Kablonet'im geldi kurulumu yapıldı. Şimdi iptal süreçlerine başlıyorum. |
TurkNet uzak durun. (11. sayfa)
-
-
@TurkNetDestek sayenizde Turksat müşterisi oldum çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için
-
Hayırlı olsun. Modemi gönderirken ad-soyadı-abone no-hizmet no-tel no yu kağıda yazıp kutunun içine koyup göndermeyi unutma.
-
Kablonetin kendi alt yapısı mı bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kendi altyapısı dostum
-
Teşekkür ederim hocam sayenizde mantıklı bir karar verdim.
-
@TurkNetDestek milleti de kandırmaya devam etmeyin hızımı 35mbps'e kadar düşürdünüz kopma sorunumu çözemediniz. User Modeme reset at dediniz utanmadan Sahtekarlar
-
Biz ne yaptık hocam, uğraşıp eziyeti çeken sensin. Sorun çözüldüyse ne mutlu bize. Beklediğimden hızlı bağlantı yapmışlar, helal olsun.
-
2 gundur internet alamıyorum izmirin gobeginde varmı tavsiye ettiginiz bir hizmet saglayıcı?
-
Merhaba, kontrol ettiğimde hattınızda genel arıza bilgisi bulunuyor. Ekipler arızanın giderilmesi için çalışma yapıyorlar. -
Konuyu görünce aklıma 2 sene öncesi geldi. Bende konuyu açan arkadaş gibi türknett 50 mb vdsl kullanıyordum. Bir gün internetim bağlantım koptu ve pek umursamadım, çünkü daha önce kopmuyordu. Devam eden günlerde bu bağlantı problemleri çok sık oluyor ve bağlanmada zorluk yaşamaya başlamıştım. İnternet Bağlantım olduğu zamanlarda ise bağlantı hızı çok düşüktü. Site üzerinde talep oluşturarak destek talebinde bulunmuştum. Talebime verilen cevapta; aylık ödediğim miktardan fazlasına adresime ekip yönlendirileceğini, adresimde kabloları kontrol edeceklerini vb. kontroller yapacaklarını söylediler. Bende adresimde herhangi bir sorun olmadığını, bunun için para ödemek istemediğimi, ücretsiz olarak kontrol edilmesini söylemiştim. Talebim kabul edilmeyince BTK'ya başvuru yaptım sonuç olumsuzdu. Hemen e-imzalı olarak aboneliğimi iptal ederek. Superonline'a geçtim. Ertesi gün gelip bağlantımı yaptılar ve o gün bugündür (2 senenin tamamlanmasına 1 ay kaldı) internet bağlantım ile ilgili bir şikayet talebi oluşturmadım ve Turknet'in vermediği internet hızından daha fazlasını veriyordu.
-
Kablonet forever ^^
Allah kurtardı darısı başınıza.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X