Türkçe Ses için Yardım
Tarot 2024 640Kbps 23Fps 6Ch AC3 Bluray TR Audio TSI
Bu film için tek bu ses mevcut fakat bütün siteler paralı üyelikle izin veriyor. Bu saçmalığa çare ne zaman gelcek acaba merak ediyorum. Yardımcı olabilir misiniz nerden edineblirim? Veya üyelği olan arakdaştan rica etsem?
3 Başlıklı Traş Makinesi Önerisi
Arkadaşlar traş makinem bozuldu (Multigroom 7000 serisi) 0'layamıyorum artık. %50 %50 yüzümde kaldı :) Şöyle 3 başlıklı sıfırlayan makinelerden istiyorum. eski vardı köpüğü bitince bulamadık bozuldu koyduk köşeye. Şimdi modern bir tane düzgün almak istiyorum sadece 0lamak için. Pahalı da baya, nano bıçak vs muhabbeti çıkmışş. Var mı tavsiye?
Oneblade gibi modeller nasıl?
RTX4080 ve Ryzen 7 7800X3D sistem toplama
GPU: RTX4080
CPU: Ryzen 7 7800X3D
RAM: 32x2 (64gb) GSKill Tridentz Neo CL30 RGB
KASA: NZXT H7 Flow
Soğtucu: Deepcool LD360
SSD: Samsung 990 Pro 2TB
Anakart: MSI MAG b650 tomahawk wifi
PSU: MSI MPG a850g
Sistemi düşünüyorum. Eksik, fazla veya gerekli gereksiz herhangi konuda fikirleriniz için müteşekkirim şimdiden.
Mesela kendimce ikilemde kaldığım mesela anakarta x670 serisi değer mi?
(NOT: Ryzen 7 3700x - 2080Super'den geçiş yapacağım. AM5 istiyorum özellikle ileride değişim için. )
RTX2080 Super'den Geçiş
RTX2080 Super'den RTX4080'e geçmeyi düşünüyorum. Özellikle 2K kullanıcısıyım. Ekstra VR mevcut 4K. Bu yüzden gına geldi resolution scale'leri yere çeke çeke. 4 yıl görevini yaptığını düşünüyorum 2080imin. Sizce 5000 ler beklenir mi yoksa geçilmeli mi arkamıza gene 3 yıl bakmayız? Yoksa şurda 1sene bile yok bekle mi denir? 2080 sistemi komple değiştirmem gerekecek büyük ihtimal 4080 için. o yüzden satıp yeni geçebilirim , parça parça zor olabilir ?
(Buna ekonomik sıkıntı, dolar, artan gpu fiyatları vs dersek işte ne olur sizce)
Herkesin fikri ve tavsiyesine şimdiden teşekkürler.
Kablosuz Oyuncu Mouse Tavsiyeleriniz
Yıllarca Razer Deathadder Elite kullanmış biri olarak çift tıklama ve kablo meşgalesinden kurtulma amaçlı kablosuz güzel bir oyuncu mouse arıyorum. Razer Deathadder V2 Pro düşünüyorum ama dongle sıkıntıları konuşuluyor. G502 kablosuz mu alsam 4 yıl önce G502'den razer'a geçiş yapmıştım. Elim gereği tamdı g502 özlüyoruz arada :) Yeni modelleri böyle gidip deneyebilsem güzel ama nerde bulucaksın kablosuz yeni modelleri. :/
Razer Deathadder V2 Pro Alınır mı?
Razer Deathadder Elite kullanıyorum yıllardır. Double click muhabbeti çok sinir etti artık. Bir de kablosuz mouse tecrübe edelim dedim kablosuz mouse arayışındayım. Deathadder'ın ergonomisi çok iyi o yüzden tercihim diye V2 Pro seçtim. Yanlarındaki rubberımsı doku sayesinde de cezbediyor parmaklarım kaymasın sinir oluyorum. Ama mouse'ın dongle sorunu çok yaygınmış birkaç ay sonra falan başlıyor deniyor. Tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.
Akrabam Philips airfryer almamı önerdi. Başkasına bakma bile dedi. Tabii ki her markanın cihazın kendi kullandığı teknik ve özellikler fark eder. Almışken düzgün bir şey almak istiyorum. Her konuda ideal olsun. Yemek yapması , temizlemesi, karmakarışık olmaması..
Philips için odaklanmışken sorularım var.
-Duman yapıyor mu , sıkıntı oluyor mu?
-Mangal tarzı yemekler et tavuk yapmak için aksesuar yokmuş galiba? Ekstra almamız mı gerekiyor?
-9870 gibi üst model düşünüyorum almışken. Smart sense vs kolaylaştırır işleri. Değer mi sizce? Yoksa cosori, tefal vs gibi markalar mı düşünülmeli?
şimdiden tavsiye ve tecrübe aktarımlarınız için teşekkürler.
Twitter Something went wrong çıldırtacak
Bu hatayı en son yurt internetinde alıyordum. vpnle giriliyodu anca. Şimdi Türktelekom bağlattım kablolu kullanırken twitter'a girmiyorrr(wifiden twitter u ygulamasında sorun yok). Network reset yaptım pcye ondan sonra pcyi resleyip girince açıldı ama şimdi belli süre sonra tekrar girmemeye başlıyor çıldırıcam. PC'de mi bokluk var? yardımlarınızı bekliyorum. Sadece twitter için farklı bir tarayıcı ve vpnle uğraşmak istemiyorum.
Jantı çizdim lastiği koparttım (ss'li)
Ne olur , sizce var mı sıkıntı.

MNG Kargo %30 İndirim Kodu
Ekran Kartı: MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM İşlemci:Ryzen 7 7800X3D Anakart:MAG B650 TOMAHAWK WIFI Ram:GSKILL 64GB TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000mhz Sıvı Soğutma:DeepCool LD360 Nvme M.2 SSD:Samsung 2TB 990 PRO SATA SSD:Crucial BX500 PSU:MSI MPG A850G Kasa:LIAN LI Lancool 216 Monitör:PG278Q VR:HP Reverb G2 / Index Controllers |
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.407
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 41.549 (Bu ay: 1.213)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 921 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic