< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 4 Eylül 2018; 12:39:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 4 Eylül 2018; 12:39:40 > |
Sorun tamamen TurkNet ile alakalı bir durum. Hatlarını taşıdıkları noktalar tamamen farklı.
Şimdi size iki adet resim paylaşıyorum. Aynı şehirde, aynı mahallede ve hatta aynı apartmanda oturan iki farklı abonelerin tracert sonuçları. */ Traceroute testi dgn.net.tr(bursa) üzerinden yapılmaktadır. */ Testler aynı günde, aynı saatte ve aynı dakikada yapılmıştır. 1. Turknet ![]() 2. TTNet ![]() Tahmin ettiğim kadarıyla, TurkNet trafiğini kullanım yoğunluğu daha az ama uzak ve ucuz noktalardan taşıyor. Bu sebepten dolayı ping değerleri artmakta, santralden aldığınız tam hızı alamamaktasınız. Bu durum, Temmuz 2018'den beri devam etmektedir. TurkNet kullanan bir abonenin Trabzon'dan > Bursa şehrine doğru internete çıkmaya çalıştığında dolaştığı noktalara bir de harita üzerinden görelim. Ben ömrü hayatımda böyle saçmalık görmedim. Bunu ne zaman düzelteceksin TurkNet? Buyur yaptığın rezillik ortada. ![]() |
Kafayı yicem yaklaşık 1 aydır hızım 10 mbitlerde geziyor. Haziranda 35 mbit paketine geçiş yapmıştım. 1-2 ay çok güzel gitti ping, download vs. her şey iyiydi. İnsanlara Türkneti tavsiye ediyordum, kaç kişiyi geçirttim hatta. Şimdi sorunumu çözecek adam bulamıyorum. Kimseden cevap alamıyorum. Hadi 10 mbit net veriyosun, bu sitelerdeki yavaşlık nedir, oyun oynayamıyoruz ya ping leş. Bu kadar aboneyi kaldıramıyorsanız almayın artık yeni abonelik. önce altyapınızı düzeltin. Karadeniz felç geçiriyor lan.
|
Eğer btk söz verdiği gibi ocak ayında akn yi kaldırtırsa Türknetin bi numarası kalmaz. Zaten şimdiye kadar yaptığı hep pr çalışmasıymış. Bakıyorum forumda,twitterda falan sürekli şikayetler geliyor. Tek avantajı taahhüt yok. Kapattır gitsin.
|
türknet ilk zamanlarda iyiydi son 2 3 ay sapıttı.
ben netspeede geçtim tavsiye ederim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselbasol -- 3 Eylül 2018; 15:5:46 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|