Uzaktan Telefon Takibi
Arkadaşlar bir arkadaşım çocuğun telefonunu izlemek istiyor. Sosyal medya, Whatsapp, sms vs her şeyini göreceği ücretli ücretsiz bir program arıyoruz. Çocuğun telefonu Android, arkadaşımın telefonu İphone 11. Bir kaç program gördüm Google'da ama pek güvenilir gelmediler bana.
Kesinlikle sevgili, eş, akraba vs değil bizzat arkadaşım kendi çocuğu 14 yaşında onun telefonuna kurmak istiyor. Başka bir amacımız yok.
TV+ Ortak Aranıyor (DOLDU)
Yıllık paket şeklinde düşünüyorum. Herkes 1 cihaz hakkına sahiptir, 2 cihaz isteyen 2 kişilik yer almalı. Grup tamamlanınca üyelik başlatılacak. Yıllık paket 960 TL. 960/5 192 TL kişi başı düşmektedir.
Süre: 1 Yıl
Ödeme: Peşin.
Cihaz sayısı: 5
Profil sayısı: 5
Ücret: 192 TL (aylık 16 TL)
Not: Kara userler yazmasın. Yeni üyelerle ortak işe girmiyorum. Sütten ağzım yandı bir kaç kere.
Şu anda 1 Netflix, 1 Youtube, 1 Disney ailesinin yöneticisiyim halihazırda. Kara user ile iş yapmama kararım tecrübeye dayalıdır. Kara userlere cevap verilmez.
DH Sahtekarlıkla İşbirliği İçinde mi?
Bugün elimde sipariş bilgileri ve 1. derecede çektiğim fotoğraflarla ispatlı "sahte ürün" KC600 konusu DH yönetimi tarafından silinmiş.
Hiçbir açıklama ya da sebep göstermeksizin "bölüm kuralları" bahanesiyle.
Hangi madde? Bilinmeyen gizli bir madde mi? Bu forum her geçen gün neden Akp teşkilatlanmasına benzemektedir? Sahteciliği, yalanı, dolandırıcıyı koruyan ve kollayan, vatandaşın bilgilenmesine faydası olacak herkese konu kaldırma, bölüm yasayı ya da direkt uzaklaştırma veren bir kurum değil de nedir Donanımhaber?
Devam edin arkadaşlar. Şurada alışkanlıktan, yılların verdiği aidiyet duygusundan gelen bir avuç kişi kaldık, onları da bitirin. Donanımhaber adını da dolandırıcıhaber yapar trollerinizle yaşar gidersiniz. Az kaldı, bir şeyler yapan gerçekten çok az kişi kaldı. Siz devam edin böyle.
Bu arada sakın bana da 30 gün, 300 gün hatta 30 yıl falan ban atmayı da unutmayın. Bu konuyu da yıldırım hızılya kaldırın ki çok kişi göremesin. Nemelazım bir kaç kişi bir şeyler öğrenirse haliniz ne olur? Şşşşşş, henüz çok yayılmadı sahte ürün getirip sattığınızı öğrenen. Onları da yayalım. Meğer sizmişsiniz Türkiye'ye sahte Kingston ürünleri getirip satan. Zira bizzat satan adam sizin kadar tepki göstermedi.
Splitter (Ayırıcı) Arası Farklar
Hepimizin bir dönem ya da hâlâ aktif olarak kullandığı ufak kibrit kutusu boyutundaki ayırıcıların içinde ne olduğunu gösteren bir konu olmadığı için böyle bir konu açmaya karar verdim.
Yıllar yılı kullandığım, arıza verdikçe 1 liraya da aldığım, 10 liraya da aldığım ya da modem içlerinde gelen çeşitli markalarda splitter birikti elimde. İşin doğrusu bozulanları bile atmamışım, hatta temizlik sırasında depoda bir kutuyu açmamla yıllarca birikmiş sıfır, poşetinde splitter stoğum olduğunu fark etmem bir oldu.
2013 yılında VDSL2 gelince çok sıkıntısını çekmiştim. Çok fazla bağlantı problemi yaşamıştım. Üstelik bir kablolu bir de telsiz telefonla aynı hattı paylaşıyorum. Her arıza kaydıma otomatik cevap verdiklerini anlayana kadar MH splitter dedikçe almıştım.
2013 yılında Airtes modem alana kadar da gitmişti olay. Modemi yeniledim ve yeni modemin içinden de splitter çıktı. Ben de denedim ve 2 tanesi çalıştı 2 tanesi çalışmadı. Hepsinin içini açıp bakmak istedim. Zira herkes markasının önemli olmadığını söylüyordu. 2013 yılından beri Airtes ve Agcom markalarını kullanıyorum, bir sorun yaşamadım 8 senedir.
Belki konu hakkında bir şeyler öğrenmek isteyen olur, bir zamanlar benim yaşadığımı, bir çok insanın yaşadığı ayırıcı sıkıntısını yaşayanlar olur, telefonların birinde parazit, hatta kopma, gecikme, telefon kullanılınca sıkıntılar çıkarması gibi bir sürü sorunun temel kaynağı bu ufacık kibrit kutusu kadar şey.
Aşağıya her birini koyuyorum. Bozuk olan 2 tanesinin de soğuk lehimden bozulduğunu gözlemledim büyüteç ile bakarak. Lehim tazeledim ve hepsi çalışır hale geldi. Özellikle Agcom ve Airtes yazılı kutulardan çıkan devreler gayet kaliteli ve çifter damla kondansatör kullanmış oldukları ortada. Devre kartları bile kaliteli, elinize alınca oksitlenmeye karşı korumalı lehimlere sahip olduğunu görüyorsunuz. Diğer iki ayırıcı maalesef o kadar adiydi ki onları çalışmalarına rağmen çöpe attım. 800 liralık modeme hiçbir koruması olmayan splitter takıyoruz apaçık ortada. Her şeyin olduğu gibi ayırıcının da iyisi var.
Ekran Kartı Soğutucu Vidası
|
Geçici süre davetiye dağıtımı durmuştur.
|
Meslek: Vinyamar'da Gece Bekçisi
EGEMENLİK, KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. Bu toprakları bizim için kazanan kahramanların lideri. ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA. |
EGEMENLİK, KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR. Bu toprakları bizim için kazanan kahramanların lideri. ADIN YAZILACAK MÜCEVHER TAŞA. |
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 9 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.924
İkinci El Bölümü Mesajları: 937
Konularının görüntülenme sayısı: 15.107 (Bu ay: 327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.893 (Bu hafta: 10)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware