Merhaba, TurkNet aktif bir aboneliğim var şu an 3. Ayında. Öncelikle internet bağlantımdaki problemleri TurkNet'e geçersem gidereceklerini TurkTelekom'a baskı yapacaklarını söylediler. (yapmadılar tamamen YALAN! hala sorunlarım devam ediyor topu TurkTelekom'a atıyorlar :) Ücretsiz bir modem göndereceklerini bunun kullanıma tahsis olacağını söylediler. Daha sonra 25TL ücret yansıttılar. Üstelik 3 ay oldu hala modemi göndermediler. Son faturamda bunu 35TL'e çıkarmışlar ve hala modemim yok. Kullanıma tahsis ibaresi de Hizmetlerim sayfasından kaldırılmış :) İmzaladığım Sözleşmeleri inceledim. Sözleşmede 25TL karşılığı kullanıma tahsis bir modem gönderileceği yazıyor. Modemi tekrar teslim etmediğim takdirde 450TL cezai işlemden bahsediyor. Bu sebeple buna itirazımı geri çektim. Fakat 25TL olan ücret 35'e yükseltildi. Birde dalga geçer gibi hala modemim gönderilmedi. Sürekli stok problemi olduğu için gönderemediklerini söyleyip açmış olduğum kayıtları kapatıyorlar. 10 günlük yasal süreçte çözüleceğini taahüt ediyorlar fakat 90 gündür sorunum çözülmedi. Bunların hepsinin ekran görüntüleri var. Tamamını mahkemeye taşımayı düşünüyorum. Göz göre göre insanları kandırmak doğru değil. ============================================================================ VDSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 8.331 Mbps 96.486 Mbps Actual Net Data Rate: 8.192 Mbps 96.347 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 31.2 dB 8.3 dB Actual Delay: 0 ms 0 ms Transmit Power: 7.4 dBm 14.4 dBm Receive Power: 2.2 dBm 10.0 dBm Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols Total Attenuation: 5.1 dB 4.2 dB Attainable Net Data Rate: 41.813 Mbps 96.104 Mbps ============================================================================ Modeme ulaşan değer 96.104 Mbps görünüyor. Bana 96.486 Mbps hız tanımladıkları için sürekli bağlantım kopuyor. TurkNet yetkilisinden acil bir çözüm bekliyorum.
Herkese iyi forumlar. |
Bildirim