Xiaomi cihazları güncellemeyin
Yaklasik 3 senedir kullandığım mi9se cihazim son güncellemeden sonra mikrofonu bozuldu görüntülü görüşmelerde ses gitmiyordu cebimdeyken kendiliginden bir yerlere giriyordu kulağımda tel görüsmesi yaparken. Ekran kararmiyor kulağım tel ekranına dokunuyor istemsizce bir şeylere giriyordu. Ekstra olarak cihaz ısınmaya basladi performans düşüklüğü vardı daha sonra line age OS kurdum forumxda dan cihazda ki tüm sorunlar kayboldu beni en çok şaşırtan bozuk mikrofon çalışmaya başladı guncellemeyle tel yavaslatma yi biliyordum da donanım bozmak nedir bundan sonraki cihazım xiaomi olmayacak ki zaten güncel xiaomi fiyatları artik uygun akilli telefon markasi algısını yok etti
kablosuz oyuncu mouse'lari hakkında anket çok kısa
Merhaba arkadaşlar kablosuz oyuncu mousları hakkında çok kısa bir anketim var 10 sorudan oluşuyor karşılaştırma anketi belli kategorileri karşılaştırıyoruz 1 den 5 e kadar seçim yapılıyor örneğin
cost vs performance
1 i seçersek cost performance dan çok daha önemli
2 i seçersek cost performance dan önemli
3 ü seçersek iki kategori de eşit olarak önemli
4 ü seçerek performance cost dan daha önemli
5 i seçersek performance cost dan çok daha önemli
bu şekilde 50 civarı bir katılım lazım ödev için kullanılacak yardımcı olursanız çok mutlu olurum 1 dakika almayacak bir anket
kablosuz oyuncu mouse'lari hakkında anket ( ingilizce )
Merhaba arkadaşlar,
Aldığım bir dersin ödevinde anket kullanmam gerekiyor müşteri tercihlerini belirlemek için bu nedenle bir anket oluşurdum 24 sorudan oluşuyor anket bir kablosuz oyuncu faresinde aradığımız özelikler hakkında anket 5 seçenek var her soruda anket ingilizce ingilizce bilen arkadaşlar 2-3 dakika ayırıp doldurursa çok işime yarayacak
desteklerinizi bekliyorum
clio 4 marş alırken gelen ses
merhaba arkadaşlar clio 4 aracımın start düğmesine bastığımda marş aldıktan sonra sanki bir yere bir şey sürtüyormuş gibi bir ses geliyor sanki araç zor marş alıyor sebebi ne olabilir sizce ? daha önce arada bir oluyordu önemsemiyordum şimdi çok sık olmaya başladı bir arkadaşım aküden olabilir dedi o nedenle iç aydınlatma uzunlar vs açıp denedim durum değişmedi gelen ses aynı ki aküde 2 senelik araç çok sık kullanılmıyor şuan hafta 1 kere 20dk felan kullanıyorum o nedenle aküden bende şüphelendim ölçü aletim olmadığı için yanımda kontrol edemiyorum bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi sanayiye götürüp baktıracağim ama öncesinden bilgi sahibi olmak istedim tesekkürler .
marş sesini içeren videonun linki
Tidal hesabimdan 119.20 tl cekti
Turk telekom sinirsiz youtube paketi var mi ?
|
Bu yıl universiteler kesin açılır mı?
|
ışıklarda atlattigim kaza riski
|
Bugün kasap gittim...
|
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 3 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 748
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 388)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 447 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
1