Şimdi Ara

Turknet Sürekli Bağlantı Kopma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık iki gündür beş dakikada bir bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. İnternet beş dakika duruyor, sonra tamamen gidip 2 dakika sonra tekrar geliyor. Teknik bilgiler kısmında da Modem Buluşma, Yapa profil, bağlantı hızları gibi kısımlar kapalı. 2 gün önce buralarda da herhangi bir sorun yoktu.

• Hocem merhabalar geçmiş olsun. Modem ara yüzünden hat değerlerinizi atarsanız anlayan arkadaşlar bir yorum yaparlar.
  • Aynısı bana da oluyor 1 senedir kullanıyorum 2 gündür kopup 3 5 dk sonra geliyor.
    Yapadayım upload hızıd 10 dan 6 lara düştü
  • Merhaba, arızanızı teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz?
  • nfsworld kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı arkadaşlarımın kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, arızanızı teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz?
    Arızam düzeldi ancak bu sefer peering bozuldu. Bunun için şikayet kaydı açtım ancak umursamaz bir şekilde otomatik yanıtlar veriyor birşey yapamayacaklarını söylüyorlar.https://forum.donanimhaber.com/turknet-peering-baslamis--136276170
    Bu konuda sizde peering yaptığınızı belirtiyorsunuz.Önceki sene oyuncu profiline geçince peering yapmıştınız ancak sistem bilmeyen destek elemanlarınız bunun olmadığını söylüyor.

Önceden battlenete böyle bağlanıyordum.

arkadaşlar işlem yapınca bu hale geldi

Lütfen bu işlemi bilgili bir arkadaşa yönlendirir misiniz, Adına peering mi diyorsunuz oyuncu profili mi diyorsanız ne yapıyorsanız artık.

• Son haftalarda Türknet ciddi anlamda saçmalamaya başladı. İnternet hızını sürekli düşürüyorlar ve bu nedenle de internet sitelerine bağlanmak işkenceye dönüşüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var.
    05.04.2020 tarihinde arıza kaydı açıldı. Hala çözemediler.
    Modeminizi göremiyoruz,
    sms şifre gonderiylar yeniden kurmanız gerekiyor,
    Takip ediyoruz 48 saat içinde döneceğiz diye hergün mesaj atıp tekrar larla 12gun oldu. Anladım normal koşullarda değiliz ülke olarak.
    Arıza evde eğer işyerinde olsa benim için büyük sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, açık destek kaydınız varsa destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • isimsizkahraman İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz?
  • dotan D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    32162928

Açılış Tarihi

05.04.2020 09:45:37

Güncelleme Tarihi

17.04.2020 14:00:07

Destek Konusu

İnternet Arıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dotan -- 19 Nisan 2020; 2:46:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dotan D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çözüm süresi uzadığı için ekiplerden bilgi istedik. Ekiplerden bilgi aldığımızda size dönüş sağlayacağız. Takibini yapıyoruz.
    pm atıyorum ama yanıt alamıyorum nasıl olacak ?
  • berkkan05 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden gönderilen mesajlara sırasıyla yanıt veriyorum.
    merhaba sıra geldiğinde son attığım pmde inceler misin artık sıkıldım 3 ay geçince bu süreçde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, açık destek kaydınız varsa destek kaydı numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
    Açık destek kaydımı ilettim ancak hiçbirşey yapmadınız?
    Özelden de cevap alamıyorum.
    Merhaba, sorunun devam etmesi üzerine arkadaşlarım network ekibine sorunu tekrar iletti. Güncel bilgi aldığında sizinle paylaşacaktır. Ayrıca konuyu bende yakından takip edeceğim.
  • Arıza Kaydı:32162928
    Açılış Tarihi:05.04.2020 09:45:37
    Sorun:Sık sık hattın kopması,düşük hız ve telefonda çevir sesi olmaması. (halen devam etmekte.)

Bugun; telekom servisi hattı kontrol ettiği,apartman girişinde yüksek hız bulunduğu
    apartman girişinizden dairenize olan kısımda sıkıntı var sa 99TL ücret yansıtılacağı
    ifade edildi.

Daha öncede benzer arıza olmuştu türk telekom ekipleri gelip kontrol edip düzeltmişler di.
    Bu uygulama yeni mi? 2016 yılından beri aboneyim yılda 2-3 kere arıza oluyor. Her gelmelerinde
    100 tl verirsek işimiz iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.