Arkadaşlar merhaba,
Tarafıma TT altyapısında kullandığım bir GSM hattı için SMS gönderilmesi gerekiyor. (İndirim kodu)
Gönderici ise .Teknosa. başlıklı bir servis ve servisin sahibi B043 koduna sahip.
Ancak bu SMS bana ulaşmıyor. Sistem üzerinde gönderildi gözüküyor. Telefon değişikliği vb. denesek dahi bir türlü SMS bana gelmiyor.
Önceki yıllarda (10 yıldan fazla süredir belki) bir çok reklam SMS'ine (başlıksız ve telefon numalarının görüntülendiği dönemlerde) ait telefon numaralarını engellemiştim.
Sanırım bu servisin numarasını da bir dönem engellemiş olabilirim. Telefonumda yüzlerce engelli numara var, bunları ise kaldırmak istemiyorum.
Acaba B043 (.TEKNOSA. başlıklı) tarafından gönderilen SMS'in gönderici numarasını öğrenebilmem mümkün müdür? Hali hazırda bu servisten başka telefonuma gelen mesaj SMS kutusunda duruyor.
Bilgi ve yardımlarınızı rica ederim.
Sansüronlayn abonesiyim. Taahhütlü bir üyelik olduğundan fesih etmek de istemiyorum.
Evimde hali hazırda KabloTV hizmeti var. Bu esnada ikinci bir abonelik açmak istiyorum. Firma arayışındayım.
Bölgemde sansüronlayn olduğundan Fiber altyapı yok diğer firmalar için, vdsl çözümleri var santral mesafesi 825 metre (rezalet özetle)
Bu haliyle Kablonet mantıklı gibi görünüyor.
Ankara/Çankaya için sadece oyun oynamak için CS, EFT vb. nasıl?
Sansüronlaynda malum pingiydi, lossuydu, gizli kapaklı bandwith kısıtlamasıydı, yurtdışı turlatmasıydı rezalet ötesi.
Kullananlar gecikme yaşıyor mu? Hızı normal gösterip, alt kanalda kısmalar var mı? Gizli gecikmeler, paket kayıpları var mı?
İşin özeti attığınız mermi gidiyor mu arkadaşlar?
Modeme bagli yaziciya Router uzerinden erisim?
|
TOSHIBA'DAN UZAK DURUNUZ
|
Mac bootcamp harici windows kurulumu?
|
[ALINIK] Facebook fan sayfalari
|
|
Iki bilgisayari birbirine eszamanlamak mumkun mu?
|
Alınık Facebook Fan sayfaları
|
|
Meslek: Serbest
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.371
İkinci El Bölümü Mesajları: 506
Konularının görüntülenme sayısı: 39.860 (Bu ay: 462)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.700 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar