Şimdi Ara

TurkNet uzak durun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
6.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TurkNet aktif bir aboneliğim var şu an 3. Ayında.

Öncelikle internet bağlantımdaki problemleri TurkNet'e geçersem gidereceklerini TurkTelekom'a baskı yapacaklarını söylediler. (yapmadılar tamamen YALAN! hala sorunlarım devam ediyor topu TurkTelekom'a atıyorlar :)

Ücretsiz bir modem göndereceklerini bunun kullanıma tahsis olacağını söylediler. Daha sonra 25TL ücret yansıttılar. Üstelik 3 ay oldu hala modemi göndermediler. Son faturamda bunu 35TL'e çıkarmışlar ve hala modemim yok. Kullanıma tahsis ibaresi de Hizmetlerim sayfasından kaldırılmış :)

İmzaladığım Sözleşmeleri inceledim. Sözleşmede 25TL karşılığı kullanıma tahsis bir modem gönderileceği yazıyor. Modemi tekrar teslim etmediğim takdirde 450TL cezai işlemden bahsediyor. Bu sebeple buna itirazımı geri çektim. Fakat 25TL olan ücret 35'e yükseltildi. Birde dalga geçer gibi hala modemim gönderilmedi.

Sürekli stok problemi olduğu için gönderemediklerini söyleyip açmış olduğum kayıtları kapatıyorlar. 10 günlük yasal süreçte çözüleceğini taahüt ediyorlar fakat 90 gündür sorunum çözülmedi. Bunların hepsinin ekran görüntüleri var. Tamamını mahkemeye taşımayı düşünüyorum. Göz göre göre insanları kandırmak doğru değil.

============================================================================

VDSL Port Details    Upstream     Downstream

Line Rate:   8.331 Mbps    96.486 Mbps

Actual Net Data Rate:   8.192 Mbps    96.347 Mbps

Trellis Coding:     ON        ON

SNR Margin:    31.2 dB      8.3 dB

Actual Delay:     0 ms       0 ms

Transmit Power:    7.4 dBm     14.4 dBm

Receive Power:    2.2 dBm     10.0 dBm

Actual INP:    0.0 symbols    0.0 symbols

Total Attenuation:    5.1 dB      4.2 dB

Attainable Net Data Rate:   41.813 Mbps    96.104 Mbps

============================================================================

Modeme ulaşan değer 96.104 Mbps görünüyor. Bana 96.486 Mbps hız tanımladıkları için sürekli bağlantım kopuyor.

TurkNet yetkilisinden acil bir çözüm bekliyorum.

1. Modemim nerede ?
    2. Modeme 25TL den fazla para ödemem!
    3. Bağlantım sürekli kopuyor iyileştirme yapılacağı söylendiği için cayma bedelini ödeyip size geçtim. Cayma bedeli içinde destek almadım.
    4. Modem gelmediği halde alınan ücretlerin iadesini istiyorum.
    5. Bunlar düzeltilmediği takdirde aboneliğimi iptal edip. Hukuki süreci başlatacağım elimde imzalı ve Online işlem merkezindeki yazışmaların görüntüleri hepsi mevcut. Ses kayıtlarını avukatım aracılığı ile talep edeceğiz. Ücretsiz modem gönderimi isteyip istemediğimi sormuştu bir arkadaş bende kabul etmiştim. Daha sonra ücret çıktı ama sözleşmede imzalamışım yapacak bişi yok. Ama 25TL yi 35TL ye çıkartıp ve üstüne modemi göndermeyince işler değişti.

Herkese iyi forumlar.

• Selamlar, yazınızı okudum. Rica etsem özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı veya buradan son oluşturduğunuz destek kaydınızın numarasını bizimle paylaşır mısınız? İncelemek ve yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
  • Merhaba, özelden müşteri numaramı paylaştım sizinle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sözleşmeyi tek taraflı fesih etmeniz için gereken şartlar oluşmuş. Ödediğiniz fatura bedelleri ile taahhüt cayma bedelini de THH vasıtasıyla talep etmenizi öneririm. Bu haliyle hizmet başından itibaren sakat doğmuş ve hizmet ayıbı meydana gelmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigdesigner kullanıcısına yanıt
    Kontrol ederek size dönüş sağlayacağım
  • Kerros kullanıcısına yanıt
    O kadar yoruldum ki zaten TTNET ten TurkNet e geçiş sürecinde aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için direniyorum düzeltsinler diye. DH den de sonuç alamazsam tek çare iptal görünüyor. Hayırlısı 3 ay sabrettik 1 hafta daha bekleyeceğim.

• Hocam 3 ay düzelmeyen 1 haftada umarım düzelir :) BTK yönetimi külliyen değişirse hepimiz rahatlayacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili kaydınızı oluşturdum. En kısa sürede sorunu çözümleyeceğiz
    Valla 3 gündür eskisinden daha kötü oldu hocam inşallah dediğiniz gibi külliyen değişir de paramızla rezil olmayız.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Size inanmak istiyorum gerçekten. 3 gündür maks. 1 saat kullanabildim interneti sürekli kopuyor ve çok uzun sürüyor geri gelmesi. Şu verilere bakın içler acısı.

TurkNet uzak durun.

İkisi arasındaki farka bakın lütfen iki görüntü arası 10-15 dakika (internetin geri gelme süresi)

TurkNet uzak durun.

TurkNet uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdesigner -- 9 Mayıs 2023; 23:59:30 >

Link Uptime 0 😀 ağlanacak halime gülüyorum. Modemi değiştir diyorlar bana :) Gönderseniz onu da deneyeceğim diyorum. Efendim stok sorunu yaşıyoruz diyorlar. Gerçekten sonuç ne olacak merak ediyorum.

Koskoca firmanın elinde modem yok :)))))))) yahu insan utanır da bir yerde sipariş verir, müşterisine gönderir.

Merhaba, ben tekrar ekiplerimize bilgi verdim. En kısa sürede sizi arayarak detayları ileteceğiz.
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Deneyeceğim dostum teşekkürler bilgi vereceğim.

Dostum aynı fikirdeyim. Al biyerden ver demi modemi. Müşteriyi mağdur etme. Ama kafalar farklı çalışıyor.

• Galiba altyapıda bir iyileştirme yaptılar. Kopmalar azaldı gibi. Ama sorunlar hala devam ediyor.

VE MODEM HALA YOK. PARASINI ALMAYA DEVAM EDİYORLAR.

TurkNet uzak durun.
    Merhaba, kobi ekibimize tekrardan bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.