Şimdi Ara

Türk Telekom güvenli internet bildirim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Uzun zamandır WhatsApp, Twitter gibi uygulamalar üzerinden anlık bildirim alamıyordum. Telefon wifiye bağlıyken sorun yok, mobil veriyi açtığım zamanlar WhatsApptan bildirim düşmüyordu. Uygylamaya girene kadar mesajları göremiyordum yani.
    Dün online işlemler uygulamasından güvenli internet seçeneğini kapatmak zorunda kaldım. Bir dr ne göreyim. Anında uygulamalardan bildirim yağdı. Dünden beri anlık bildirimlerde hiçbir sorun yok.
    Konuyu benim gibi bu dertten muzdarip arkadaşlar için açtım. Çünkü gerek WhatsApp ın kendi sitesindeki bilgilerle, gerek internetteki bilgilerle izlemediğim yol kalmadı. Umarım size de yardımcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Türk Telekom Güvenli İnternet Bildirim Sorunu

Türk Telekom aboneleri, son zamanlarda Güvenli İnternet hizmetinin kapatılmasıyla ilgili sorunlar yaşıyor. Güvenli İnternet, Türk Telekom tarafından sağlanan ve kullanıcıları zararlı web sitelerinden ve içeriklerden koruyan bir hizmettir.

Bazı kullanıcılar, Güvenli İnternet hizmetini kapatmaya çalıştıklarında hata mesajlarıyla karşılaştıklarını bildirdi. Bu hata mesajları, hizmeti kapatmak için sistemsel bir sorun olduğunu gösteriyor.

Türk Telekom yetkilileri, sorunun farkında olduğunu ve sorunu çözmek için çalıştıklarını açıkladı. Şirket, kullanıcıların sorunu geçici olarak çözmek için modemlerini yeniden başlatmalarını önerdi.

Eğer modem yeniden başlatma sorunu çözmezse, Türk Telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetleri temsilcileri, sorunu çözmek ve Güvenli İnternet hizmetini kapatmanıza yardımcı olabilir.

Türk Telekom, sorunun en kısa sürede çözüleceğini ve kullanıcıları bilgilendirileceğini belirtti. O zamana kadar, kullanıcıların Güvenli İnternet hizmetini kapatma konusunda sorun yaşayabileceklerini unutmamaları önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Peki reis güvenli interneti nasıl kapatabiliriz

Ben Burda video çektim biraz aydınlık olmuş ama açıklamada da anlattım iyi günler

• Niye hiçbir bildirim gelmiyor diye araştırdım. Sizin paylaşımınıza rastlamadım. Sorunun güvenli internet "Aile Profili"nden kaynaklandığını öğrenmiş oldum.

Aslında Turkcell'de de güvenli internet (Aile profili) kullanıyordum ama Turkcell'de böyle bir bildirim sorunu yoktu.

Bilgilendirme için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 15 Temmuz 2020; 11:57:9 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.