Yarbay
21 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 152 (Bu ay: 0)
Gönderileri

araya aparat filan atıyorlarmış çamaşır makinasına vidalıyorlar filan. sağlıklı oluyor mu o şekilde? çamaşır makinasını bozmaz değil mi?

arkadaşlar aracım suzuki sx4 s-cross. ön sağdan yavaş giderken lakalarda lak luk ses geliyor. özellikle parke yolda bariz duyuluyor.

kaç tane ön düzenciye tamirciye gittim hepsi bişey dedi ama sonuç çıkmadı.


önce z rotlar değişti. sonra viraj denge lastikleri. amortiör söküldü kontrol edildi bi sorun görülmedi. rot mili ve direksiyon kutusu kontrol edildi bi sorun bulunamadı. ses devam ediyor. hızlı giderken yani 40-50 km üstünde ses yok. sizce ne olabilir?

Simdi ben hem kaskoda hem de sigorta da en ust basamaktaydim. 10 senedir filan kazam yoktu. Uygun cikiyordu.

Gecenlerde suclunun benim oldugu bir kaza yaptik ve arac pert oldu. Kasko parayi verdi sigorta karsiyi yaptirdi 10 bin gibi bisey cikti galiba

Simdi kismetse pazartesi yeni bir arac alacagiz

Simdi araci kendi ustime mi alsam daha uygun Fiyatlar cikar yoksa esimin ustune mi? Esimin ustune hic arac olmadi bugune kadar

Beyler 6 ay evvel giriş yaptım yurtdisindan. Şimdi iphone 13 pro max alacağım kapalı kutu. Yurt dışı cihaz. Kayıt yaptırabilir miyim? Girişten sonra kaç ay kayıt yaptırma hakkımız var?

arkadaşlar offline oynayacağım. ortak arayan varsa dahil olabilirim.

Arkadaşlar laptopumda 4gb 1600mhz ram var. Bir slot daha var oraya yine bir 4gb takmak istiyorum. Arkadaşımda Bi tane var ama 1333 mhz. Taktik çalışıyor ama sıkıntı çıkarır mı?

Merhaba arkadaşlar annem 70 yaşında ve okuma yazması yok. Aile evi kendisinin üstüne ve satıyoruz. Okuma yazma bilmediği için tapuya 2 şahit goturecekmisiz.. Bir de orada akli başında mı diye soru sorarlarmis. Ne tür sorular sorarlar acaba yaş ileri olduğundan unutuyor bazen biraz calistiralim evde.

uzunca bir süre lukoil taraftar kart kullandım. akaryakıtta %5 kadar indirim yapıyordu ama bitti kampanya. var mı böyle indirim yapan kart filan başka? kredi kartı gibi değil yakıt firması gibi.

arkadaşlar merhaba

cihazımız şu meşhur ixtech rdm thinbook. üzerinde windows 10 vardı fakat çok hantal olduğu için windows 8.1 yükledim. fakat gel gelelim touchpad, ses ve wireless çalışmıyor. bir kaç yöntem denedim ama olmadı. yardımcı olabilecek var mı?

merhaba

windows 10 için bu beladan nasıl kurtuluruz? regedit den ayarladım gitmedi. ayarlardan yapıyorum geri açılıyor. resmen pcyi sömürüyor. var mı bunun bi çaresi?

Hakkında
Konum: Adana
Meslek: öyle
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
Wii
Takım
Galatasaray
TV
LG
Tablet
Asus
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Galatasaray
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Mesaj Sayısı: 2.028
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.319
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 75.276 (Bu ay: 1.023)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 903 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.