Şimdi Ara

TURKNET AKTİVASYON PROBLEMİ VE DÜŞÜK HIZ VERİLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    An itibariyle Internet geldi.Zor bir süreç oldu ama başarılı geçti.
    26.09.2017 tarihinde TurkNet tarafından evraklarınız bize sorunsuz ulaşmıştır denildi ertesi günde yerel santral ekipleri tarafından internet kurulumu yapıldı ve en geç 48 saat içinde internetinizi kullanabileceğinize dair SMS gelecektir denildi. Ama üzerinden 2 hafta geçti hâlâ internet gelmedi arayıp sorduğunuzda da" tamam ilgilenecegiz" denilip gün geçirme çabalarındalar bir de üstüne üstlük 06.10.2017 tarihinde arayıp size 35 Mbps VDSL hızında internet veremeyiz 16 Mbps hızında ADSL verebiliriz diyorlar. Hâlbuki Hemen yanımızda aynı direkten interneti kullanan 35 Mbps VDSL hız alan komşumuz var ve internet sitelerinde de altyapı sorgula bölümünden adresimizi sorguladığım da 35 Mbps hız alabileceğim gözüküyor. Tamamen kasıtlı yapıldığını düşünüyorum size tavsiyem TurkNet'e geçerken bir daha düşünmeniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTeRmİnAtE709 -- 13 Ekim 2017; 17:17:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sanırım telekomla aralarında problem var bire bir vermıyorlar telekomla aynı hızı telekom hep dusuk verıyor..onlarmı dusuk alıyor belırsız

ben telekomda su an 19 aydır 99999 hız tanımlı hipernet baglıyım.sorunsuz kullanıyorum..
    bıraz once turknete sayfasına baktımm ordan adresden bana verebıleceklerı hız yazıyor...35 mbps canlı baglandım hattınız destekledıgı kadar 35 hız gecmez..dıyorum zaten ben 100 mbps baglı ıslerıne gelmıyor su an kullandıgın hızı verırız demıyorlar..orda ne yazıyorsa onu verırız..
    ne dıyım sımdı :::(
  • frantic2 kullanıcısına yanıt
    Diyecek söz yok Maalesef 😕

• quote:

Orijinalden alıntı: frantic2

sanırım telekomla aralarında problem var bire bir vermıyorlar telekomla aynı hızı telekom hep dusuk verıyor..onlarmı dusuk alıyor belırsız

ben telekomda su an 19 aydır 99999 hız tanımlı hipernet baglıyım.sorunsuz kullanıyorum..
    bıraz once turknete sayfasına baktımm ordan adresden bana verebıleceklerı hız yazıyor...35 mbps canlı baglandım hattınız destekledıgı kadar 35 hız gecmez..dıyorum zaten ben 100 mbps baglı ıslerıne gelmıyor su an kullandıgın hızı verırız demıyorlar..orda ne yazıyorsa onu verırız..
    ne dıyım sımdı :::(

15 ağustosdan önce sorma şansın olsa idi o zaman 100 mbit verirlerdi ancak TT nin port kiralarına aşırı zam yapması sebebi ile şu an vae deki yeni kullanıcılara 35 mbit den fazla bağlamıyor türknet ben 12 ağustos da abone oldum 75 mbit olarak interneti açtırdım hat değerlerim iyi olduğu için 100 e yükselttiler binamdaki fiber kabin portu 88 den yukarı kaldırmadığı için modeme de 88 mbit hız geliyor

kendi altyapısı olmayan yerde 35 üstü hız vermiyorlar artık. Sebebi Türk telekomun port fiyatlarını arttırması.
    Şuanda 100 megabit kullanıyorum.
  • Port fiyatından değil bence. Transmisyon ücreti arttığında dolayı. Port ücreti 5tl arttı. Turknet sınırsız yapmadan önce transmisyon verisini düşürmek zorundaydı. Onuda 35mbps yaparak aşırı indirmeleri önüne geçmek istedi. Turknet şu santrallere dolabını yerleştirsede yapan üzerinden internet alsak. Turknet tek fiyat politikası izliyor. Bence ara hızlar fiyatları çıkarsa daha iyi. Yapa harici 100mbpsye 69.90 gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 mbps dusurmesı ıyı olmamıs..sabıt fıat olunca hız ı dusurduler resmen..
    benımde telekom 5 ay sonra bıtıyor sozlesme.kullandıgım hat su anDSL Hızı(Kb/s):99999 4089 tanımlı.dedım fıyat uygun olunca geceyımmı turknete dıye dusundümdü fakat 35 mbps vermesi yuzunden :(( ..onun ıcın telekomdan devam edecez mecburen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 8 Ekim 2017; 8:44:17 >
  • bir dönemi kapattık interneti hiç vermemeye başladık yeni sloganları bence
    günlerdir "aktivasyon" bekliyorum belgeleri ulaştırdım.
    müşteri hizmetlerini arayıp tam 2dk boyunca o telesekterin bitmesini bekleyip hep aynı konuşmaları yapmaktan da usandım.
    "Biz size geri döneceğiz, dilerseniz işlemlerinizi hızlandıralım" diyorlar ulan bu kadar aramaya ışık hızına çıkmanız lazım.
    yok arkadaş baştan irite oldum ben bunlara. daha neler çekeceğiz kim bilir.
  • Merhaba, hizmet başında yaşamış olduğunuz bu sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. GSM numaranızı PM üzerinden konunuzla beraber iletirseniz ben ilgilenirim.
    Merhaba, eğer YAPa santrallerimiz içerisindeyseniz altyapınızın desteklediği kadar 100 Mbps'e kadar hızı alabilirsiniz. Ortak altyapıda (VAE) olan kullanıcılarımız 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizden yararlanmaktadır. YAPA çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • K.a.a.N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, son zamanlarda aşırı derecede yoğunluk olduğu için aktivasyon işlemlerimiz biraz uzayabiliyor. Sizden özür dileriz. GSM numaranızı konunuzla beraber bana iletirseniz PM üzerinden ben ilgileceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, eğer YAPa santrallerimiz içerisindeyseniz altyapınızın desteklediği kadar 100 Mbps'e kadar hızı alabilirsiniz. Ortak altyapıda (VAE) olan kullanıcılarımız 35 Mbps'e kadar VDSL hizmetimizden yararlanmaktadır. YAPA çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

YaPa santral nedir acıklama yaparsanız..
    dedıgım gıbı su an hattım 100 mbps dsteklıyor sorun yok 99999 tanımlı hızım 19 aydır telekomdan baglı saha kutusu fazla uzak dııl..
    5 ay sonra telekom sozlesmem bıtıyor.su an telekom pahalı gelıyor 103 tl oduyorum her ay yalın..
    fakat sızın fırmadan baska bır adresımde 1 yıl kullandım mennun kaldımdı 16 ıle basladım 35 sonra 50 mbps kadar hızı yukseltılerdı ıstek yaptıgımda mennundum..sadece gecelerı hızı hergun yarıya cekıyorlardı turknete yazdırdım degısen bişi olmadıdı,onuda anladımkı telekom kısıtlıyor..

su an 5 ay sonra farklı iss arayısı ıcındeyım uygun olan..100 mbps hız calısan..turknet verseydı hıc dusunmeden alırdım..fakat sayfadan sorgulamada 35 mbps yazınca kac yıl oncesıne gıdıyor hız..mh lerıne sorunca ne cıkarsa onu verıyoruz dıyınce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 9 Ekim 2017; 17:37:53 >

Müşteri hizmetleri olayın arka planını bilmez, ekranında ne yazarsa onu söyler. Tt 50 mbit üzeri hızlarda port ücretine %95 zam yaptı. Bu nedenle turknet yeni abonelere hattı fazlasını desteklese bile bu fiyata ancak 35 mbit hız verebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Müşteri hizmetleri olayın arka planını bilmez, ekranında ne yazarsa onu söyler. Tt 50 mbit üzeri hızlarda port ücretine %95 zam yaptı. Bu nedenle turknet yeni abonelere hattı fazlasını desteklese bile bu fiyata ancak 35 mbit hız verebiliyor.

AYnen her yerden kısıtlama yaptılar...
    tek fıyat dıılde 60 yerıne 80 olsa hıc hızı kesmeselerdi...hıc dusunmeden gecerdım..
    elımızdekı nı kullanmaya mecburuz artık .:((
  • Benim de altyapı 100 destekliyor ama bende çok aradım soruşturdum aktif altyapı diye birşey var turknet de o yüzden veremiyorlarmış 35 mbps de yeterli diye kabul ettim.

• Şimdi de aktivasyon işlemleri tamamlandı arkadaşlar ama internet yok şaka gibi 😕😠 Arıza kaydı oluşturuldu en geç 2 iş günü içinde tamamlanacak diyorlar o 2 günün faturası acaba faturada olacak mi çok merak ediyorum

• ExTeRmİnAtE709 E kullanıcısına yanıt
    Bina kutusunda ucu açık kablo göreceksiniz, bunu kendiniz bağlanmanız gerekiyor. Müşteri hizmetleri bunu da bilmez

• Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Bağladık Ve bir sorun yok doğru bağladığımızada eminim.
    Sinyal gelmiyor kabloya

• ExTeRmİnAtE709 E kullanıcısına yanıt
    Telefon çevir sesi var mı? Süper zekalı tt telefon ve internet devrelerini ayırıyor çünkü.

• Modemde Dsl ve Internet Işığı Yanmıyor daha önce yani aktivasyon İşlemleri daha tamamlanmadıginda kablo çekildikten sonra eve modemde DSL ışığı yanıyor internet Yanmıyor du şimdi ikiside yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.