< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ortası olmayan firma. Sorun yaşamamayı umut ediyorum yaşarsam direk değişiklik yapmak en mantıklısı gibi. Fiyatı ucuz tutmak için bayi ve saha elemanı çalışmıyor tamam ama sorurn yaşayanlardan anladığım kadarıyla merkezdeki teknik ekipte çok zayıf. |
|
Yetersiz mi kalıyor? @TurkNetDestek denen herif cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Bunlar direkt müşterilerini dolandırmaya çalışıyor öyle yalancı bir firma. Benim internet başvurumu 50 gün önce kabul ettiler, 50 gündür "boş port var merak etmeyin en kısa zamanda bağlıcaz" dediler 50. günün sonunda "aaa boş port yok kii boşuna beklemişsiniz siz" diyorlar. Çıbanın başı da @TurkNetDestek hesabını kullanan kendini çok zeki sanan şahıs. Buyrun kanıtları ![]() ![]() |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
360 s5
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
dns'leri de sıkıntılıydı evet unutmuşum yazmayı |
|
Sana arızalı port veren Türk Telekom sokaktaki kabloyla ilgileniyor. Bina içi tesisat senindir. türknet suçu bu konuda yok arkadaşlarım türknet geçiş yaptı kötü port veren Türk Telekom. Türk Telekom ilçe bazlı olarak Türk Telekom müşterisi olanlara iyi davranıyor, türknet müşterisi olana Türk Telekom sorun çıkartıyor. |
Hattımı aktive de Turk Telekom ediyordu değil mi? Kurulum ekiplerini de onlar gönderiyor? Olmayan müşteri hizmetlerini de onlar yönetiyor. Ya bu Turknet ne yapsa haklı çıkıyor ya, 14 gün internetsiz kaldım foruma yazdım muhattap bulamadım adamlar yine haklı ya. |
Öyle bir şey varsa bunu takip edip engellemesi gereken kim? Müşteri nereden bilecek kötü portu iyi portu? Turknet'in fedailiği size mi kaldı. Turknet'i öven her kim varsa bilin ki referans sistemi ile beleş geçinen tayfadandır. |
Aynı hikaye arkadaşlar inanmayın bunlara yok destek vs verecez diye. Aklı olan bunlardan internet almaz. Uzak durun rahat edin. Beni de rezil etti bu firma. Memnun kalmadım para iadesi istedim bir sürü bir şey uyduruyorlar. |
Arkadaşlar iss önerisi arayan varsa Netspeed'i öneririm ufak tefek sıkıntılar dışında öyle ahım şahım bir sorun yaşamadım. 1-2 kere internetim kesilmişti onunla alakalı aramıştım. Bir diğer sıkıntı ise her yerde fatura ödenmiyor bunlarda ben genelde garanti mobilden ödüyorum hemen ama onun haricinde 10 yere soruyorum netspeed çıkmıyor fatura ödemelerde bu yüzden netspeed'den hizmet alacaksanız bunları bilin istedim. 3 senedir kullanıyorum müşteri hizmetleri falan iyi telefonu açıyorum 2 kere tuşlama yapıyorum saniyesinde telefonda muhattap oluyor. |
Dostum alakası yok. Ben normalde netspeed kullanıyorum yeni eve taşındım taşınmadan 1 gün evvel sorgulama yapınca 63mbps hız çıkıyordu eve taşındım eşyaları koydum netspede mail attım nakil için port yok dediler sonrasında sorgulama yapıyorum hakikatten öyle port yok türk telekomu aradım böyle böyle eğer port işini hallederseniz size geçeceğim diye ama yine de yardımcı olamıyacaklarını söylediler 2 ay böyle uğraştım en sonunda türk telekomun satralden bir bayanı buldum onunla konuştum 2 ay süren sorunu kadın 3-4 günde halletti sanırım port var ama sistemden kapatmışlar kadınla konuşuyorum çat sorgulamada hemen hız bilgisi çıkıyor 1 saat sonra yine gidiyordu kanser oldum resmen dalga geçiyorlar galiba dedim en sonunda port ayarlarmışlar benim için ekstra öyle nakil alabildim. |
Ya bu firma kusursuz mu arkadaş neye dayanarak bunu savunuyorsunuz? Öyle bir konuşuyor ki sanki bütün süreçte adamın yanındaydın o lanet internetin gelmesini beraber bekledin ******** Belgeleri gönderdim o belgeleri gidip başka birinin ismi ile gönderdiler haliyle tt böyle bir müşterimiz yok diye cevap verdi. Bunun ne önemi var? şu önemi var benim taşıma süreci oldu sana 2-3 hafta bu süre içerisinde tt ile sözleşme bitince fatura oldu mu sana 260? problem yok ama 260 TL gittim ödedim bu salaklar yüzünden. Pek bu kadarıyla bitti mi? hayır! aktif altyapıda olan adımı gidip tt altyapısına taşıdılar düzelmeleri söyledim 2 hafta da böyle bekledik bitti mi? bitmez... aktif altyapıda bulunan müşterinin haftada bir interneti kopuyor. Peki neden? bunlar zevkine reset atıyor başka açıklaması yok. BİTTİ Mİ?= YOK. DNS Problemi var diyorum CEVAP YOK, DNS Problemi sponsor olduğunuz adamlara oldu al buda video diyorum bizde sorun yok diyor SENDE SORUN YOKSA GEL ÇÖZ?????? ÇÖZMÜYO ABİ BENDE SORUN YOK DEYİP BİLETİ KAPATMAK NE DEMEK HANGİ ASALAK BUNU YAPABİLİR?? Aktif altyapıdayım diye tt suçlu diyemiyorlar ya direk bilet kapatılıyor çözüldü olarak. Bileti açıyorum adama diyorum çözülmedi tekrar kapatıyor çözüldü diye ALLAH BELAMI VERSIN BUNLARI ÖLDÜRMENİN HİÇBİR GÜNAHI YOK VARSADA BEN ATEİST OLUYORUM Lan hadi biz peygambere bıçak çektik bu kadar bela bizi buldu. Ulan 9 tane kardeşi olan sabah akşam bomba yiyen çocuğun ne suçu var? 9 çocuk lan bari yeter artık sana çocuk göndermiyorum de *** Hayvanlara hiç gelmiyorum zaten hepsi insanın kölesi olmak için yaratılmış ******* ***** < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 24 Ekim 2020; 3:20:48 > |
.
|
3 hafta önce telekomun tahaddütü bitmişti, bırakmak istiyordum. Aklımda iki tane ISS vardı, ya Turknet, ya Kablonet. İnternette ve forumda biraz araştırma yaptıktan sonra Kablonet'e karar verdik. Annem pazartesi günü antalyadaki mağazasına gitti, salı günüde kurulumu yaptılar. Şu ana kadar memnunum, kesinti falan olmadı,(birkaç gün önceki genel kesintiyi saymazsak). Bu konuya bakınca da neden Turknet'i tercih etmediğimi, ve bu kararla da doğru karar olduğunu bir daha görmüş oldum. Türk telekomdan bir farkları yok bunların. Hocam, size bol şans, umarım en kısa zamanda aboneliğinizi iptal ettirirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |