Şimdi Ara

Türknet Vaat Edilen Hızı Vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet'e geçmeden önce altyapımı sorguladığımda aktif altyapılarında (YAPA) olduğumu ve 50 mbps hız verebileceklerini söylediler. Ama şu anda alabildiğim hız 20 mbps, destek kaydı açtığımda hiç bir türlü yardımcı olmuyorlar, altyapınız bu hızı destekliyor veya santrale uzaksınız diyorlar ama santrale 500 metre uzaklıktayım. Hat değerlerinin sslerini de koyuyorum hızı destekleyip desteklemediğini belki siz anlarsınız.Türknet Vaat Edilen Hızı Vermiyor.

• Ben de yeni turknet'e geçtim haliyle baya yeni şeyler öğrendim. Anladığım kadarıyla SNR değeri 10'un altında kopmalar yapıyor, internet hızınızı yükseltirlerse SNR değeriniz daha da düşecektir ve o yüzden internetiniz kopmaya başlayacaktır. ama turknet bunu bilerek yapmamıştır bence

hat zayıflaması da fazla görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4n4q4 -- 24 Nisan 2020; 1:10:11 >
  • Türknet Vaat Edilen Hızı Vermiyor.Türknet Vaat Edilen Hızı Vermiyor. 3 belkide 4 aydır böyle . Açtığım destek talebi otomatık gıbı aynı mesajı yolalyıp duruyor. Çözüm mahkeme olur inşallah.

• TT ekiplerinden port değiştirmelerini iste

Alyapınızda sorun var veya altyapınız yetersiz demektir. Hat sahibi ile birlikte Türk Telekom Müdürlüğü’ne giderek “Hattınızı Onarmalarını ve Abone Taraflı Bir Sorun Olmadığını” belirtin. Bu şekilde bağlantınız onarılmış olacaktır.
  • Başvuralı 20 gün oldu hala bağlamadılar ne gelen var giden aldatıyorlar. Uzak durunnnnnnnn.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Benim de başvurduktan 20 gün sonra falan bağladılar. Bağladılar dediğim ankastre kutusundan eve kadar kablo çektirdim elektrikçi çağırıp, normalde kendileri kabloyu metre başına fiyat biçerek bağlıyorlar ama söylediğimde biz bağlamıyoruz dediler.
  • Merhaba, teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için aynı bina da sizden yüksek hız alan abonelik varsa hizmet numarasını ve aldığı hız değeri ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işlemlerinizi kontrol ettiğimde numara başvurusu yapılmıştır. 27.04.2020 tarihinde ekipler hat bağlantılarını yaparak numara başvurusunu tamamlayacaktır. Ardından internet başvurunuzu yapacağız. Bu süre içerisinde gelişmeleriwww.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Benden yüksek hız alan abonelik var mı bilmiyorum ama karşı komşum adsl hizmetini aldığı halde 24 mbps alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, işlemlerinizi kontrol ettiğimde numara başvurusu yapılmıştır. 27.04.2020 tarihinde ekipler hat bağlantılarını yaparak numara başvurusunu tamamlayacaktır. Ardından internet başvurunuzu yapacağız. Bu süre içerisinde gelişmeleriwww.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
    Yav benim telefonumu ne zaman acacaniz kardeşim sizle mi ugrasacam ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.