Şimdi Ara

Türknet Akn Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay yaşadığım sorunun aynısı ile karşı karşıyayım. Yine gece yapılan indirmelerim gündüz bölümüne yazıldı ve hızım adaletsiz bir şekilde düşürüldü. Hız ve fiyat konusunda tatmin edici olmalarına karşın (sistemsel hata sonucu olsa bile) yaptıkları adil olmayan davranışlar gerçekten can sıkıcı bir boyuta ulaşmaya başladı. Gerekli resimler yazının altında yer almaktadır. İlgililerin yardımcı olmasını rica ediyorum.

    Türknet Akn Problemi
    Türknet Akn Problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilaykaracam -- 17 Temmuz 2017; 1:16:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebiniz üzerine hizmetiniz incelenerek en kısa süre içerisinde sorununuz giderilip tarafınıza geri dönüş sağlanacakır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • hocam 100 mbpslik paketi kullanıyorsunuz galiba 24e düşünce pek koymaması gerekli kafaya bu kadar takmayın bence 24 mbps yani yavaş bi hız değil
  • Sizin de dediğiniz gibi 24 mbit geliyor ve fazlası ile yetiyor. Benim kızdığım nokta geçen ay da aynısını yaşadım. Sorununuz çözüldü diye geri dönüş yapılmasına rağmen geçen ay düşük hız ile kullanmaya devam ettim. Temmuz ayında da bir gecede yapmış olduğum 100 küsür gb indirmenin gündüze yazılması sebebi ile bana verilen 150 gb adil kullanım noktasının bir anlamı kalmadı. Sadece bu yüzden en azından bu ay sorunumun çözülmesini talep ettim. Ayrıca arıza kaydım iki günü geçmesine rağmen sonuçlanmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm kadarıyla bu sorun bölgesel olarak baş gösteriyor (Uygulamanın ilk birkaç günü sıkıntı yaşadım, şu an bende bir problem yok). Sanırım kota sayımını tt yapıp bunlara bildiriyor. Siz destek kaydı açıyorsunuz, bunlar da haliyle tt'ye paslıyor. tt de kafasına göre ya sorun yok, ya da sorun giderildi tarzında cevap dönüyor. Turknet'in buradaki en büyük hatası tt'den gelen cevapları kontrol etmeden doğru kabul etmesi, olduğu gibi müşteriye bildirip müşterinin kanıtlarını umursamaması.
  • Benim gözlemlerim sistemlerinin 150 gb akn üzerinden çalıştığını gösteriyor. Yani gece yaptığınız download ile gündüz yaptığınız download toplamı 150 gb a ulaşmazsa sorun olmuyor ve sabah kotanıza yansımadan kullanıyorsunuz. Ancak gece yaptığınız indirme miktarı sonucunda 150 gb aşılmış ise sistem sizin hızınızı düşürüyor ve yeniden yükseltmek için uğraşıp duruyorsunuz. Aynı zamanda hem online işlemler hem de müşteri hizmetlerini aradığımda kotamın 90 küsür gb ımın kaldığını görüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilaykaracam -- 17 Temmuz 2017; 15:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    15 Temmuz da oluşturduğum arıza kaydı halâ çözümlenmemiştir. Akn kontrol işlemi bu kadar uzun sürmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubilaykaracam K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konunun takibindeyiz. Süreç çözüm merkezimiz tarafından incelenme aşamasında olup, işlemler bitince tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.