Şimdi Ara

turknet yalın internete geçiş yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turknet yalın internete geçiş yapmıyor

talep ettiğim tarihten beri geçiş yapmadılar 3tl telefon ücreti görünüyor eğer bu fiyat yansırsa kıllık yaparım haberiniz olsun

• 3₺ ? Kıllık?
    Yaf 3 lira ben vereyim daha konu açma
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    hayırdır birader seni ne ilgilendiriyor?
  • Merhaba, 01.07.2020' den itibaren kademeli olarak yalın geçişlerini yapıyoruz. Temmuz ve Ağustos ayında 3 TL' yi faturalandırmayacağız.
  • megaster kullanıcısına yanıt
    Beni ilgilendirmiyorsa konuyu niye açıyorsun? TurkNet şikayet sayfası mı burası?

Foruma konuyu açtıysan isteyeni ilgilendirir istemeyeni ilgilendirmez. Keyfe kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 22 Temmuz 2020; 9:48:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba İçimi şu şekilde dökücem 3 ay önce internetinizi aldım 22 sinde hızım 1 e düştü yapa ya alınca ve ben bekledim de bekledim diğer ayın 27 sinde talep oluştu bu ayın 10 unda ise vae işlemleri bitti vdsl olarka başlıcam ama ankastre kutu bağlantısı yapılması gerekti 10 undan bügüne kadar herhangi bir bağlantı yapılmadı bütün paket değişikliği olsun herşeyi vae üzerinden değiştirirken fiziksel durum vae kısmım hala kapalı idir mesaj yazmama rağmen desteğe vs. kimse ilgilenmedi son çareyi burada buluyorum lütfen ve lütfen bir ekip gönderirmisiniz ankastre kutu bağlantısı için. Kısa bir süre 12 gün geçirtmez muhtemel olarak insanlar 10 gün de vae alt yapısına geçiyor ben hala geçemedim bu konuda mağdur kaldım . Bir ekip yönlendirmenizi rica ediyorum. Abone No : 1666429 @TurknetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xencation -- 22 Temmuz 2020; 9:51:3 >
  • Merhaba İçimi şu şekilde dökücem 3 ay önce internetinizi aldım 22 sinde hızım 1 e düştü yapa ya alınca ve ben bekledim de bekledim diğer ayın 27 sinde talep oluştu bu ayın 10 unda ise vae işlemleri bitti vdsl olarka başlıcam ama ankastre kutu bağlantısı yapılması gerekti 10 undan bügüne kadar herhangi bir bağlantı yapılmadı bütün paket değişikliği olsun herşeyi vae üzerinden değiştirirken fiziksel durum vae kısmım hala kapalı idir mesaj yazmama rağmen desteğe vs. kimse ilgilenmedi son çareyi burada buluyorum lütfen ve lütfen bir ekip gönderirmisiniz ankastre kutu bağlantısı için. Kısa bir süre 12 gün geçirtmez muhtemel olarak insanlar 10 gün de vae alt yapısına geçiyor ben hala geçemedim bu konuda mağdur kaldım . Bir ekip yönlendirmenizi rica ediyorum. Abone No : 1666429 @TurknetDestek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xencation X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ankastre kutusunda bağlantınızın yapılması için bilgi verdim. Kaydınızla ilgilenen arkadaşım ekip yönlendirerek gelişmeleri sizinle paylaşacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Beni ilgilendirmiyorsa konuyu niye açıyorsun? TurkNet şikayet sayfası mı burası?

Foruma konuyu açtıysan isteyeni ilgilendirir istemeyeni ilgilendirmez. Keyfe kalmış.
    hocam bir probleminmi var? burası turk.net için açılan bölüm gidip turk telekom bölümünemi açacağım ayrıca ben bu konuyu turk.net ekibi görsün diye açtım senin aptalca yorumun için değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Burası turk.net ekibinin tapulu şikayet bölümü değil. Bölüm turk.net ile alakalı konular için, doğru. Şikayetler içinse konu var, https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005

Forum herkese hizmet veriyor, konu açtığında bende damlarım, başka biri de damlar, gören damlar.. Dolayısıyla benim aptalca yorumum içinde konuyu açmış oluyorsun.

Ha tapulu forumları da var, https://forum.turk.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 23 Temmuz 2020; 11:20:34 >

• quote:

Burası turk.net ekibinin tapulu şikayet bölümü değil. Bölüm turk.net ile alakalı konular için, doğru. Şikayetler içinse konu var, https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005

Forum herkese hizmet veriyor, konu açtığında bende damlarım, başka biri de damlar, gören damlar.. Dolayısıyla benim aptalca yorumum içinde konuyu açmış oluyorsun.

Ha tapulu forumları da var, https://forum.turk.net/
    boş yapıyorsun yapma, diğer açılan konuları görnüyorsun sanırım kimse senin saçma yorumlarınj görmek zorunda değil

Görmek istemeyen bloklasın. Ben saçma yorum yapmayı seviyorum belki, boş yapmayı seviyorum.

Diğer açılan konular, artık mağduriyetine çözüm bulamayacak duruma gelen kişiler tarafından açılıyor. Son çare olarak deniyorlar.
    Kimse 3 lira hesabı yapmıyor

• quote:

Görmek istemeyen bloklasın. Ben saçma yorum yapmayı seviyorum belki, boş yapmayı seviyorum.

Diğer açılan konular, artık mağduriyetine çözüm bulamayacak duruma gelen kişiler tarafından açılıyor. Son çare olarak deniyorlar.
    Kimse 3 lira hesabı yapmıyor
    ben yaparım birader seni ne ilgilendiriyor ne tür bir asalaksınız sizya git baskalarının konularına yaz 3 lira içinde yaparım 1 lira içinde yaparım ben kaç gündür yalına geçiş isteği vermişim geçmemişler yeminle şaka gibi insanlar var. bende bloklimde kapasitem düşmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 23 Temmuz 2020; 21:32:2 >
    Bak hep başa dönüyoruz. Başkasını ilgilendirmiyorsa konu açma. Konular tüm kullanıcılara açılır.

Görmek istemiyorsan blokla. 7 kişi blokladı. Yalnız yine cevap yazabiliyorum sanırım.

Asalaklardan değil de terliksilerden de olabilirim. Tam emin değilim. Sen amiplerden misin mesela?

Not: olmayan şeylerin düşmesi mümkün değildir. Bknz. vardan yok, yokdan var edilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 23 Temmuz 2020; 22:46:11 >
    Burada konu boşa para vermesi bence boşverin boş kavgaları,önemli olan günümüzde internetin pahalı olması ve git gide altyapı çalışmalarının durmasıdır.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    10 sene evvel 52 lira ödüyordum, şimdi 100mbps 144lira ödüyorum. Ha 10 sene evvel 100 yoktu tabi ayrı, ama o dönemin 100leri vardı
    Çok değil 1yıl sonra 170 olur.

Mobil tarafına hiç girmiyorum, 6 aydır telefon hattı 0 da.

Şimdi ben kira vs. de ödemiyorken zorlanıyorsam, bu kadar insan ne yapıyor neden ses çıkarmıyor bunun sebebini bi öğrenmeliyiz. Sanırım sonrasında devamı çorap söküğü gibi gelir

Burası Türkiye diye diye böyle oldu kimse düzgün hizmet vermiyor altyapım 73mbit gösteriyordu şimdi 10mbit gösteriyor ne oldu altyapıya:D
    Suya düşmüştür Suyu da inek içmiştir artık hayır gelmez o altyapıdan

Ülkemiz siyaset olmasında gün günden kötüye gidiyor.
    Hiç bir zaman iyiye gideceğini sanmıyorum. Bu ülkeden kurtulmak farzdır bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.