Şimdi Ara

TurkNet Çok Şanlısın Kutusu Binaya Gelmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yıllardır binamızda altyapı yok diye fahiş fiyatlarla düşük internet hızı kullanıyorum (superbox) bugün binaya kutunun geldiğini gördüm(resmi internetten buldum, bizim kutuda kablo yok şu an) acaba altyapı geldi mi diye sevindim ve hemen TurkNet'i aradım, "daha aktif edilmemiş" diyorlar, bu kutu tam olarak ne anlama geliyor? Yani 3 yıldır bir binaya altyapı getiremeyen Türk Telekom'dan kurtulup, altyapı falan olmadan direkt TurkNet'in altyapısını kullanarak internet alabileceğim anlamına mı geliyor bu? Eğer öyleyse bu kutuyu aktifleştirip abone olmak için ne yapmam lazım bilgisi olanlar yanıtlarsa çok sevinirim, yıllardır fahiş fiyat ödeyerek internet kullanıyorum eğer @TurkNet Destek ekibi bu konu hakkında kutunun hızlıca aktifleşmesi için bir şeyler yapabilirse gerçekten çok sevinirim, teşekkürler.

https://www.turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan takipte kalabilirsiniz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

tabanı olt den sinyal vereceksiniz turkiye den libya gidiş geliş 4 gun sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 25 Ekim 2025; 1:13:0 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.