Şimdi Ara

türkiyede yaşayan insanlar bence aşırı derecede kalitesiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gözlemlediğim kadarıyla harbiden bizim insanımız bomboş kültürsüz bir millet. çoğu kişi ne bir hobi sahibi ne doğru düzgün bir eğitim almış ne doğru düzgün aile yapısı görmüş özellikle benim de yaşıtım olan z kuşağı tamamen boş teneke misali kültürsüz, eğitimsiz ve vasıfsız sosyal medyadan yönlendirmeler ile karakteri şekillenen tipler. adamların konuşması bile instagram mizah sayfaları gibi kalıplaşmış saçma salak kelimeler. ayrıca konuşulan konular hep aynı o şunla sevgili olmuş, şu buna yazmış, bu şunla konuşuyormuş tarzı dedikodu dolu kalitesiz sevgili meseleleri.

harbiden yeni nesil berbat. adamlar sanki hepsi aynı tornadan çıkmış gibi birbirlerini kopyalamışlar: aynı giyim tarzı, aynı saç şekli vs. sırf bu sebeplerden kızlar ile konuşmuyorum çünkü kime denk gelsem eğitimsiz, kendini prenses sanan, hayatı instagramdan ibaret olan ve oturmasını kalkmasını bilmeyen mal gibi kızlar çıkıyor karşıma

• Evet bu gerçekten doğru bir tespit, şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla bu kalitesizliğin en büyük sebebi olan davranışlar öncelikle kibar insanı ezip güce tapma eğilimi, türk insanında ona eziyet edip kötü davrananın peşini bırakamama huyu var, erkek kadın fark etmeden aynı şekilde naif insanlardan da nefret ediyorlar, ondan sonra da her olayda kuralları çiğneyip milleti kazıklama eğilimi, adam kayırmacılık ve bencillik de var insanlarda, bakmayın türk insanı şöyledir böyledir diye laf salatası yapanlara türk insanının tek umursadığı şey kendisidir, kendisine bir şey olmadığı sürece sen yolda ölsen bile dönüp yardım etmez

Çünkü bu toprakların insanın hiçbir zaman böyle amacı olmadı. Anadolu halkı gelipte yav bugün ne okusam demedi. Kalkıpta bir resim çizeyim demedi. Çünkü öyle bir amacı yoktu. İbadet etti. Vergisini ödedi. Ne zanaati varsa onu öğrendi öyle yaşayıp gitti. Avrupa'da matbaa basılırken burada Şeyhülislam yüzünden Rasathane bombalandı. Kaldı ki İstanbul en gelismiş ve yatırım yapılmış bölgesidir.

2. Mahmut 1824'te eğitimi zorunlu hale getiriyor. Kaldı ki yapılan yenilikler ilk olarak orduda yapılmıştır. Sivilde değil. Bu yüzden Türkiye'de en gelişmiş müesese Askeriyedir. Yani özetle Osmanlı Anadoluya yatırım yapmadı. Sonra 2. Mahmut'tan itibaren yenilikler yapılmaya başlandı. Sonuç olarak bu seviyeye geldik.

Ha bunun genetik nedenleri de var. Türklerin ıq belli kürtlerin ıq belli. Eğitim seviyesi belli. Mesela 2023 yılında evrim bizde kaldırıldı. Seriat olan İran'da okutuluyor. Beslenme durumu var. Bol bol ekmek yenilmiş. Et yok ama. Anne babadan görmemislik var. Babası en fazla futbol oynamış çocuktan golf oynamasını beklemezsin. En basitindan tenis bile yeni yeni gelişiyor bizde.

Var oglu var yani. Düzgün bir hükümetle 20 yıla bambaska ülke olurdu burası ama artık çok geç. Demografisi bozuldu bir kere. Türklerden ve Kürtlerden daha kötü durumda ırklar girdi ülkeye. Ve bunların hepsi travma yaşamış insanlar. 5-10 çocuk yapıyorlar. Yarın obür gün onların kültürleri seni baskılayacak. Ülke falan kalmadı yani

Cehalet erdemdir in vücut bulmuş halidir türkiye. Nezaket ezikliktir bu coğrafyada. Anasının tarlada sıçtığı insanlar şehirde elit olmaya eğitimli olmaya çalışınca böyle oluyor. Ayrıca ortq doğu toprakları buralar, cehaletin cahiliyenin su gibi aktığı allahçı güruhların yaşadığı topraklardır
    Oranin sikintisi sanki Afrikalilar ve Latinolar. Diger milletlerden gocenlerin, ozellikle ilk basta gelen Avrupa kokenlilerin lise mezunu, bizim prof'a kafa tutar bircok acidan. Bizim egitim sistemi ve toplumun ahlaki bitirildi, pragmatizmiyle 'basarili' sayilan birileri butun topluma ahlaksizlik asiladi. Gerci rakibi olanlar da TC'den intikam alma hirsiyla ayni seyleri sozde elestirerek yapti, falan.

Ama Afrikali/Arap/Latinler/Orta Asya Turkiler haric gelecegi bizden karanlik millet oldugunu sanmiyorum.

Eğitim sisteminin ayaklar altına alınması ve çağımız sosyal medyanın baskın güç olması sebebi ile malesef boş bir gençlik yetişiyor.

Eskiler zaten cahildi ama şu anki orta yaş grubu yani 1990lara kadarki doğumlular gerçekten okumuşu kendini iyi yetiştirdi.

70-80lilerin lise mezunları , şu anki üni mezunundan daha kültürlü,birikimli ve tecrübeli.

Kaşe imza. İnanılmaz boş bir topluma dönüştük, bu son senelerde iyiyce gözle görülür şekilde katlanarak arttı. Günümüz apaçi sınıfı bol spor kıyafetler, tek tip saç kesimi (ense kulak sıfır tıraş) şeklinde. 10undan 30'una kadar dolu böyle tiplerle. Sosyal medya platformlarının da gittikçe genişleyen iç yapısıyla (keşfetler, sohbetler, hikayeler bla bla birçok ıvır zıvır amacına hizmetten cıkmıs uygulama hali nin getirdigi) birçok yapımların ufak kesitleriyle inanılmaz bir kitleye yayılması ve dışarıda gezmeye, yemeye, içmeye, öğrenmeye, kültürlenmeye parası yetmeyip sosyal medyanın iç dünyasındaki bataklığına gömülmüş, ve zaten berbat olan eğitim sisteminin içten içe getirdiği düşünmeye ve öğrenmeye zorlanılmayan bir beynin basit ve anlaşılması kolay içeriklerin izlenilmesiyle (vurdu kırdı, savaş, atar gider küfür ve basit kelime içeriklerinden oluşan dizi filmler vs gibi) onu topluma mal değil toplumda mal olan insan sınıfına ayrıştırılmış birçok faydasız olmaya sürüklenilmiş insan türedi. Ne yazık ki. Bu hep vardı ama hiç bu kadar fazla olmamıştı. Tüm yaşanılan bu "şeylerin" bir zincirleme olarak karşımıza çıktığını düşünüyorum. Büyük ölçüde devletin eğitimdeki, ekonomideki büyük batırışları, ardından hukuk boyutundaki adaletsizlik kavramının dibine kadar gördüğümüz yaşadığımız örnekler (ki bu da birçok kişiyi suç işlemeye teşvik eden, cesaretlendiren bir şey) bu toplumun içinin boşalmasındaki en büyük etkenler olarak görüyorum. Kendi elimizle bu zemini hazırladık. Sistem eksikliği, sistemin değil bireylerin söz sahibi olmasıyla atılan çürük adımların bizi getirdiği noktası kanımca. Sosyal medyanın da sosyla medya amacından çıkıp birçok şeye evrilmesini de ufak pay olarak görüyorum ama asıl neden, insanların saygıdan, naziklikten uzaklaştırmasını sağlayan ana neden bahsettigim gibi. Ben en azından böyle yorumluyorum

Türkiye'nin tek bir ana sorunu vardır ve bu sorun silsile halinde diğer alt sorunlara yol açar, ki bu da refah toplumu olamamaktır. İstediğin kadar iyi eğitim ver insanlara, istediğin kadar imkanlar tanı eğer toplum genelinde refah seviyesi yüksek değilse diğer her şey havada kalır. Biraz tarihe meraklıysanız o sözde çok "medeni" Avrupa ülkelerinin "medeni" olmadan önceki hallerini gördüğünüzde aklınız şaşar. Peki ne oldu da orta çağ avrupası rönansı, reformu, matbayı, sanat da ilerlemeyi ve daha sayısız şeyi üst üste koyarak bugüne geldi? Başlangıç noktası coğrafi keşifler ve akabinde başlayan yağma, sömürü, sömürgeleştirme ve köleleştirme olduğunu göreceksiniz.

Bir ülkeyi, bir toplumu zengin etmenin başka bir ülkenin kaynaklarını sömürmekten ve o ülkede yaşayan insanların haklarını gasp etmekten daha kolay bir yolu olabilir mi? Mesela size çok güzel bir örnek Almanya. Hemen çevresindeki ülkelerin sayısız sömürgelerinde sağladığı zenginlik toplumlarının her kesiminde hissedilirken, Almanya her geçen gün geriye gidiyordu. Evet adamlar çalışkandılar, uğraşıyorlardı ama bir tarafta komşularınıza boruyla oluk oluk su akarken, Almanya'ya damlıyordu sadece. Bu onları daha içine kapalı, daha muhafazakar ve daha gergin bir toplum olmaya itti. Sonra ne oldu, adamlar 1. Dünya Savaşını başlattı. Kaybetti ve daha da sefil bir hale düştüler. Sonra ne oldu, 2. Dünya Savaşını başlattılar ve yine yenildiler. Sonra o güne kadar sömürü ile zenginlik içerisinde yüzen diğer Avrupa ülkeleri ve Amerika ne yaptı? Baktılar ki kendi içlerinde, yanı başlarında sefil bir ülke bırakmak çok büyük sorunlara yol açıyor. Bu yüzden Avrupa Birliği (o zamanlar adı başkaydı) diye bir şey kurup zenginliklerini Almanya ile paylaştılar. Sonrası Almanya'nın bugün ki hali ortada.

Bize gelince...kimse zenginliğini bizimle paylaşmadı, yetmedi kendi zenginliklerimizi de elimizden aldılar. Sömüren değil sömürülen tarafta olduk. Bu mevzu çok uzar gider. Ama kendinize şunu sorun eğer Apple, Microsoft veya ne bileyim Tesla Türkiye'de kurulmuş markalar olsaydı ve her türlü imkan tanınsaydı yine de şu an da oldukları gibi dünyayı avuçlarının içinde tutan güçler haline gelebilirler miydi? Bugün dünyaya egemen markaların Amerika'da veya Avrupa'da olması tesadüf müdür?

Her şeyin anahtarı para...hesapsız bir para. Şöyle google da biraz bakın Fransa'nın bugüne kadar afrikadaki sömürgelerinden ne kadar para sömürmüş. Bizde ki sorun yönetim sorunu değil refah sorunudur. Aç insanlardan, geçim derdi ve gelecek korkusu yaşayan insanlardan "medeni" veya "kaliteli" olmasını bekleyemezsin. Bu ülke ve ülkenin insanları 10 yıl önce de, 20 yıl önce de, 30 yıl önce de böyleydi. Tek fark nüfus azdı, internet yoktu ve biz görmüyorduk...

İyi olmak, insanlara yardımcı olmak, düzgün konuşmak hatta tanımadığın birine selam vermek bile garip karşılanıyor.
    Sebep cahillik. Nasıl cahil olunur, kitap okumazsan, müzik, tiyatro olmazsa, her konuştuğunu facebook sayfalarındaki uydurma sayfalardan öğrenirsen, tarihini bilmezsen, çocuklara küfür ettirmeyi teşvik edersen, gençliğini çakallığa özendirirsen, diğer insanların fikirlerine saygı duymazsan, araba kullanırken trafik kurallarına uymamayı iyi birşey sanarsan, sokaklara tükürürsen, sosyal medyayı hayatının en önemli parçası yaparsan cahil olursun. Sonuç da etrafımızdaki gibi olur.

Ayni şeyler 10 sene önce de yazılıyordu şimdi de, değişen bir şey yok. İnterneti verimli kullananlar dışında bizim milletimiz sığ bir millet. Sanattan estetikten anlamaz işi gücü boş gösteriş ve paradır. Özellikle kadınlarin içi bomboş, yabancılarda durum tersi gibi. Balkanlardan falan gelen ailelerde kadınlara bakıyorum kadınlar İngilizce bilir naziktir, adamlar öküz gibidir. Bizim kadınlar da bı halttan anlamaz ama onlardan alası yoktur, kraliçe muamelesi görür. Şahsen kimsenin egosunu tatmin etmiyorum.

• zamanında amerikada birkaç ay çalışmıştım. amerikanın gençliği çok daha cahil ve berbat. ahh ama avrupa öyle mi. avrupa gençliği gerçekten kültürlü ve bilgili.

Oranin sikintisi sanki Afrikalilar ve Latinolar. Diger milletlerden gocenlerin, ozellikle ilk basta gelen Avrupa kokenlilerin lise mezunu, bizim prof'a kafa tutar bircok acidan. Bizim egitim sistemi ve toplumun ahlaki bitirildi, pragmatizmiyle 'basarili' sayilan birileri butun topluma ahlaksizlik asiladi. Gerci rakibi olanlar da TC'den intikam alma hirsiyla ayni seyleri sozde elestirerek yapti, falan.

Ama Afrikali/Arap/Latinler/Orta Asya Turkiler haric gelecegi bizden karanlik millet oldugunu sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 1 Eylül 2023; 10:36:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

alakası yok hocam benim dediğim göçmenler değil bildiğin beyaz amerikalılar. o kadar beyinsiz bir yeni nesil var ki amerikada, gençliğin iq seviyesi, yosunun iq seviyesinden bile daha düşük. ve korkunç derecede saygısızlar.

• Evet bu gerçekten doğru bir tespit, şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla bu kalitesizliğin en büyük sebebi olan davranışlar öncelikle kibar insanı ezip güce tapma eğilimi, türk insanında ona eziyet edip kötü davrananın peşini bırakamama huyu var, erkek kadın fark etmeden aynı şekilde naif insanlardan da nefret ediyorlar, ondan sonra da her olayda kuralları çiğneyip milleti kazıklama eğilimi, adam kayırmacılık ve bencillik de var insanlarda, bakmayın türk insanı şöyledir böyledir diye laf salatası yapanlara türk insanının tek umursadığı şey kendisidir, kendisine bir şey olmadığı sürece sen yolda ölsen bile dönüp yardım etmez

Eskiler zaten cahildi ama şu anki orta yaş grubu yani 1990lara kadarki doğumlular gerçekten okumuşu kendini iyi yetiştirdi.

70-80lilerin lise mezunları , şu anki üni mezunundan daha kültürlü,birikimli ve tecrübeli.

Daha Fazla Göster
  • ZillaKami kullanıcısına yanıt

Ram:GSKILL 64GB TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000mhz
    Sıvı Soğutma:DeepCool LD360
    Nvme M.2 SSD:Samsung 2TB 990 PRO SATA SSD:Crucial BX500 PSU:MSI MPG A850G Kasa:LIAN LI Lancool 216 Monitör:PG278Q VR:HP Reverb G2 / Index Controllers
  • ben bu nesilden görmüyorum kendimi şahsen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehalet erdemdir in vücut bulmuş halidir türkiye. Nezaket ezikliktir bu coğrafyada. Anasının tarlada sıçtığı insanlar şehirde elit olmaya eğitimli olmaya çalışınca böyle oluyor. Ayrıca ortq doğu toprakları buralar, cehaletin cahiliyenin su gibi aktığı allahçı güruhların yaşadığı topraklardır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ama şunu söyliyim, Türkiye'de ben gençleri daha düzgün görüyorum. bence yaşlılar arasında saygısız olan kişi oranı daha yüksek. aslında o yaşlıların olayı saygısız olmaları da değil. onlar genellikle korkak ve ezik kişiler oluyolar. kendilerinden fizik olarak güçlü olan genç birine %100 saygılı davranıyolar ama fizik olarak ufak olan birini görürlerse "yaşım senden daha büyük" bahanesiyle her pisliği yapabiliyolar. gençlerden bunu yapan oranı çok daha düşük bence.

en azından şuna eminim: Türk genci kesinlikle Türk ihtiyarlarından daha saygısız değil.

Çok acımasız :/

• Zaten başka bir ülkeden kabul görürsem ilk sebep bu olacak: her alanda eşi benzeri olmayan bir kalitesizlik. Çoğu kez yazdım bunu...

AK Parti'ye oy vermeyen bir insan olarak aileme ve kendime bakınca üzerimize düşen her şeyi yaptığımızı görüyorum; özveri, sabır, durumu idare edebilme gibi şeyleri artık aştık, özellikle annemden gelen genetik sayesinde bugünlere de göğüs gerebildiğim için yaradana minnettarım ama bundan sonrasındaki aşırı sıkıntıları hak ettiğimi asla düşünmüyorum. Bu ülkede kendi halinde olup elinden geleni yapan hiçbir zaman karşılığını alamadı...

Ne kokuştu bazıları değil mi?

• Çünkü bu toprakların insanın hiçbir zaman böyle amacı olmadı. Anadolu halkı gelipte yav bugün ne okusam demedi. Kalkıpta bir resim çizeyim demedi. Çünkü öyle bir amacı yoktu. İbadet etti. Vergisini ödedi. Ne zanaati varsa onu öğrendi öyle yaşayıp gitti. Avrupa'da matbaa basılırken burada Şeyhülislam yüzünden Rasathane bombalandı. Kaldı ki İstanbul en gelismiş ve yatırım yapılmış bölgesidir.

2. Mahmut 1824'te eğitimi zorunlu hale getiriyor. Kaldı ki yapılan yenilikler ilk olarak orduda yapılmıştır. Sivilde değil. Bu yüzden Türkiye'de en gelişmiş müesese Askeriyedir. Yani özetle Osmanlı Anadoluya yatırım yapmadı. Sonra 2. Mahmut'tan itibaren yenilikler yapılmaya başlandı. Sonuç olarak bu seviyeye geldik.

Ha bunun genetik nedenleri de var. Türklerin ıq belli kürtlerin ıq belli. Eğitim seviyesi belli. Mesela 2023 yılında evrim bizde kaldırıldı. Seriat olan İran'da okutuluyor. Beslenme durumu var. Bol bol ekmek yenilmiş. Et yok ama. Anne babadan görmemislik var. Babası en fazla futbol oynamış çocuktan golf oynamasını beklemezsin. En basitindan tenis bile yeni yeni gelişiyor bizde.

Var oglu var yani. Düzgün bir hükümetle 20 yıla bambaska ülke olurdu burası ama artık çok geç. Demografisi bozuldu bir kere. Türklerden ve Kürtlerden daha kötü durumda ırklar girdi ülkeye. Ve bunların hepsi travma yaşamış insanlar. 5-10 çocuk yapıyorlar. Yarın obür gün onların kültürleri seni baskılayacak. Ülke falan kalmadı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anormal zirve -- 2 Eylül 2023; 5:55:41 >

• Sencesi öyle olabilir, benim karşıma da kalitesiz insanlar çıktığı kadar çok kaliteliler de çıktı. Benden kaliteliler de çıktı, benden daha az insanlar da. Lakin bu da çok şahsi bir ifadedir, zira onlara göre ben de daha az insanımdır veya kalitesiz biriyimdir belki. Bu başlıktaki arkadaşa göre kaliteli insan nasıl olur ne yer bilmiyorum ama Sabahattin Ali'nin dediği gibi: Bir peynir hakkında fikir edinecekken bile tatmak gerektiğini düşündüğümüz halde karşımıza çıkan ve yanımızdan geçip giden bir insan hakkında hemencecik hüküm verebiliyoruz. Değil mi? Hepimizin kendi alemleri, hayatları ve beyinleri var. Kimisi şöyle kimisi böyle olabilir, lakin bizi biz yapan yaşadıklarımız ve herkes aynı şartlara sahip şekilde yaşamadı. Bir sokak boyunca dahi yüz farklı türde insan bulunurken tüm memleketteki insanları aynı kefeye koyarak harcamak istemek... Bu bana ahlaksızlık gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A9EB9F963 -- 2 Eylül 2023; 1:6:16 >

• Kaşe imza. İnanılmaz boş bir topluma dönüştük, bu son senelerde iyiyce gözle görülür şekilde katlanarak arttı. Günümüz apaçi sınıfı bol spor kıyafetler, tek tip saç kesimi (ense kulak sıfır tıraş) şeklinde. 10undan 30'una kadar dolu böyle tiplerle. Sosyal medya platformlarının da gittikçe genişleyen iç yapısıyla (keşfetler, sohbetler, hikayeler bla bla birçok ıvır zıvır amacına hizmetten cıkmıs uygulama hali nin getirdigi) birçok yapımların ufak kesitleriyle inanılmaz bir kitleye yayılması ve dışarıda gezmeye, yemeye, içmeye, öğrenmeye, kültürlenmeye parası yetmeyip sosyal medyanın iç dünyasındaki bataklığına gömülmüş, ve zaten berbat olan eğitim sisteminin içten içe getirdiği düşünmeye ve öğrenmeye zorlanılmayan bir beynin basit ve anlaşılması kolay içeriklerin izlenilmesiyle (vurdu kırdı, savaş, atar gider küfür ve basit kelime içeriklerinden oluşan dizi filmler vs gibi) onu topluma mal değil toplumda mal olan insan sınıfına ayrıştırılmış birçok faydasız olmaya sürüklenilmiş insan türedi. Ne yazık ki. Bu hep vardı ama hiç bu kadar fazla olmamıştı. Tüm yaşanılan bu "şeylerin" bir zincirleme olarak karşımıza çıktığını düşünüyorum. Büyük ölçüde devletin eğitimdeki, ekonomideki büyük batırışları, ardından hukuk boyutundaki adaletsizlik kavramının dibine kadar gördüğümüz yaşadığımız örnekler (ki bu da birçok kişiyi suç işlemeye teşvik eden, cesaretlendiren bir şey) bu toplumun içinin boşalmasındaki en büyük etkenler olarak görüyorum. Kendi elimizle bu zemini hazırladık. Sistem eksikliği, sistemin değil bireylerin söz sahibi olmasıyla atılan çürük adımların bizi getirdiği noktası kanımca. Sosyal medyanın da sosyla medya amacından çıkıp birçok şeye evrilmesini de ufak pay olarak görüyorum ama asıl neden, insanların saygıdan, naziklikten uzaklaştırmasını sağlayan ana neden bahsettigim gibi. Ben en azından böyle yorumluyorum

• Ee gencler de zembille gökten inmedi. Bugun en cok cocuk yapan insanlarin ne halde oldugu belli. Zeki, kültürlü, ileriyi öngören, planlayan insanlar tas catlasa bir tane cocuk yapiyor, bazen onu da yapmıyor. 2 cocuk falan zaten cok zor. Cunku bu tip insanlar cocuk yetistirmenin zorluklarinin farkındadirlar. Cocuk yetistirmek, eğitmek basli basina bir iştir, bir sanattir adeta. Cok buyuk bir fedekarliktir. Daha bunun ekonomik boyutuna girmiyorum. Bu tip insanlar birden bile bile boyle bir sorumlulugun altina girmeyi cok istemezler. Ee cocugu sadece sofrada fazladan bir tabak olarak gören insanlar ise çocuğu yetistirmiyor, sadece büyütüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ülkede kaliteli insan yok. Kaliteli imajını bir güzel yutturanlar var. Son yıllarda dile getirilen bir tabir var "klimaya maruz bırakılıyoruz" diye, işte o zihinsel iklimlendirme ve nitelikli dolandırıcılık asırlardır var yeni yeni bunun farkına varıyoruz. Bildiğiniz kandırılıyor ve soyuluyoruz, sonra kimse bize kaliteli rolü yapıp bu kokuşmuş tiyatrodan zevk almamızı beklemesin. Boğaziçililer bile aslında neye hizmet ettiklerini ortaya döküyorlar artık (mesela Hafize Gaye Erkan), bu tip yeni AK'ların derdi aslında eğitimli insan karşıtı gözüküp "eğitimli boyun bükmüş şarlatanların" yerine geçmekmiş hem de daha da azgınca daha da ahlaksızca ve toplumu kullanarak toplumun saf duygularıyla oynarak bunu da görüyoruz...

Yurtdışında kalitesiz görünsem dahi acıtmaz ama burada mesela ayAK yalayan bir teröristin benim üstümde bana emir vermesini kaldıramıyorum biliyor musunuz?

Hele kendilerini bir şey zanneden ama rezaletleri şelale olup paçalarından akan Romalılar yok mu? Kontrolümü kaybeder gibi oluyorum...

• Konu başlığından hoşlanmadım. İçeriğine gelirsek evet öyle insanlar var.

Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.