|
Superonline dan uzun durun kesinlikle çünkü eskisi kadar iyi değil bant daraltması var sansür var Speedtest test lerde uçuyoruz kaçıyoruz ama sorunlar engeller bitmiyor önceki 35/5 vdsl i mumla arıyorum aylardır sürekli sorunları engelleri aşmak için yani bant daraltmasını ve sansürü aşmak için uğraşıyorum sürekli VE TEK ÇÖZÜM VPN KULANMAK daha önce yıllarca ttnet ADSL ve sonra vdsl e geçirdim evdeki neti yıllarca ne sorun ne bağlantı kopması ne de Ping vs hiç sorun yaşamadım ama söz konusu superonline ise sorunlar bitmiyor Alt ve üst komşulardan ADSL ve vdsl Wi-Fi şifresi alıp denedim hatta mobile veri ile denedim vpn siz sorun yok her şey normal olması gerektiği gibi ama superonline a bağlanınca sorunlar ortaya çıkıyor TEK ÇÖZÜM VPN KULLANMAK + yeni başka marka Router keenetic gibi hiçbir şekilde çözüme ulaşılmadı halen daha yalandan test yapıyorlar bir şey yok deyip geçiyorlar eğer düzeltirlerse konuyu güncellerim ona göre hesabınızı yapın :) EDİT: 7 gün içinde bir kaç gün arayla 3 kere statik ip alıp denedim sonuç hüsran 176…. 213…. 214…. https://www.technopat.net/sosyal/konu/turkcel-superonline-beni-tck-86ya-azmettiriyor.1784495/?amp=1 ekran görüntüsündeki kullanıcı ben değilim örnek olarak paylaştım ki aynı sorunları yaşanlar tonla kullanıcılar var ![]() ![]() ![]() iOS ![]() Android ![]() iOS ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 29 Ocak 2023; 2:57:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler