< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet Gerçekleri - Müşteri Nasıl Çaresiz Bırakılır? (2. sayfa)

-
-
Bunlar böyle 5 para etmez kendini yayıncı sanan tiplere para vererek reklam yaptılar millet hep onlara güvenip türknet'e geçti ama gram bilgileri ve ilgileri yok müşteriye. Benim de oturduğum evde eski oturan kişi türknetliymiş adam evi taşımış gitmiş kapatmamış internetini dondurmuş sadece gidiş o gidiş türknete söylüyorum durumu mıy mıy ediyorlar yahu bunun yüzünden internet alamıyorum diyorum hat sahibi kim ise o arasın diyorlar nerden bulayım adamı dedim dedektif oldum resmen adamı buldum elin suriyelisi çıktı dedim internetini kapat senin yüzünden internet alamıyorum dedim oda hemen kapattırdı türknet ona bile zorluk çıkartmış 2 hafta da zor kapattılar ayrıca telefonda türknet müşteri temsilcisi bayan vardı üslubu çok kötüydü konuşması falan onu da şikayet ettim ama ödül verdiler galiba ona.
-
En son 60 gün boyunca çalışma var diye en çok internet kullanacağım Haziran-Temmuz ayları boyunca internet vermemişti bu adi firma bana. Ama faturayı da kesmişti.
2 ay süren çalışma hangisiyse artık! 7 cedlerine söve söve bu şirketi kuranından çalışanına hepsine ayrı söve söve yakamı zor kurtardım.
Etrafta TürkNet öven birisini görünce boğazlamak istiyorum artık öyle bir haterım öyle nefret ettim bu kalitesiz ve leş firmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla hocam 3 yıla yaklaşmıştır turknet kullandığım şimdiye kadar sadece 1 hafta paket loss olayi yaşadım onun haricinde sorunsuz 100/8 paketi kullanıyorum. ama MİM olayı olmamasi cok kötü tabi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende Turknet kullanıyorum genel olarak memnunum ama es kaza bi problem olduğun zaman destek tarafı o kadar kısıtlı ki. problemi hallettikleri belli değil ne zaman halledecekler belli değil problem neymiş belli değil. tamamen onların insafına kalmış duruma düşüyorsunuz
-
Turknet'e başvurup interneti bağlatabilenlerin oranı %5. Kalan %95 gibi bağlanmadıysa geçmiş olsun, hayatta kimseye ulaşamazsın, ayrıca teknik destekleri de yok, fake bir numara var, oradan bant dinletiyorlar, o kadar. Canlı müşteri temsilcisine bağlanabilen aranıyor halen:):):)
İptal ettirene kadar da bikaç ay geçecektir, ama o kullanmadığın bikaç ayın faturasını da sana kitleyecekler, hazırlıklı ol :):):)
Bence TurkNet paravan bir şirket, internet hizmeti veriyor gibi görünüyor, ama parayı interneti bağlamadan iptal edilen süreye kadar gönderilen haksız faturalardan kazanıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Inside the natureŞu forumda 1 Millenicom övenler yüzünden milleni'ye geçtim ve REZİL oldum :)
- olarak da hayatının pişmanlığı Türknet'e geçen veya türknette nakil, arıza gibi işlere denk gelenler.
asla ama asla diyebileceğim 2 firma.
ahh be aga be beni şuan derinden yaraladın 4 gün oldu mileni bağlattıralı zaten hep bi şüphe vardı içimde şimdilik herşey normal ama attığın mesajdan sonra irkildim bi
-
Şimdide iptal olana kadar ananız ağlar. İnternet olmadan gelen faturalara hazır olun.
-
100 mbps internet sürekli, 35 mbps geliyordu, arıyorum düzeliyor arıyorum düzelmiyor asdkaskaskd saçma sapan şeyler! sonra dedim düzeltin yok düzelmedi :)
yüzlerce telefon sonrası bastım iptali, 30 tl fazalsına döndüm türk telekoma aylık 160 tl veriyorum aylardır 1 gram sorun yaşamadım huzurluyum.
-
Böyle başlıklar görmeden önce acaba diyordum Turknet geçsem mi falan ama böyle şeyleri gördükçe direk soğuyorum bir ikide değil baya fazla oluyor böyle şeyler Turktelekomdan bizi kurtaracak kimse yok
RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
Turknet mi asla, eskiden burdaki destek elemanı da samimiydi artık kolpacı oldu. İptal dilekçeni verince ararlar kesin şimdi :)
Ne nakil ücreti ne de fatura ödemicem bu arada, gider thh de kapışırız
Hocam bende turknetliyim ama bu cikardiklari sikintilari internetten bezdirdi bana önerebileceginiz baska bir internet firmasi varmi
Turk telekoma saat 12 de basvurdum 13 de arayıp gun icinde gelip kurucaz dediler
İnternet kullanımından sonraki memnuniyetinizi yazarsaniz sevinirim
-
Bakalim hocam 1 hafta deneyin begenirseniz bende baglatayim
Birde kac mbps yi kac tlye aldiniz
Diyoruz her yerde pişmanlık diye ama insanlar fiyat bazında uygun diye kendilerini sinir ediyorlar.
-
24 mbps 99 tl ilk ay bedava, simdi sanırım port güncellemesi oldu hat 50 destekliyor 50 ye geçerm 120 civarina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X