güç kaynağı değişti sadece.
O hata aldığım günler hata günlüğünde şu yazı geçiyor,anlamını bulamadım internetten de bilgisi olan var mı acaba?Dipawaymode.exe ??? nedir bu.her restartta bu hata yemişim:)
Merhaba arkadaşlar.
Vatan Bilgisayarın Ankara'daki merkez Şubesi'nde yaşamış olduğum bir olayı dile getirmek, sizleri bilgilendirmek isterim.
Elimde hali hazırda bulunan asus z-87pro anakartı 1hafta önce Maximus serisinden bir anakart ile değiştirmek için vatan bilgisayarın yolunu tuttum.magazadaki oem bölümündeki arkadaşların hepsi çok ilgililer sağolsunlar yalnız değişim yapmaya alt kata gittiğimde, ürünün kullanılmadığını belirterek iade sebebimle birlikte verdim.calisan bayan arkadaş anakartı kontrol amaçlı çıkarıp bir güzel masaya vurdu, sonra soketlerini bir bir tirnaklayip kontrol adı altında bir güzel oksadi. Ben ise bayan arkadasa Şu soruyu yonelttim. Bu ürün burdan nereye gidecek?
Bayan arkadaş gayet guleryuzlu bir şekilde reyona beyefendi dedi.
Peki dedim bu bütün tirnaklamalar, masaya vurmalardan sonra bu kartin düzgün calisacagindan emin misiniz? Diyerek soru yonelttim.
Bana doğru kızgın bir tavırla beyefendi bunun kontrolünü yapıyoruz merak etmeyin diyerek bir güzel de fırça yedim.
Neyse kart değişimini yaptım, bu sefer kasada üstüne vermem gereken ücret 88lira iken benden 40lira istendi. bayan arkadaşı uyardim bakın hataniz var sizden çıkmasın dedim. Tekrar kontrol etti ve ısrarcı bir şekilde 40lira beyefendi fark dedi. Ben hesap makinesini uzanıp aldım kur hesabını yaptım ve kadına 90tl ile birlikte uzattım. sonunda teşekkür eşliğinde aldı paramı.
Şimdi sizlere sorum şu;
Vatan da çalışan bir o kadar iyi arkadaşlar var iken bu kadar bilgisizlerinde olması durumunda kimi nereye şikayet edeceğiz?
Ikinci sorum, vatandan aldığımız her ürünün bu muameleyi gormediginden nasıl emin olacağız?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 306
İkinci El Bölümü Mesajları: 159
Konularının görüntülenme sayısı: 8.147 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.