|
TürkNet İptale gelince yokuşa sürüyor.

-
-
İptal etmek yerine taşıma yapsaydın keşke
-
Maalesef kendi adıma almayacağım yeni aboneliği o sebepten iptal etmek zorundayım rezillik diz boyu türknet desteği etiketlermisiniz ? Neden bilmiyorum ama ben etiketleyemiyorum -
Artık bu işi halledin halden anlamıyormusunuz adrese yeni abonelik alamıyoruz diyorum eba diyorum zoom diyorum çocuklar giremiyor. -
Yeni abone olacak ve geçiş yapacak arkadaşlar görüyorsunuz türknet destek üyesi de işine gelen konulara anında cevap veriyor buna cevap yok. Forumda da aktif olmasına rağmen -
1 hafta içinde iptal olur. Bende telekomu e devletten iptal ettim internet çabuk kesildi bir hafta kadar sonrada tam iptal oldu. Ama aradılar ikna etmeye çalıştılar hayır dedim iptal ettiler. Ama bildiğim kadarıyla size ulaşmasalar bile iptal olur bir haftaya. -
Millenicom da 15 saat içerisinde iptal etti bu tamamen şirketle alakalı sesli onayım alınması lazımmış sizi arayacağız diyorlar aramıyorlar -
Sesli onay istemeleri saçma olmuş o zaman ne anladım e devlet fesih başvurusundan. Millenicom onay almadan bile iptal etmiş bunlar hayli hayli kendiliğinden iptal etmeliydi. Sonuçta e devletten başvurmuşsun. Yaz cimer e veya btk ya bak nasıl yola geliyorlar.
-
Ben sesli onay falan vermedim iptale. Yazılı talep veya e devlet kafidir. Yasada 7 iş günü diyor, ikna için arayacaklar, konuyu sündürecekler.
"iptillirdi di zirlik cikirmiyiriz" yazıyordu iptal mailinde. Bir yalan daha çıktı Turk.NET
-
Bunlar müşteri toplayana kadar varlar şuan gözümde eski ttnet bunlar Türk Telekom kendini düzeltti bunlar şaşırdı. -
Yasal süre 7 gün olduğu için 7 gün bekleyip öyle İptal ediyorlar. Sanırım belki vazgeçersiniz diye.
Fakat bu konuyu destek kaydı açarak iletirseniz hemen İptal ederler diye düşünüyorum -
Kapısının önünden geçmemek gerekiyor.
Ne hız alırım diye bakmıştım. 100 mbps fiber görünce başvuru formunu da açmıştım. sadece adım ve telefon numaramı girdim, geri sildim form falan göndermedim.
Yarım kalan başvuruyu tamamlamak için diye 2 saat sonra adım ve numaramla aradılar.
O kadar da agresif bir satış ekibi var ki. Daha önce de mağdur olmuştum, yine de ucuz vs tamam dedik kanıp.
Yine rezil ettiler.
Uzak durun. Her şeylerinde yanlış beyan var.
-
Destek kayıtlarım kapatılıyor maalesef hala iptal olmadı. -
Dediğim gibi satış için 10 dk da bir ararlar toptan yok edilmesi lazım bunların -
Merhaba, öncelikle sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. İptal işlemlerinizin önceliğini sağlayabilmem adına GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Bugünde 2 kişiye iptal ettirdim çok şükür.
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- turknet modem iade
- modemin internet ışığı yanıp sönüyor ama internet yok
- altyapısız internet
- türknet tv paketi var mı
- internetim çok yavaş
- statik ip nedir
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X