Teğmen
05 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 358 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Selamlar Köye geldim Anneme Smart TV getirdim Uydu almadan Hangi Android Applikasyonu ile Ulusal Kanalları TV de izleyebilirim

OTTplayer dedi bir arkadaş ama M3u dosyası lazımmış onada galiba

Bilen arkadaşlar basitçe yardım ederse veya bir internet linkide olabilir Uydu anteni kur.ak istemiyorum Şimdiden teşekkürler
Selamlar Köye geldim Anneme Smart TV getirdim Uydu almadan Hangi Android Applikasyon ile Ulusal Kanalları TV de izleyebilirim

OTTplayer dedi bir qrkqdqs ama M3u dosyası lazımmış onada

Bilen arkadaşlar basitçe yardım ederse veya bir internet linkide olabilir Uydu anteni kur.ak istemiyorum Şimdiden teşekkürler
Anadolu Yakası için Dacia Özel Servis Tavsiyesi Alabilirmiyim
Uygun Fiyatlı ve işini iyi Bilen..

2012 Dacia Duster 1.5 DCI aracımın triger kayışı degisicek.

Kadıköy Ve Kartal arasında olursa iyi olur
İstanbul Bostancı Oto Sanayide 2012 Dizel Duster'ım için Özel Servis Tavsiyesi istiyorum

Uygun fiyatlı işinin ehli olması en önemli kriter

Yorum yapacak arkadaslar eğer servisi kullanıyorlarsa kendilerini refere etmemde sakınca yoksa Bunu da Servisteki ustanın isim bilgisiyle birlikte paylasabilirlerse sevinirim.

Şimdiden yorum yapan arkadaşlara tesekkurler
ARKADAŞLAR TELEFONUM Xiaomi Redmi Note 4x Mini USB Şarj Soketi Değişmesi Lazım.

GÜVENİLİR ANADOLU YAKASI ( Tercihen Kadıkoy Tarafında ) CEP TEL TAMİRCİSİ TAVSİYESİSİ OLAN VARMI
?
İÇİNDNE PARÇA ALMAYACAK ARIZAYI YAPABİLECEK GÜVENİLİR CEP TELİ TAMİRCİSİ BİLGİSİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM
Xiaomi Telefonlarda resmi note 5 plus ve resmi note 4x için telefonun band 20 destekli olup olmadığını nasıl kontrol ediyoruz ? En basit yöntemi nedir ?
ISTANBUL Anadolu yakasında LPG Kacak Digital Olcumu Cihazıyla (SU ile veya Oten Cihazla değil ) Kacak Tespiti Yapan LPG Servisi varmıdır acaba ?
Internetteki 4 Cekirdek Gorunumlu Android telefonlar ( Unlu markaların Replikaları) Hakkında Ne düşünüyorsunuz
Bu telefonlarda 2 GB Ram Gorunumlu ama 1 GB .
4 Çekirdek Gorunumlu Ama 2 Çekirdek li gibi ifadeler var....
Cpu-Z Programında bakıldığında bu cihazların gerçek kapasitesi mi gözüküyor yoksa Fake Bilgilermi gözüküyor
Kullanan ve Konu hakkında Detaylı Bilgisi Ve Performans ile ilgili Yorumlarını Bekliyorum

Tesekkurler
GM Discovery 2 Mini 4.4.2 Root Atılabiliyor mu ?

Kingroot programıyla Kitkat (4.4.2 ) Root atılabiliyormu
Ayrıca Unroot opsiyonu varmı ??
Selam arkadaslar

4 Agustos PAZAR günü Suzuki sahipleri olarak Bir buluşma &toplanma ayarlamaya calısıyorum (ISTANBUL )

Belli bir model belirtmedim malum Suzuki Tr'de cok satılan bir araba degil

4x4 Vitarası olanda gelebilir :P

Yer gelicek arkadaslarında fikrini aldıktan sonra kararlastırılır diye düsünüyorum. Avrupa veya Anadolu yakası olabilir

Gelmeyi düsünen arkadaslar Ana mesaja cevap verirlerse sevinirim....
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Casper CHY 4702 8T45V-S
i7 4702MQ 8 Gig RAM 2 GB Geforce 740 1 TB HDD

Satılanlar: Corny nickli arkadasa PSP ; pashha27 = E2140 CPU ; mutlak_deger= PC Sistem
Alınanlar: serdasun =E6600 ;Win Tv Box Nicki unuttum ; KaZAaRa = 100 Gb SSD ; killerwhitewhale = Kablo ModeM
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 949
İkinci El Bölümü Mesajları: 703
Konularının görüntülenme sayısı: 43.973 (Bu ay: 1.763)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.