Yarbay
02 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 142 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar kayınpederimin 85 paket açılmamış yerli ve yabancı sigara paketi zulası varmış,çoğu 40 yıl civarı tarihi olan sigara paketleri, al bunları satabiliyorsan sat dedi, açıkçası çok güzel gözüküyor o yüzden ben şahsen kıyamıyorum ama ederi nedir, güzel para eder mi , bilgisi olan var mıdır?

Herkese selam.

Sahibi olduğum hattın yurtdışına arama vs. herşeyi kapalıydı. İhtiyaç gereği vodafone yurtdışı kullanımına açmak istedim ve 70-80 tl gibi fiyata yurtdışı paketi açılacak denildi ve onayladım. Şimdi farkettim ki 764,90 TL fatura gelmiş. Müşteri temsilcisini aradım, derdimi anlattım, tüm bilgileri aldıktan sonra başka bir yere aktardılar ve şu anda yaklaşık 45 dakika oldu hala bekliyorum. Resmen dolandırıcılık, tokatçılık yapmaya başlamışlar. Tüketici hakları vs. her yere başvuracağım ancak herkesin dikkatli olması için konuyu açıyorum.

Arkadaşlar selamlar,

3 ay öncesi a3 Hb-dizel-otomatik almıştım, şimdi ötv indirimli araç alma imkanı oluştu ;

Araç ; Otomatik olacak, 1.6 motor olacak.. Sıfır olacak..

Bu şartlara göre aldığım a3 hb'i değiştirmek istiyorum Hep dizel araç kullandım ; hiç benzinli tüplü aracım olmadı.. Sıfır BMW 3.16i alıp hemen tüp taktırmak nasıl olur? Açıkçası komiğime gidiyor ama benzinli olup yakıtada fazla para vermek istemiyorum ; yılda 15-18 bin km yapıyorum

CLA dizel otomatikte güzel tercih ama estoril işi değiştiriyor

CLA sıfır : 100.000 bandında,

BMW sıfır o da 95-100 civarına denk geliyor Ötv indirimli. + tüp

Yardımlarınızı bekliyorum, özellikle bu şekilde işlem yapmış arkadaşlar yorum yaparsa çok iyi olur
Arkadaşlar herkese selamlar,

Aracı değiştireceğim de Mercedes CLA 180 oto.dizel istiyorum ama kiminle denk gelsem muhabbet etsem süspansiyonları çok kötü, motoru kötü, o paraları haketmiyor, satarken sıkıntı yaşarsın vs.vs. sürekli kötülüyorlar,,

A3 sedan dizel otomatik için bir kaç kişi aynı şeyi söylüyor ; Şahinin paralı versiyonu

Passat highline ; hayalet ibre vs. yarı otomatik dizel çoğu kişi olumlu konuşuyor..

O kadar kararsız kaldım ki ; CLA'nın duruşu çok hoş, yaşım 27 , passat çok ağır araba geliyor bana, A3 şirket aracı gibi, CLA biraz hareketli hoşuma gidiyor ama herkes kötülüyor. Tabi görüntüsünün yanında ikinci eli, servis yedek parça bakım vs, gibi faktörlerde önemli,

sizden ricam lütfen bilgisi olan arkadaşlar bu konu için yardımcı olurlar mı bana?

Aradığım özellikler ; Dizel, otomatik, sunroof, donanımlar full olacak, 2015 model olacak, 1.6 olacak, başka model ve markalardan araba önerileri de olabilir, 140-150 bin TL basacağım çöpe atmak istemiyorum, pişman olmak istemiyorum,

Cevap veren yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
herkese iyi forumlar,

Annemin engelli ehliyeti almasından sonra yeni bir araç almaya karar verdik(130.000 TL max(indirim hariç))

Suv,Vasıta farketmez fakat aradığım özellikler aşağıda ;

=== Dizel, 1.6 motor(2.0 motor tercihen sonradır ama güzel araç tavsiyeniz varsa yazınız lütfen), otomatik, geniş. ====

Babamda 2007 model megane II var dizel, gerek bagaj boyutu gerek içerisinin genişliği beni her zaman hayran bırakıyor.

Sizce ne alınabilir?

Passat, A6, aklımda olan araçlar. 50.000 TL'de olabilir 130.000 TL'de, yardımlarınızı bekliyorum çünkü aklımda hiç bir fikir yok ve araştırdıkça daha çok kafam karışıyor bilgim olmadığı için. Yorum yazan herkese teşekkür ederim şimdiden, yorumlarınızı bekliyorum.
Herkese iyi forumlar, yerinin burası olduğunu düşünerek buraya açtım konuyu ;

Babama ait 2007 model dizel megane2 var, fazla kullanmam ama az yakmasından dolayı araç bendeyken 22.08 tarihinde 101 km hızla 356 TL radar cezası geldi postayla(inanamıyorum hala ama geldi neyse )

Bu cezayı finansbank internet şubesinden kartımla ödemek istedim, plakayı girdim ve ceza kesim tarihi ; 29/09/2005 , Borç Tutarı : 102,76 TL , Gecikme faizi ; +205,52 TL Toplam 308,28 TL ceza gözükmekte.

Araç 2007 model, babam aracı 2013 yılında aldı. Bununla ilgili ileride bir problem olur mu, ya da bunu nasıl kapattırabiliriz? Sadece bankanın internet şubesinde gözüküyor, normal arattırdığımda çıkmıyor borç falan.

Bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum.
Sarı kırmızılı taraftarların ‘Sabri Reis’ diye çağırdığı kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, temmuzda 30 yaşına basacağını belirterek, “5-6 yıl daha oynamayı istiyorum. Kendimde o enerjiyi buluyorum. Galatasaray da isterse son noktayı burada koymak istiyorum” dedi.

Taraftarın ‘Sabri Reis’ diye çağırdıkları kaptanlarından Sabri Sarıoğlu, 6 yıl daha futbol oynamayı planladığını söyledi. Sabri, futbola son noktayı Galatasaray’da koymayı arzuladığını ancak kulüp istemezse de başka takımlara gidebileceğini anlattı.

Oynadığı Turkcell Superonline’ın reklamıyla da dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılıların fenomen futbolcusu Sabri Sarıoğlu ile Florya Metin Oktay Tesisleri’nde buluşup gelecek planlarını konuştuk. 3 ay sonra 30 yaşına gireceğini belirten Sabri, “5-6 yıl daha oynayacağım” dedi. İşte Sabri ile yaptığımız söyleşiden çarpıcı bölümler:

‘BEN DE SÖZLEŞMEMİ YANLIŞ BİLİYORDUM’
Sözleşmemle ilgili yanlış bir bilgi var. ‘15 maçta ilk 11 veya 30 maçta forma giyme’ şartı diye bir madde var. Zaten 18-19 maç ilk 11 oynadım ve sözleşmem otomatik olarak uzadı. Açıkçası ben de yanlış biliyordum ama 2-3 ay önce kulüp menajerimiz Cenk Ergün bana gösterdi. Kulübümle de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Benle çalışmak isterlerse seve seve imza atarım. İstemezlerse de başka bir takım da oynarım.
3 ay sonra 30 yaşına gireceğim. Daha 5-6 yıl futbol oynayacak enerjiye, kondisyona ve kafa yapısına sahibim. Bu nedenle de yüzden sonrası için hiçbir plan yapmadım.

‘İNGİLTERE’DE FUTBOL OYNAMAK İSTERDİM’
Avrupa’ya gitmeyi düşündüm. Takım olarak bir hedefim olmadı fakat lig olarak İngiltere’de oynamak isterdim. Ancak her zaman “Galatasaray’ın menfaatlerini düşünerek hareket etmek istiyorum” dedim. Bana Avrupa’nın önemli takımlarından ciddi teklifler de geldi. Fakat o günün şartlarında uygun bulmadım. Galatasaray’da kaldığım ve Avrupa’ya gitmediğim için de hiçbir zaman pişmanlık duymadım.
Burada yetiştim, büyüdüm ve burada Sabri Sarıoğlu oldum. Sakatlığım olmadığı sürece de uzun yıllar Galatasaray ile futbol kariyerime devam etmek istiyorum.

Sabri Sarıoğlu’nun rol aldığı Turkcell Superonline reklam filmi izleyicilerden büyük ilgi gördü. Reklam twitter’da da ‘trend topic’ olarak en çok konuşulan olaylar arasına girmeyi başardı.

Ergün Penbe’nin yeri başkadır
Arkadaşımla anlaşmazlığım olmadı ama Ergün Penbe ile inanılmaz bir yakınlığımız vardı. Şu an Yekta ile Aydın ile idman dışında da ailececek görüşüyorum.

Türk hocalar duygusal
Hiçbir zaman ayrımı yapmadım ama Türk antrenörler olaylara biraz daha duygusal bakabiliyor. Yabancılarla fark olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan futbolcuya bakıştır.

En çok Ribery zorladı
Çok sayıda yetenekli ve kaliteli futbolcu ile oynadım ancak Ribery ayrı bir yere sahip. Fransa ile oynadığımız hazırlık maçında harika oynamıştı ve beni çok zorlamıştı. Onunla aynı takımda da oynayabildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Harika bir futbolcu ve çok sevdiğim bir insan.

Elbette en iyisi Messi!
Bana göre Dünyanın en iyi futbolcusu Messi. Messi ve Ronaldo’nun yer alacağı Dünya Kupası’nın çok iyi bir organizasyon olacağından eminim. Şampiyonluk adaylarım İspanya ve Almanya’dır.

Taraftar olsam Sabri’ye kızmazdım
Sabri, kendisine yapılan eleştirilerin objektif olmadığını söyleyerek, “Dışarıdan Sabri’yi izleyen biri olsaydım eleştirmezdim” diyor.

Sabri Sarıoğlu, bir çok hoca gelip geçmesine rağmen sarı kırmızılı takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Buna karşın en çok eleştirilen isimlerden... Sabri, “Ben taraftarın yerinde olsaydım Sabri’yi eleştirmezdim” diyor. Oynarken bile kendi özeleştirisini yaptığını söyleyen Sabri, “Futbolcu olmayıp dışarıdan Sabri’yi izleyen biri olsaydım yine de eleştirmezdim. Çünkü bazı şeyleri insanlar görmezden geliyor, objektif olamıyorlar. Söylenecek çok şey var ancak şu an bunları konuşmak istemiyorum. Ama Sabri’nin yürekten ve isteyerek oynadığını bilirdim” diye konuşuyor.

‘SABRİ REİS DENİLMESİNDEN MUTLUYUM’
Taraftarın ‘Sabri Reis’ lakabını taktığı ve sosyal medyada da bu isimle hesaplar açılan Sabri Sarıoğlu, bundan hoşnutsuz değil aksine o da eğlendiğini söylüyor. Herkese saygı duyduğunu anlatan Sabri, şöyle diyor: “Taraftarların bana ‘Sabri Reis’ demesinden tabii ki mutluyum. İnsanlar mesajlar, fotoğraflar paylaşıyor. Yazılan çizilene bugüne kadar cevap vermedim, vermem de. Bana göre insanlar daha çok sevdiklerini bu kadar çok konuşurlar. Bir tek haddini aşanlar rahatsız ediyor.”

Favori yazarı Ahmet Ümit
Futbodlan arta kalan zamanlarımda kitap okuyorum. Ahmet Ümit’in ‘İstanbul Hatırası’ ve ‘Beyoğlu Rapsodisi’ni okudum. Daha çok tarihi ve polisiye kitaplara ilgi duyuyorum. En son izlediğim film ise Russell Crowe, Jennifer Connelly ve Emma Watson’ın başrollerini oynadığı Nuh: Büyük Tufan. Fakat film beklentilerimi karşılamadı.

Esprilerden hiç rahatsız olmuyorum
Yaptığı isabetsiz ortalardan reklam üretilen Sabri Sarıoğlu, “Senaryoyu okuduğumda fikir hoşuma gitti. Kendimle barışık bir insanım” diyor.

Oynadığı Turkcell Superonline reklamıyla büyük ilgi çeken Sabri Sarıoğlu, senaryoyu çok esprili bulduğu için kabul ettiğini ve kendisinin eklemeler yaptğını söyledi. Sabri reklamın serüvenini şöyle anlatıyor: “Devre arasına denk geldi ve senaryoyu okuduğumda fikir hoşuma gitti. Senaryoya bakınca iyi bir şeyler çıkaracağımıza inandım. Göz önünde olan insanlarız ve iyi bir projeydi. Kendimle barışık bir insanım ve reklamda beni cezbeden esprili konusu oldu. Zaten senaryonun bazı yerlerine eklemeleri kendim yaptım. Yönetmenle oturup konuştuk. Yıllardır benim üzerime espriler yapılıyordu. Beni sevenlere ben de bu şekilde bir reklam filmiyle yanıt vermiş oldum. Bir sıkıntı hissetmedim. Arkadaşlarım ve ailem çok beğendi ve olumlu tepkiler verdiler.” (hürriyet)
Lise bitsin üni kazanayım sıkıntı kalmaz dedik, kazandık bitirdik askerlik çıktı,
o bitsin sonrası oh mis dedik, o bitti iş hayatına atıldık,
Üni.deki hayat tarzını benimseyen bir ruha askerlik ve iş hayatını ekleyince daha beter olduk,
Bu sefer paramız var zamanımız yok oldu, araba sıkıntı dedik araba aldık doyum noktasına ulaştık,

Arkadaşlarım var, ortam var,manita var, para var, araba var, iş var, anne var baba var ,

Lakin mutluluklar hep anlık,dakikalık..

2 bira içelim akşamı kurtaralım, 1 sigara içelim 2 saati kurtaralım.

Sıkıntı nerde Ey dostlar, neyi yanlış yapıyoruz, alt yapımız neden sıkıntılı bizim
İSTANBUL GENELİ /FB: %37 - GS: %36 - BJK: %20 - TS: %4 - DİĞER: %3

SİLİVRİ/ FB: %38 - GS: %36 - BJK: %21
ZEYTİNBURNU/ FB: %36 - GS: %34 - BJK: %20
AVCILAR/ FB: %37 - GS: %36 - BJK: %19
KÜÇÜKÇEKMECE/ FB: %37 - GS: %36 - BJK: %20
GÜNGÖREN/ GS: %39 - FB: %38 - BJK: %20
ARNAVUTKÖY/ GS: %35 - BJK: %31 - FB: %29
BAĞCILAR/ GS: %36 - FB: %35 - BJK: %22
SULTANGAZİ/ FB: %38 - GS: %34 - BJK: %21
KAĞITHANE/ FB: %38 - GS: %37 - BJK: %20
GAZİOSMANPAŞA/ FB: %39 - GS: %36 - BJK: %20
BEŞİKTAŞ/ BJK: %47 - GS: %27 - FB: %24
MALTEPE/ FB: %38 - GS: %35 - BJK: %21
FATİH/ GS: %37 - FB: %34 - BJK: %22
PENDİK/ GS: %37 - FB: %35 - BJK: %21
ESENLER/ GS: %36 - FB: %30 - BJK: %22
SULTANBEYLİ/ GS: %34 - FB: %33 - BJK: %22
ADALAR/ FB: %41 - GS: %35 - BJK: %19
ATAŞEHİR/ FB: %39 - GS: %36 - BJK: %20
SANCAKTEPE/ FB: %35 - GS: %34 - BJK: %21
BEYKOZ/ FB: %39 - GS: %35 - BJK: %21
ŞİLE/ FB: %36 - GS: %35 - BJK: %22
BAKIRKÖY/ GS: %38 - FB: %35 - BJK: %22
BAHÇELİEVLER/ GS: %36 - FB: %35 - BJK: %22
ÇEKMEKKÖY/ GS: %37 - FB: %33 - BJK: %19
BAYRAMPAŞA/ GS: %38 - FB: %35 - BJK: %20
ÇATALCA/ GS: %39 - FB: %36 - BJK: %18
BÜYÜKÇEKMECE/ GS: %36 - FB: %34 - BJK: %21
KARTAL/ GS: %41 - GS: %33 - BJK: %23
ÜMRANİYE/ GS: %37 - FB: %34 - BJK: %21
ÜSKÜDAR/ FB: %43 - GS: %32 - BJK: %20
ESENYURT/ GS: %39 - FB: %36 - BJK: %18
BAŞAKŞEHİR/ GS: %36 - FB: %33 - BJK: %23
EYÜP/ GS: %38 - FB: %34 - BJK: %22
SARIYER/ GS: %37 - FB: %35 - BJK: %20
ŞİŞLİ/ GS: %40 - FB: %35 - BJK: %21
BEYOĞLU/ GS: %42 - FB: %31 - BJK: %21
BEYLİKDÜZÜ/ FB: %37 - GS: %34 - BJK: %22
TUZLA/ FB: %36 - GS: %34 - BJK: %21
KADIKÖY/ FB: %47 - GS: %29 - BJK: %18

kaynak :http://spor.mynet.com/galeri/turkiyeden-futbol/3478-istanbulun-hangi-ilcesi-hangi-takimli.html?limitstart=0
 İSTANBUL'da En çok Fenerbahçe Taraftarı var
Türkiye hakkındaki şike dosyasını kapattığını ifade eden Infantino, TFF'nin Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermediğini ifade ederek bireysel cezaların kapanmadığını ifade etti.

İşte Infantino'nun sözleri:
"Durumda bir değişiklik olmadığını söylemiştim. Fenerbahçe ve Beşiktaş hakkında 2 ve 1 yıl men cezaları geldi. Tahkim kurulu ve CAS bu cezayi onadı. 2011'deki yaşananlar ile ilgili bizde dosya kapandı. Bireysel cezalara gelince. Disiplin kurulu, yönetim kurulundan bağımsızdır. CAS'ın son kararına bakacaklar ve karar verecekler. TFF'ye gelince, bunu TFF'ye sormalısınız."

"TFF'den o kadar çok belge geldi ki her sayfayi hatirlamam mümkün değil. Ancak Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyen TFF'ydi. Onlar göndermediğine göre TFF Fenerbahçe'nin suçlu olduğuna inanmiş demektir. Demek ki TFF, Fenerbahçe'yi suçlu bulmuş."

http://spor.mynet.com/fenerbahce/65518-fenerbahceyi-avrupaya-tff-gondermedi.html
Hakkında
Forum İmzası:
gözlerimdeki son görüşüm kirpiklerim olmayacak..
Hakkımda:
Varoluş ; bir sevgili bedenden(anne) kopuşla başlayan bir yalnızlaşma hikayesi.Bu yalnızlık hikayesnde âşk; yegâne yeniden bir beden olma şansı..Aradığımız şey ; Mutluluk.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
oguzbugrasource
TV
LG
Klima
Mitsubishi Electric
Ses Sistemi
Creative
Tablet
IPAD
Notebook
Asus
GPS, Navigasyon
Garmin
Fotoğraf Ekipmanları
Sony
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.491
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.131 (Bu ay: 272)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.970 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.