sigara kutu koleksiyon bilgisi olan(açılmamış kutu)
Arkadaşlar kayınpederimin 85 paket açılmamış yerli ve yabancı sigara paketi zulası varmış,çoğu 40 yıl civarı tarihi olan sigara paketleri, al bunları satabiliyorsan sat dedi, açıkçası çok güzel gözüküyor o yüzden ben şahsen kıyamıyorum ama ederi nedir, güzel para eder mi , bilgisi olan var mıdır?
Vodafone fatura rezaleti ; 765 TL fatura geldi.
Herkese selam.
Sahibi olduğum hattın yurtdışına arama vs. herşeyi kapalıydı. İhtiyaç gereği vodafone yurtdışı kullanımına açmak istedim ve 70-80 tl gibi fiyata yurtdışı paketi açılacak denildi ve onayladım. Şimdi farkettim ki 764,90 TL fatura gelmiş. Müşteri temsilcisini aradım, derdimi anlattım, tüm bilgileri aldıktan sonra başka bir yere aktardılar ve şu anda yaklaşık 45 dakika oldu hala bekliyorum. Resmen dolandırıcılık, tokatçılık yapmaya başlamışlar. Tüketici hakları vs. her yere başvuracağım ancak herkesin dikkatli olması için konuyu açıyorum.
|
|
Tavsiyenize ihtiyacım var(130.000 TL max)
|
Araba 2007 model, 2005'ten kalma ceza gözüküyor
|
6 yıl daha Reis benim(REİS)
|
Neden Stabil Mutluluk Seviyesine Ulaşamıyoruz?
|
İSTANBUL'da En çok Fenerbahçe Taraftarı var
|
|
gözlerimdeki son görüşüm kirpiklerim olmayacak.. |
Varoluş ; bir sevgili bedenden(anne) kopuşla başlayan bir yalnızlaşma hikayesi.Bu yalnızlık hikayesnde âşk; yegâne yeniden bir beden olma şansı..Aradığımız şey ; Mutluluk. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.491
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.629 (Bu ay: 444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.970 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO