bir fotoğraf çek yüzün yamuk çıkıyor mu??????? ulan benim yüzüm çok yamuk çıkıyor hahahaha acaba gerçekte de bu kadar çirkin miyim diyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arka kamerayı aç ve kendine tut

-
-
hayir mükemmel cıkıyor benim
sorun sende olabilir mi ?
-
at görelim delikanlı
sorın bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam abi niye sert yapıyorsun
-
Yanaktaki çiğneme kasları asimetrik ve burun da yamuksa normal öyle gözükmesi.
sert yapmadım bro sanalda kızlarla buluştuğum oldu hiç biri kaçmadıda eğer arka kameradaki gibi olsam kesin kaçardı.....
ilginç olan ön ve arka kamera simetri farkı
Bunun sebebi ayna görüntüsüne alışmış olman. Ayna seni daha kalıplı(benim gibi zarganayı bile daha kalıplı gösteriyor) daha simetrik gösterir. Kamerada ise daha asimetrik yamuk yumuk görünürsün. Kamera görüntüsü ortamın genişliğine, ışık alıp almamasına vs değişir.. bence en iyi yol full HD videonu arka kameradan çekmek
Valla kamera görüntülerine bakınca intihar edesim geliyor. Bu tiple nasıl sokağa çıkarım diye düşünüyorum. Bildiğin gargamele benziyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir çok yerde "aynada ki görüntüye alışmandan" yazıyor ama bence aşırı saçma.
çevremde gördüğüm bazı insanlarda da bu sorun var ama gerçek hayatta kafalarının şekli ezilmiş oyuncak kafası gibi değil gayet normaller.
bu insanların yüzünde yamukluk olabilir ama gerçekte böyle gözükmüyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanovic38 -- 8 Mart 2021; 20:28:14 >
Hocam aynı sorun bende de var. Burnum kocaman, kulaklar pörtlek, gözler kaybolmuş, yüz aynı at kafasına benziyor. Aynada yüzüm daha düzgün pürüzsüz görünüyor .. keşke ayna doğru olsa ama ayna fake görüntü sunuyormuş. True mirror denen bir ayna türü var. O ayna seni başkalarının seni gördüğü gibi gösteriypr.quote:
Orijinalden alıntı: hakanovic38bir çok yerde "aynada ki görüntüye alışmandan" yazıyor ama bence aşırı saçma.
çevremde gördüğüm bazı insanlarda da bu sorun var ama gerçek hayatta kafalarının şekli ezilmiş oyuncak kafası gibi değil gayet normaller.
bu insanların yüzünde yamukluk olabilir ama gerçekte böyle gözükmüyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim aynada güzelsen fotodada güzelsindir kimse kandırmasın kendini
quote:
Orijinalden alıntı: hakanovic38at görelim delikanlı
sorın bende
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X