Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 yıldır sorunsuz bir şekilde Türknet kullanıyorum yaklaşık 1 2 aydır sorun web sitelerinin geç açılması instagram facebook donanımhaber gibi sitelerde fotoğrafların yüklenmemesi dönüp kalması gibi sorunlar yaşamaktayım fakat derdimi kimseye anlatamıyorum birden fazla arıza kaydı açtım birinde hattın hızı modeme ulaşıyor denim kapandı diğerinde sık sık kopma görüyorum denildi 1 gün sonra kopma yok denim kayıt kapatıldı donanım haberde konu okumak istediğimde 2004 yılında gibi fotoğrafların yüklenmesini bekliyorum ![]() instagram gezinmek istediğimde videolar bu şekilde yüklenmiyor donup kalıyor fotoğraflar siyah ekran bekliyor Speedtest test sonucu leptop ethernet ile test edildi ![]() Nperf hız testi Ethernet ile yapıldı ![]() s8+ 5Ghz wifi hız testi ağda gezinme sabah saatleri olduğu için sanırım yüksek çıkıyor gün içinde ağda gezinme 55 60 seviyelerine kadar düşüyor fakat indirme yükleme ping hızları stabil ![]() Modem arayüzü hat değerleri yukarı akım hat zayıflamasının yüksek olduğunu ifade ediyor türknet tarafı fakat bir çok yer bir çok modem markası 0 ila 20 db arası mükkemel 20 ila 40 arası stabil diye geçiyor benim aşağı akım zayıflamam 12 yukarı akım 22.5 civarı çıkıyor. ![]() Facebook aynı şekilde fotoğraflar yüklenmeyip donup kalıyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan-39 -- 8 Ekim 2020; 14:41:45 > |