Şimdi Ara

Evimin önünde turkcell superonline kazı yaptı fiber mi geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul, güngören sanayi mah. bölgesi. Baz istasyonu için midir yoksa evlere verilmek için mi döşendi bu. Superonlineyi aradım. Bölgenizde fiber vs çalışma proje yok dediler 1 hafta sonra arayıp tekrar sormamı istediler. Yani bu çalışmayı sistemden görmedi müşteri temsilcisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love GTA V -- 19 Haziran 2025; 20:23:52 >

• Superonline ise asla ve asla bulaşma
    Speedtest yapınca uçuyor kaçıyor sözde fiber ama gerçek kullanımda çöp
    Söz konusu Süperonline ise vdsl daha iyi
    Superonline ferrari görünümlü tüplü şahin
    Sadece araştır görürsün anlarsın diyorum

https://forum.donanimhaber.com/fiber-oyunlarda-pingimi-dusurur-mu--161468609

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 19 Haziran 2025; 21:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahilli S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Açılan şikayet sorun kayıtlarını çözülmeden kapatıyorlar

Olsun fiber olsun speedtest yapınca hız yüksek ve yüksek fiyat vereyim ama kısıtlı sansürlü olsun diyorsanız o ayrı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 21 Haziran 2025; 17:5:55 >

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Bu kapaklardan koyuyorlar genelde ancak konmayabilir de.

Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Binaların önüne kutu koyarak ilerliyorlarsa evet evlerde kullanabilirsiniz. Binaların önüne kutu koymadan ilerliyorlarsa bu durumda ya baz istasyonuna çekiyorlardır ya da bir başka bölgeye götürülen fiber hat olabilir.

Her forumun bir trolü var. Bu arkadaşta Superonline trolü. Çok kaale alınacak biri değil. Kötü tarafları var Superonline ın ama vdsl ile falan kıyaslanacak gibi değil. 3 yıldır 1000mbit sol kullanıyorum. Vdsl 75 den geçtim, çok farketti. Altyapı gelir ise ve başka alternatif yok ise geçin direk, böyle tipleri dinlemeyin.

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

ekran kartları ve Keenetic vs vs ürünleri alıp deneyip iade eden değil misin acaba niye alıp alıp test edip iade ettimin

muhtemelen memnun kalmadın

demek başkalarıda başka şeylerde memnun değiller  

ya Hadi ben trolüm diyelim

sadece DH forumda superonline ve internet ile ilgili ne zaman haber yapılsa sayısız kullanıcılar şikayetçi olduğunu görürsün

şöyle bi açılan konulara bi baksan kullanıcılar neler yazmış konu başlıklarına baksan ne yazmışlar görürsün diyeceğim ama eminim sen benden çok daha iyi biliyorsun ama işte işine gelmiyor

hem kötü diyorsun kötü yanları var diyorsun sonra kötü diyen başkasına trol diyorsun seninle tartışacak polemik yapacak bir seviye göremiyorum bu bile yok sende yazık üzülüyorum sana

superonline asılsız eleştiriler diye konu açtınız konunun tüm mesajlarına bakarsan kullanıcılar şikayetçi

şikayetçi kullanıcılar şikayet etmekle kalmayıp ortaya delil kanıt koyuyor sorunların ne olduğunu anlatıyor ama sen gibi sola yapanlar sevenler sadece sorun yok onlar trol demekten başka bir şeyleri yok ve bu muhabbetten çıkamayıp masum sorunları tartışamıyoruz bile o yüzden seninle tartışılmaz konuşulmaz

konuyu açan arkadaş öncekiler gibi hesabını silip girmiş sanırım yanlış görmediysem öncekiler gibi  

https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162-72#161602974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 27 Haziran 2025; 13:19:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahilli

ekran kartları ve Keenetic vs vs ürünleri alıp deneyip iade eden değil misin acaba niye alıp alıp test edip iade ettimin

muhtemelen memnun kalmadın

demek başkalarıda başka şeylerde memnun değiller  

ya Hadi ben trolüm diyelim

sadece DH forumda superonline ve internet ile ilgili ne zaman haber yapılsa sayısız kullanıcılar şikayetçi olduğunu görürsün

şöyle bi açılan konulara bi baksan kullanıcılar neler yazmış konu başlıklarına baksan ne yazmışlar görürsün diyeceğim ama eminim sen benden çok daha iyi biliyorsun ama işte işine gelmiyor

hem kötü diyorsun kötü yanları var diyorsun sonra kötü diyen başkasına trol diyorsun seninle tartışacak polemik yapacak bir seviye göremiyorum bu bile yok sende yazık üzülüyorum sana

superonline asılsız eleştiriler diye konu açtınız konunun tüm mesajlarına bakarsan kullanıcılar şikayetçi

şikayetçi kullanıcılar şikayet etmekle kalmayıp ortaya delil kanıt koyuyor sorunların ne olduğunu anlatıyor ama sen gibi sola yapanlar sevenler sadece sorun yok onlar trol demekten başka bir şeyleri yok ve bu muhabbetten çıkamayıp masum sorunları tartışamıyoruz bile o yüzden seninle tartışılmaz konuşulmaz

konuyu açan arkadaş öncekiler gibi hesabını silip girmiş sanırım yanlış görmediysem öncekiler gibi  

https://forum.donanimhaber.com/superonline-hakkinda-asilsiz-elestiriler--160500356

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162-72#161602974

Ben senin gibi her Superonline konusuna girip aynı şeyleri sürekli yazmıyorum. Saçma sapan şeyler yazıp durma buraya. Tr gerçekleri var. Altyapı yok, çoğu yer 16mbit adsl ile sürünüyor. Fiber altyapının en kötüsü bile nimet. Burda atıp tutmakla olmuyor. Sanki herkesin binasında Telekom, turknet, sol ne bileyim kablonet hepsi varda ona göre tercih yapıyor.

Bak kendimden örnek vereyim. Vdsl 50mbit kullanıyordum. Sadece Sol seneler sonra binaya altyapı çekti. 1000 fibere geçtim, gece gündüz gibi fark oldu. Turknet gelse evet kapatır ona geçerim, neden geçerim Ping değerim daha iyi olur birde daha ucuza simetrik 1000/1000 internet alırım ama YOK. Bak tekrar yazıyorum YOK. Olaya biraz farklı taraftan bakmak lazım ama senin olayın farklı. Sen bir görev gibi her konuya aynı kalıp mesajları atıp duruyorsun. Boş boş işler.

Edit: Yine alıp iade ediyor birşeyler saçmalamışsın. Neyden bahsettiğini bile anlamadım. Senelerdir Keenetic kullanıyorum, komple sattım TP-Link Ax80 e geçtim. Ekran kartıda Rtx 4090 kullanıyordum, sattım 5080 aldım, sonra onu da sattım 5090 aldım. Hiçbirisini iade etmedim, etsemde zaten sana mı soracağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 27 Haziran 2025; 13:23:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• miskindvd kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 27 Haziran 2025; 13:37:17 >

• Bende Güngören merkez mahallesi aynı kablolari bizim sokagada döşüyorlar sordum Turkcell fiber dediler

Konuyu güncelliyim, binaya kadar kablo vs çektiler, ama kabloyu çeken ekip turktelekomdu. Mahallede hem turktelekom hem superonline aynı anda nasıl kazı yapıyor anlamadım. Şuanda turktelekom kamyonu var ve ekipler yine kazmaya başladılar. 10 15 Güne aktif olur dedi adam

öyle olur zaten. bizde de süperonline kazdı peşine kablonet vodafone çekmeye başladı. Baktılar superonline müşterileri kaptı değer öperatörler durdurdu çalışmaları.

3 gün önce bizim sokakta aynısı oldu. Binalara kutu getirdiler mi? Süreç nasıl ilerliyor.

Güncelleme: Binaya bu sabah türktelekom kutusu takmışlar, bu fiber mi şuandan itibaren fiber kullanabilir miyim süreç nasıl olacak

• Love GTA V L kullanıcısına yanıt

eve kadar fiber, ftth gelmiş binanıza. Aktivasyon süreci tamamlanınca 1000Mbps hız alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 20 Ağustos 2025; 0:46:44 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Love GTA V L kullanıcısına yanıt

Kabloyu superonline çekip, telekom mu kutu koydu binanıza?

yok öyle olmamıştır zaten aynı omurgayı kullanmadıkları için imkansız. muhtemelen tt erken davranmış müşteri kazanmak için.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.