< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 24 Ekim 2020; 12:34:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Gerçekleri - Müşteri Nasıl Çaresiz Bırakılır? (5. sayfa)

-
-
3 yıla yakındır Türknet kullanıyorum toplamda 5 kere bağlantı kopması olmuştur. 35mb internetin 33mb sini veriyorlar. 6mb upload var... 8 Gösterip 5mb veren türktelekom ile kıyaslanamaz bir kalite bu yani.
-
Arkadaşa katılıyorum suçu Türknete atmayın boşyere bütün olayınız Türktelekom ile firma isimlerini karıştırmayın, yaparsınız çünkü siz :).. Firma karalamak kötülemek bu kadar basit ve ucuz olamamalı.
-
Yine bir işe yaramamışsın be reis. Müşteri başka firmaya gitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamı suçlamıyorum hiç yoktan iyidir. En azından yazdın mı Geç olsa da geri dönüyor.
aktivasyon için mail atan ama dönüş alamayan mh mi dersin, oim den engelleyen yetkili mi dersin turknet genel olarak bu insanlarla dolu.
bu adam en azından yalandan da olsa geri dönüyor
ben de zamanında denedim türkneti beğenmedim. Arıza oldu gelmediler de gelmediler... gelmediler de gelmediler bekledim bekledim en sonunda yeter lan dedim iptal ettirdim. Başka internet açtım kullanıyorum kapı çaldı arıza için geldik dediler
İnternet çile bu ülkede kimseden hayır yok.
-
Ben bir işe yaradığını görmedim arkadaşın. Denetleyen de yok herhalde forumdaki aktivitelerini. Hiçbir şeyi çözüme kavuşturduğu yok. Tam tersine forumda acayip bir turknet nefreti var. Buna iş verenlerden bir tanesi foruma girip duruma baksa işten atar
Bende bundan 1 yol önce başvurmuştum turknete altyapı gözüken binada bunların sayesinde altyapı kayboldu ve bana binamızda kutu olmadığını söylüyorlardı gözümün önündeki kutuya yok diyorlardı. Başvuruyu sonlandırmak istediğimde fax ile dilekçe istediler daha bağlanmamış internet için fax ne alaka diye sorduğumda öyle gerekiyor cevabını aldım. Bende hemen tüketici haklarına başvurdum ve 1 gün sonra arayıp direk iptal ettiler. Bunlar yüzünden aylık 30-40 TL fazla ödeyerek superbox almak zorunda kaldım
-
6 Aydır kullanıyorum benim kurulumda sorun olmadı şuana kadar da belki 2 kez kesinti yaşadım.
Müşteri hizmetlerine bulaşmayacak kadar şanslı iseniz gider yoksa işiniz yaş.
Ama şuna eminim bir arkadaşa benden tavsiye istedi Turknet dedim başvurduk bir ay boyunca bağlanmadı neden mi sizce Turknet keyfinden mi müşteriyi bağlamıyor ?
Ana santralde arıza var Turknet TT iletiyor onlar bakmıyor ama Turknet eve gelip 3 kere bakmış sorun yok ana santralden bakılması lazım deniyor ama TT bakar mı neden baksın böylece güzelce soğuttu iptal ettirdik. Yine aynı arkadaş üni evine geçince yine dedi ne yapayım 5-6 ay kullanacam dedim bir daha deneyelim şansımızı Turknette Denedik 1 hafta olmadı geldiler bağladılar ve şuan 2-3 aydalar anlayacağınız herşey Turknette değil onlar müşteri hizmetlerini değiştirmeli ve Rekabet Kurumu işe el atmalı :)
-
Merhaba, hizmetinizle ilgili müdahale edebileceğim durumlarda işlem sağlıyorum ancak müdahale edemediğim durumlarda ilgili ekiplere ileterek kontrol etmeleri bilgisini paylaşıyorum. -
Merhaba, abonelik işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Eğer sözleşme evraklarını göndermediyseniz online işlem merkezi üzerinden iptal ettirmek istediğinizi belirtmeniz yeterli olur. -
Merhaba, daha önce size yerleşik operatör tarafından verilen bilgiyi paylaşmıştım. Ama İlgili ekibimizin en son yaptığı görüşmede kutunun dolu olması nedeni ile bağlantının yapılamadığını ilettiler. Konunun çözümü için Telekom ekiplerine bilgi verdik ve neler yapılabilir kontrol ediyoruz. Ancak bu konuda size süre bilgisi veremiyoruz. -
Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz yardımcı olmak isterim. -
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Eğer hattınızda donanımsal, iç tesisat kaynaklı bir sorun varsa teknik ekipler müdahale etmiyor ama onun dışında hattınızı ankastre kutusuna kadar sağlama alıyorlar. Kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Lafa değil de icraate bakalım. Anket mi yapsak napsak, turknetdestek sorununuzu çözdü mü çözmedi mi diye? Acaba yüzde kaçı çözdü diyecek
Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun için saha ekiplerinden güncel bilgi istedik. Ekiplerden bilgi geldiğinde sizinle paylaşacağız. -
Merhaba, eğer ADSL ya da VDSL abonelik ise ekipler geldiklerinde evrakları alıyorlar ama Türk Telekom altyapısı üzerinden fiber abonelik ise evrakları kargo ile göndermeniz gerekiyor. -
https://turk.net/turknet-karnesi//
Madem şeffaflık. Turk Net karnesine arıza kayıtlarının yüzde kaçının başarılı bir şekilde çözüldüğü de yazılmalı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X