Şimdi Ara

Pttcell(Türk Telekom) hatalı tarife bilgisi ile taahhüt ve hat sahibi dışında onay verme Yardım Ltf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İki pttcell hattımın(aynı tarife) taahhüdüm bitmeden yeni avantaj ve müşteri kaçırmama adına operatör tarafından aranıp yeni tarifeler hakkında bilgi verildi. Ve yeni bir tarifeye geçmem önerildi.

Önce eşimin kullandığı ama benim üzerine olan kayıtlı hattım için eşim aranıp bize uygun Pttcell mini 1 GB tarifesi hakkında bilgi verilmiş. Eşim hattın sahibinin ben oldğunu ve benim ilgilendiğimi belirtmesine rağmen işlem yapabileceklerini belirtmişler. Eşim internetin az olduğunu söyleyince; Operatör 1 GB internetiin bitiminden sonrada hız düşümü ile kullanabileceğini belirtmiş ve eşim kabul etmiş. Operatör işleme onay vermiş.

Kendi kullandığım hat için operatörün verdiği bilgiler doğrultusunda Pttcell mini 1 GB tarifesini seçtim. Operatör 1 GB internetin bitiminden sonrada hız düşümü ile kullanabileceğimi belirtti, defalarca teyit alıp onay verdim. Yoksa kabul etmeyeeğimi söyledim. Eşimin hattına benden izinsiz onay vermemeleri gerektiğini de belirttip kızdım ve o hattımında aynı şartlarda ise onay verdiği belirttim. Tamam dediler ve onayladılar.

Tabi bu olaylar eşim ve ben farklı yerlerde ve aynı anda oluyor. Aynı anda aranmışız.

Ancak 1 ay tarifeyi kullanınca internetin 1 GB sonrası durduğunu farkedip iki hat içinde itiraz ettim. Kendi kullandığım hattım ile ilgili haklı bulundum. Ses kaydı dinlenmiş ve operatörün yanlış bilgi verdiğini hataarıının kendilerinde olduğunu söylediler. Farklı seçenekler sundular,hepside zamanında bitmiş hiç bir alternatifi olmayan seçeneklerdi. Sonra diğer hattımı sordum o nolacak diye ancak XXXX nolu hat (eşimin kullandığı) hat için haksız bulundum.

Ses kaydını talep ettim, kabul etmediler. Veemezlermiş.

Hat sahibi ben iken diğer hattımı kullanan kişi reşit olmayan çocuğumda olabilirdi bu nasıl onay verdiniz diye sordum yapabiliyoruz diye yanıt verip yine RED ettiler. Yani telefonu açan kişi onay verirmiş sözde. Ben kendi hattım için bile anne kızlık sayadından, doğum tarihine sorgulama yapanlar telefonu açan kişiden pat diye onay alıyorlar çelişkiye bakın.

İlk aşama BTK ya şikayet ettim.

Birincisi; hat benim üzerime iken hattım ile ilgili bu şekilde tasarrufta bulunabilirler mi?

İkincisi; ses kaydını talep etmemiz yasal mı? Niye bize dinletmiyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 24 Nisan 2018; 16:53:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.