Şimdi Ara

İnternet Sayfaları Geç Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100Mbps Aknsiz Fibernet Tarifem Var Cat 6 Kablo ile Bilgisayara Bağlı Network Vb Dirverlara Güncelledim Lakin İnternette Gezerken Çok Yavaş Açıyor Sayfaları Ne Işık Hızında Açması Lazım ama Adsl2+ Nasıl Açıyorsa Öyle Açıyor 8mbps superonline 50gb aknli paket 100mbps aknsiz fibernette daha hızlı açıyor sayfaları sorun bilgisayarlamı alakalı yoksa kullanmakta olduğum porttan mı kaynaklanıyor

• exileteam E kullanıcısına yanıt
    1-hız testi yapın

2-eğer hız testi çok düşükse AVİRA ile bilgisayarı komple taratın ve restart çekin

3-Tekrardan hız testi yapın normal çıkarsa sorun yok demektır eğer ilkindede normal çıktıysa tarayıcı değiştirin

Hala sorun varsa müşteri hizmetleriyle konusun düzeltemezlerse sert bi tavır takının k.gelsin :D
  • 1724950 kullanıcısına yanıt
    dediklerinizi yaptım kaspersky pure 3.0 lisanslı windows da lisansli zaten direverler wındows tüm güncellemeleri yapılmış durumda hız testide normal t21 türktelekom kabinine bağlıyım port değiştirdim hız tanımlama yaptırdım lakin hiçbir şey far etmedi biraz hız artı ulaşılabilir hız 147mbps 167mbps download çıktı 57mbps 78mbps upload çıktı port değişince snr değerleride değişti 20.2 download snr 42.3 upload snr di 45.6 download snr 56.8 upload snr oldu 115286/5198kb gibi bir hız tanımlama yapıldı hattıma lakin modem max 99976/5197kb olarak bağlandı VDSL2 hat durumu evin içinde kontrol yapıldı hız kaybı sorunu yok modem değişti ttnet asus marka modem verdi yeni çıkan modeminden ama lakin bir fark yok 1byte bile hız kaybı yokmuş hattımda ne tanımlıysa ana santralde o hızı tamı tamına alıyormuşum ama bazen yoğunluk olduğunda hız 95 kadar düşüyor ama genelde 101-102 üstünde hızım

İnternet Sayfaları Geç Açılma Sorunu İnternet Sayfaları Geç Açılma Sorunu

anladım download hızınız normal burdan gordugume gore ve sorununuz cozume ulasmamıs her halde

geçişler ve açılışta yavaşlama var ole hatırlıyorum bunun sorunu bendede var bu işletim sisteminden kaynaklanıyo olabilir virüs programınızdan da olabılır zaten en cok sayfa açılışı yavaşlığı görülen tarayıcı chrome bendede bole bı sorun vardı cozumu kendı kendıne oldu :D windows 8.1 yaptım google chorme yukledım acılıs sayfalar arada bole cok yavas yukluyo internet expolere dan gırıyorum ole oldugu zmn kısaca alternatıf yol kullanıyorum sızın kı her zmn oluyosa eklentıler varsa chrome ait uygulamaları devre dısı bırakıp tekrar deneyın bıde virüs programı kapalı olarak deneyın hala sorun varsa tarayıcınızı degıstırın mozilla veya internet expoler guncelleştirip son surumunu kullanın
  • Malwarebytes antimalware ile taratın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megablaster kullanıcısına yanıt
    onla taratım ama hiç bişey bulamadı advance system care 7.3 pro yükledim onun ile turbo moda aldım lakin bir fark etmedi iş kipi şuan turbo kaspersky devre dışı bırakıp denedım bir fark olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 13 Mayıs 2014; 11:39:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exileteam

onla taratım ama hiç bişey bulamadı advance system care 7.3 pro yükledim onun ile turbo moda aldım lakin bir fark etmedi iş kipi şuan turbo kaspersky devre dışı bırakıp denedım bir fark olmadı

Sistemi yeniden başlatıp f8 e basarak ağ bağlantısı ile güvenli modda açıp test eder misiniz? Bu şekilde sorunsuz ise sistem açılışında internet hızını etkileyen bir program mevcut demektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    tmm 5 dk bekleyın
    ağ ile güvenli mod ile açtım şuan çok hızlı açıyor yüklemeyi filan beklemeden açmış olyor sayfayı
  • quote:

ağ ile güvenli mod ile açtım şuan çok hızlı açıyor yüklemeyi filan beklemeden açmış olyor sayfayı

Açılışta açılan programları duzenleyin şüpheli programları kaldırın

bilgisayarla beraber açılan programlar advance system care kaspersky baska bişey yok
  • quote:

bilgisayarla beraber açılan programlar advance system care kaspersky baska bişey yok

Sistem geri yuklemeyi denediniz mi?
    Ayrıca son zamanlarda hangi programları yuklediniz?
    Advanced system care nin içerisinde internet hızlandırıcı aracı var. Onun ayarının 100mbps internetinize uyumlu olarak optimize edilip edilmediğini kontrol edin.

advance system dropbox idm boost driver kaldırdım biraz hızlandı ama çok fark etmedi baskada program kalmadı yüklü programlar cclear deamon tools oficce 2010 flash player adobe reader vlc player kaspersky pure 3.0 winrar baskada bişey yok

windows güncelleme olarak

dil paketi tümü 4.5.1 net framework güncellemeleri ie 11 güncellemesi vb alınabileck baska guncelleme yok diyor sistem
  • Kasperi deaktif edip dener misiniz dahili fwi varsa yavaslatiyor olabilir.

• quote:

advance system dropbox idm boost driver kaldırdım biraz hızlandı ama çok fark etmedi baskada program kalmadı yüklü programlar cclear deamon tools oficce 2010 flash player adobe reader vlc player kaspersky pure 3.0 winrar baskada bişey yok

dil paketi tümü 4.5.1 net framework güncellemeleri ie 11 güncellemesi vb alınabileck baska guncelleme yok diyor sistem

Güvenlik duvarını deaktif edip sadece antivirüsünüz açık kalsın.

İnternet Explorer
    Mozilla Firefox'u deneyin.

Chrome ise sorun yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

quote:

Güvenlik duvarını deaktif edip sadece antivirüsünüz açık kalsın.

İnternet Explorer
    Mozilla Firefox'u deneyin.

Chrome ise sorun yaratabilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Bas formatı gitsin.Bunun haricinde birde dns değiştirmeyi deneyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

Bas formatı gitsin.Bunun haricinde birde dns değiştirmeyi deneyebilirsin.

Alıntıları Göster
    ccclenear kur bilgisayara ve temizlik yap 2 dk içinde sorun kalkacak
  • potur kullanıcısına yanıt
    **** eklentisini sildim chrome tarayıcısını sıfırladım internet explorer 11 de sıfırladım windows kalsörunun içindeki temp dosayasınıda temizledim cclear pro 4.13 ile taratım dediğin gibi sayfalar hızlanır gibi oldu ama genede yavaş goldpunch gpon tipi 100mbps fibernet kullanıyor akn girmiş 3mbps bile daha hızlı açıyor benim kullandığım fiber apartmanın altında t21 kabınvar ankastrenın altında oraya kadar turuncu fiber ordan ankastreye cat 7 kablo bağlamışlar ankastreden evlere bakır kablo ile geliyor

bilgisayara format atdemiş bir arkadaş daha 1 gün etti format atalı pc ye yardımlarınızı bekliyorum yanı kullanan varsa sahte windows 7 pm ıle lınk paylasabılır hızlandırılmıs versıon ıse mumkunse 64bit

Akn 3Mbps Olduğunda Bile Benim 100Mbps Çok Yavaş Kalıyor

https://www.youtube.com/watch?v=ZPSLY-o7Sp8

4k Video Ve Sppedtest göre benim internet 106mbps onun ki 84mbps ama 144p videoda bile takılıyor gıdım gıdım yüklüyor tüm sitelerde

https://www.youtube.com/watch?v=OAe_k3oSb9Y

Dns olarak 195.175.39.40 ve 195.175.39.39 kullanıyorum

Benimn Hız Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exileteam -- 14 Mayıs 2014; 8:27:21 >

• quote:

**** eklentisini sildim chrome tarayıcısını sıfırladım internet explorer 11 de sıfırladım windows kalsörunun içindeki temp dosayasınıda temizledim cclear pro 4.13 ile taratım dediğin gibi sayfalar hızlanır gibi oldu ama genede yavaş goldpunch gpon tipi 100mbps fibernet kullanıyor akn girmiş 3mbps bile daha hızlı açıyor benim kullandığım fiber apartmanın altında t21 kabınvar ankastrenın altında oraya kadar turuncu fiber ordan ankastreye cat 7 kablo bağlamışlar ankastreden evlere bakır kablo ile geliyor

bilgisayara format atdemiş bir arkadaş daha 1 gün etti format atalı pc ye yardımlarınızı bekliyorum yanı kullanan varsa sahte windows 7 pm ıle lınk paylasabılır hızlandırılmıs versıon ıse mumkunse 64bit

Akn 3Mbps Olduğunda Bile Benim 100Mbps Çok Yavaş Kalıyor

https://www.youtube.com/watch?v=ZPSLY-o7Sp8

4k Video Ve Sppedtest göre benim internet 106mbps onun ki 84mbps ama 144p videoda bile takılıyor gıdım gıdım yüklüyor tüm sitelerde

https://www.youtube.com/watch?v=OAe_k3oSb9Y

Dns olarak 195.175.39.40 ve 195.175.39.39 kullanıyorum

Benimn Hız Testi

internet explorer eklentilerini iptal edin. varsa özellikle java yı iptal edin çalıştırmasın. Java eklentisi ie de sorun yaşatabilir.

8.26.56.26
    77.88.8.8

Bunu kullanırmısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.