|
Merhaba, 2 gün önce evime TürkNet GigaFiber bağlantısı yapıldı. Bağlantı sırasında kutudan evime yeni kablo çekildi. Teknisyenler kabloyu şafttan indirmekte zorlandıklarını söyledi, ben de mecburen evin başında durmam gerektiği için oradan ayrıldım ve bağlantının yapılmasını bekledim. Bağlantı tamamlandıktan bir gün sonra üst komşum, tam benim bağlantı yaptırdığım saatlerde Türk Telekom internetinin kesildiğini ve arıza kaydı açtığını söyledi. Türk Telekom teknisyeni gelip kontrol yaptı ve komşumun evine giden kablonun kesildiğini tespit etti. Bu tespitten sonra herhangi bir onarım yapılmadı, sadece kablo ve kutunun fotoğrafını çekip “TürkNet’e iletmeniz gerekiyor, çözmesi gereken onlar” diyerek beni komşuyla karşı karşıya bırakıp gitti. Ben de aşağıdaki fotoğrafları TürkNet ilettim. Gelen cevapta “TürkTelekom kablolarının kesildiğine dair görsel bulunmuyor, ekibin kabloları kestiğine dair görsel mevcut ise iletmenizi rica ediyoruz.” denilmiş. Size sormak isterim: Bu durumda benim kablo kesilirken video mu çekmem gerekiyordu? Bu talep pratikte imkânsız bir şey. Somut durum şudur:
Bu durumda sorumluluk açıkça TürkNet’e aittir ama kendileri bu sorumluluğu almayı pek uygun görmüyorlar yeni abonelerine. Kendim dahil olmadığım bir şeyin sorumluluğunu neden bana yüklemeye çalışıyor? @TurkNetDestek ![]() Yuvarlak ile işaretlenen yer türk telekomun kendi hattı. Benim hattımı şaft boşluğundan geçiremediği için bu siyah plastiğin içinden geçirmeye çalışmış, orayı keserken de kabloyu kesmiş. ![]() Kestiği Türk Telekom'un gri kablosu. ![]() Yukarıda kesilen siyah plastiğin ve kablonun türk telekoma ait olduğuna dair görsel. Aynı kesilen yerden çıkan beyaz kabloda bana ait olan türknet kablosu. Daha nasıl bir kanıt sunabilirim? @TurkNetDestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 28 Eylül 2025; 3:45:50 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt