Şimdi Ara

Türkiye'nin en büyük forumu hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Gün hocam zamanında bu soruyu sormuş ama üzerinden 21 sene geçtiği için bir güncellemek lazım.

Acaba en büyük forum hangisi bilen ya da ölçen bir sistem var mı ? Yoksa böyle tek tek forumlara girip atılan mesaj sayısı, konu sayısı vb. bakmak mı gerekiyor?

@gun

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/647785

açık ara dh forum lider buradaki verilere göre  

https://www.****.com/mum/8950897-2025-turkiyenin-en-buyuk-forum-siteleri.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaloguzkaan -- 26 Haziran 2025; 19:17:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşisözlüğü forumdan sayarsak ekşisözlük

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Pati neymiş ya ilk defa duydum

o forum sayılmaz hocam ya

Paticik'i duymadınız mı? Türkiye'nin ilk forumlarından.

15.11.1945-02.01.2025
  • ocaloguzkaan O kullanıcısına yanıt

valla ilk defa duydum

Tamam. MsXLabs(Mavi Karanlık)'ı duydunuz herhalde.O da zamanın en popüler forumudur.

15.11.1945-02.01.2025
  • **** nin üye sayısı hep daha fazlaydı.

dh 100 binken falan kaydolmuşum, onlarda sanki o zamanlarda bile 1,5 milyon üye görünüyordu.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • dh öldü be hocam. istatistikler kısmına girersen görürsün mevcut durumu..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    \\ Amd Ryzen 7 9700x - Msi MAG X670E Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - G.Skill Trident Z5 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 - Seagate 500GB Firecuda 530 ZP500GM3A013 7000-3000MB/s M2 NVME PCI + 2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - FSP Aurum PT 1200W 80+ Platinum - Corsair Airflow 4000D - Windows 11 Home Oem //
  • Tabiki burası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BSN
  • Bırak kardeşim ya Forum TR'yi ya, 4 sene takıldım bir tane admin bana taktı, her yeni üyelik açtığımda beni anında banlıyor, yönetime ulaşmak için ne bir telefon var ne de e.mail

BSN
  • Dh 

diğer forum sitelerine göre hala daha ilerideyiz ama anladığım kadarıyla

ama geçmiş yılların dh ruhu farklıydı tabi

dh de kaçıncı üyeliğin  

tepecikli mi diyorlardı sana?

zaten oraya bir programın kürek paylaşımını yapmışlar diye üye olmuştum. 2007 den beri üyeyim orada 70 mesajım var. dh de 30 bine yaklaşmış, silinen ve konu dışı ile birlikte.

dh nin yeri ayrı tabi. bilgisayar merakımı burada giderdim. bilgisayar konusunda bilgiliysem buranın ekmeğini çok yediğimdendir. eskiden siyaset de pek yoktu, sadece bilgi paylaşımı ve yardımlaşma vardı benim için. ülkedeki siyasi ortam, bir tarafın sürekli kazanması ve muhalefetin sürekli sinir katsayısının artması burayı da bozdu biraz ama yine de şeytan işi siyasetten uzak durmaya çalışarak bilgi paylaşmaya devam ediyoruz kısmetse.   

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• Aynen öyle kardeşim, burada ilk hesabımı 2013 yılında yani 12 yıl önce Tavşanlılı 43 olarak açtım, bu ilk hesabımı sadece 3 ay kullandım ve ilk süresiz banımı aldım, yeni yılda yani 2014 yani Metro İstanbul A.Ş firmasından atılmama sebeb olan forumda fenomen olmamı sağlayan Tepecikli 43 hesabımı açtım, bu hesabımı çok uzun yıllar kullandım ve günümüzde süresiz banlı olan başıma bela olan Hachiko hesaplı kişiyle çok tartışmalar yaşadık, özel hayatta hiç bilmediğim bu şahsiyet o kadar ileri gitti ki ismimi Metro İstanbul A.Ş ile ilgili ve cinsel içerikli yazılarımı 153 İBB Beyaz Masa'ya mail atmış, tabi Beyaz Masa'da tüm bu yazılarımı M 4 Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı müdürüne atmış ve beni de ne yazik ki Temmuz 2017 tarihinde işten çıkardılar

BSN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.