Şimdi Ara

İnsanların bir gözü diğerinden neden daha küçük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben fotoğrafçıyım.Günde bir çok vsklık fotoğraf çektirmeye gelen oluyor. İlk başlarda dikkat etmiyordum ama sonraları her 10 insandan 9'unun bir gözü büyük bir gözü küçük tabi çok belli olacak şekilde değil fotoğrafta dikkatli bakınca ve yakınlaştırınca belli oluyor.Neden böyle bileniniz var mı?

• 13 senedir gözlük kullanıyorum. Fotoğraflarda benim de gözler aynı dediğin gibi. Göz doktoruma sordum. Çok nadir insanların gözleri tam olarak simetrik, tam yuvasında ve sorunsuzmuş. Neden olduğunu da söylemedi.
  • Eller kulaklar gozler kaslar ayaklar hic biri digeriyle ayni degil oyle yaratildik bununla ilgili ayette vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemreeex

13 senedir gözlük kullanıyorum. Fotoğraflarda benim de gözler aynı dediğin gibi. Göz doktoruma sordum. Çok nadir insanların gözleri tam olarak simetrik, tam yuvasında ve sorunsuzmuş. Neden olduğunu da söylemedi.

Allah öyle yarattı kardeşim başka nedeni olabilir mi

• bu olayın bi adı vardı anatomide, bulunca editleyeceğim. Vücudumuzun ortasından geçen bir çizgi var ve tam fifti fifti ikiye bölüyor. Yarısı farklı yarısı farklı vücudumuzun. Ufak bir fark var ama dikkatli bakınca göze geliyor.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1alexdeğil -- 23 Aralık 2014; 17:24:19 >
  • COK YARARLİ KONU OLUR BU ...

• vesikalik kac tl ?

resimlerde renk duzenlmsi yapiyormusunuz ornegin sivilce yok etme. dis beyazlatma gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

vesikalik kac tl ?

resimlerde renk duzenlmsi yapiyormusunuz ornegin sivilce yok etme. dis beyazlatma gibi

yapıyoruz. 8 tanesi 10 tl değişiyo işte sayısına göre. en az 8 çıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.