bu forumda bu konuda çok şey yazdım bir tek şunu söylicem ucuz etin yahnisi olmuyor |
TurkNet Gerçekleri - Müşteri Nasıl Çaresiz Bırakılır? (4. sayfa)

-
-
beğenin ya da beğenmeyin pahalı veya ucuz, tt varken başka servisler kullanılmaz. yaklaşık 5 yıldır aynı ikametteyim internetin 1 kere kesildiğini bilmem.
-
Cehalet kötüdür , cehaleti bilmemek daha da kötüdür . Yaklaşık 3 yıldan fazladır millenicomdan internet alıyorum . İnternet olayları türkiyede şans tamamen . Millenicom ttnet altyapısı üzerinden internet sağlıyor . Eğer ki oturduğunuz ev nezih bir yerde olursa ve üstüne üstlük site tarzı bir yerde oturuyorsanız benim gibi net 100/8 hızı alabilirsiniz . Ben modem dahil 118TL ödüyorum . Oyun vs oynuyorsanız da yıllardır çekilen ping derdinin tek çözümü ülkeye sunucu gelmesi aksi takdirde o işler arap saçına dönüyor . Yani demem o ki , standart bir hizmet alabilmek için çevrenizdekiler görüş almanız lazım ( oturduğunuz yerde ki çevreden bahsediyorum ) . Aynı hızı turkcell bana 180 e , ttnet ise 240tl ye satmak istedi . Şimdi ben soruyorum bu lanet firma benim babamın oğlunun firması mı ?
-
Türknet kadar rezil bir firmaya hiç denk gelmedim. KESİNLİKLE UZAK DURULMASI GEREKEN FİRMA.
** 4 aydır hattımı kullanamayorum hala kontrol edilip 36 saat içinde çözüm bulunacaktır diye mesaj atıyorlar.
**Ayrıca bir hataya düşüp yeni bir başvuru yaptım 1 ayda ısrarlarımla modemi bağladılar ama toplam 45 gün oldu hala internet veremediler.
https://forum.donanimhaber.com/turknet-rezaleti--145826776 4 aydır devam eden arıza kaydı ( internet ve telefon hala yok ama fatura kesiyorlar. )
https://forum.donanimhaber.com/turknet-rezaleti-2--146021219 farklı bir adrese 2 ay olacak hala internet veremediler.
-
Ben yaşadıklarımı yazsam turknet ile burada oturup hepimiz ağlarız sanırım hâlime 😁
Öyle hızlı kaçtım ki turknet ten, ttnet yazlık internet aldım. Dedim 3 ay sonrasını sonra düşünürüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam inş çare bulurlar ben 2017 den beri kullanıyorum problemler oldu bende de ama hep çözdüler genel anlamda çok memnunum turknetten ben şanslıyım sanırım bu konuda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
52 ile hız alıyorum ama şu var , kesinlikle sorun oluşursa en az 4 gün biri gelir diye beklersiniz
Tt net elemanı geldi adama sorunu anlattım. Üst kat ve alt kat ayrı internet var gelen yukarı bozup beni düzeltilti sonra yukarısı düzeldi beni bozdu 1 hafta adama anlattım sonunda anladı
Bana da hep iç tesisat diyor
Sadece 1. satırını okuyup bu cevabı yazıyorum
eminim gerisi benim telekomla yaşadığım hikayedir
Hepsi telekomun halt yemesidir
sonuçta altyapı onun
bende senin gibi düşünüp gidip ttnet aldım ve tam 3 ay beni mahvetti
1 mbit 3 mbit internetle süründürdü
1080p turksattan sonra 144p ile youtube izlemek nasılmış ttnet sayesinde öğrendim
cimere btkya yapmadığım şikayet kalmadı
adam cimere yazdığı savunmada 400gb dosya indirdin daha ne istiyorsun demeye getirdi
yüzlerce mh görüşmemde sizde sorun yok deyip dosyayı kapadılar
eve servis gönderingözümle göreyim şu hızı dedim para istediler servis için
kayıt açtırdım
telefonu kapatır kapatmaz sorununuz çözüldü diye mesaj attılar
hangi ara yaptın be adam
sonunda insaflı bi mh uzun konuşmadan sonra merkez bayiye gidin modemi değiştirmek isteyin dedi
gittim yine insan bi temsilciye denk geldik servis gönderiyorum dedi
servis geldi ve işe bak sen sorun yok dedi ve hakikaten sorun yoktu 32mbit hız alıyorduk
ilahi bi mucize sanırım diyorsunuzdur herhalde
ama eminimki hızımızı kesiyorlar
şansına kime denk gelirse
pişmanın turknet niye almadım
madem sorun yaşayacaktım en azından az para öderdim ve ayrılmakta bedava ttnet 1200tl istedi benden
tövbe ttnete bi daha
en ucuz hangisiyse o nasılsa hepsi ttnet
-
İnternetten anlamayan Turknet. Mahallede ki esnaf bile bunlardan daha çok işine sahip çıkıyor.
2010-2011 yıllarında ; ben askerdeyden annemi arayıp bunaltmışlar ve sonunda turknete geçirmişler. Askerden bir geldim ; 10 dakikada bir internet gidiyor, geliyor, gelmiyor, Allahım kafayı yemek üzereyim o derece. O sıralarda KnightOnline oynuyorum bi de, çıldırmamak elde değil. Olmucak bu iş dedim, 1 gün dayanabildim, telefonla arıyorum kimse yok, mail atıyorum kimse yok, iptal edeceğim ; edemiyorum. En son birine ulaştım ; o zamanın parası 1600 tl para istediler iptal için. bende bu firmaya ait modem,kablo ne varsa adresine postaladım ; tüketici haklarına gittim; o şekilde sorunsuzca iptali gerçekleştirdik. Resmen tokatçılık peşindeler, başka bir açıklaması yok bu işin. Aradan 10 sene geçmiş, aynı tas aynı hamam devam ediyorlar demek ki. Bu firmanın ismini, nickini gördüğüm gibi tüylerim diken diken oluyor.
-
Sözleşmeyi online işlemlerden senin indirip onu yazdırıp imzaladıktan sonra mng kargo ile ücretsiz gönderin yapabiliyorsun işlemler ondan sonra başlıyor
Bende türknetteyim geçen internet ads işigi gitti ariza kaydi AÇTİM 4 gün sonra mesaj geldi arizaniz saha ekiplerine bildirildi diye sonra iki gün de öyle bekledim çocuklarda ebaya giremedi rezil olduk tabi ben türneti kapatmak istedim evraklari doldurdum mail yoluyla gönderirim cevap olarak yanliş evrak gönderdiniz diye mesaj geldi yani kapattirmasida kurtulmasida çok zor
uygulamada kurulama gelenler belgeleri teslim alacak yaziyordu , oyuzden hazirladim bekliyordum bende bu kargolama olmasi gerektigi nerde yaziyor , madem boyle birsey yapmak gerekiyor neden kimse soylemiyor cok garip bir firma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben internetten başvuru yaptığımda gelen mesajlarda bilgisi verildi bilmiyorum 🤷🏻♂️ belgeler bize ulaştıktan sonra gerekli işlemleri başlatacaz diye
Merhaba, TurkNet ailesine hos geldiniz. Aktivasyon islemlerinize basladik. Hizmetinizi baslatmamiz icin e-posta adresinize gonderdigimiz belgeleri yazdirip, imzalamaniz gerekiyor. Merak etmeyin, ekiplerimiz kuruluma geldigi zaman belgeleri sizden teslim alacak. Ayrica guvenliginiz icin onlu arkali kimliginizin resmini Online Islemler'den yuklemelisiniz. B001
bana gelen mesaj da bu
Bilmiyorum bana da şu şekilde bilgi gelmiş.
Abonelik işlemlerinizi tamamlamak için abonelik belgelerinizi yazdırıp imzaladıktan sonra bize yollamanızı bekliyoruz
Tek çözüm
-
Türk Telekom'un altyapı konusunda tekel olmasının bedelini nasıl ödüyoruz konulu çalışmaya hoş geldiniz.
Arızayı giderecek olan Turknet değil Türk Telekom. 4 Saat içerisinde sorun gidermesi telekomun masum olduğunu göstermez.
Tam tersine her firmaya eşit mesafede olması gereken kurumun ahlaksızca yönetildiğini gösterir.
Evde 3-4 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar 4-5 kere falan kısa süreli kesintiler oldu o kadar. O zaman turk.net kesinlikle sorunsuzdur diyemeyiz tabiiki..
-
Benimde 8 aydır düzeltemedikleri kesilme sorunum var. Kaç aydır uğraşıyorum. İç hatta problem var dediler. O yüzden düzeltemiyoruz dediler şimdiye kadar. Çalışanlarını gönderip iç hatta baktılar. Bir problem olmadığını söylediler. Ve o günden beridir ne arayan var ne soran. Türk net in yolladığı çalışanlar aşağıdaki kutudan baktıklarında %60 geliyor buraya dediler. Basit bir port değişikliği yapamıyorlar. Ve 8 aydır gündüzleri internetim kopup duruyor. Uzak durun bu firmadan. Bir arıza meydana geldimi muhattabınız yok. Ancak maillen kes kopyala mesaj yollayıp duruyorlar.
2. ve 3. madde ne kadar lakayt bir dille yazılmış. Şu dil ile bana mesaj yazacaklar ben de vazgeçeceğim. Mümkün değil. Dediğiniz gibi üç kuruş fazla verin adam gibi hizmet alın. Böyle firmaların da bu şekilde ifşa olması iyi oluyor. Nasıl hizmet alınacağını görmüş oluyoruz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X