Şimdi Ara

2 yıldır Carrefour da çalışıyorum.Soruları alayım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mini Carrefour da çalışıyorum arkadaşlar.
    Varsa o meşhur sorularınız burdan alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 23 Temmuz 2017; 17:59:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2 Yıl Carrefour'da Çalışma Deneyimi: Çalışan Yorumları ve Bilgiler

Carrefour'da çalışmakla ilgileniyor musun? İki yıllık deneyimlerini paylaşan çalışan yorumlarını inceleyerek fikir sahibi olabilirsin.

Carrefour'da çalışanlar, genellikle şirketin sağladığı genel faydalar paketinden memnuniyet duyuyorlar. Bunlar arasında sağlık sigortası, indirimli alışveriş ve esnek çalışma saatleri yer alıyor.

Ancak bazı çalışanlar, iş yükünün ağır ve çalışma saatlerinin uzun olabileceğinden bahsediyor. Ayrıca, müşteri hizmetleri rollerindeki çalışanlar yoğun ve stresli bir ortamda çalıştıklarını dile getiriyorlar.

Kariyer gelişimi fırsatları açısından Carrefour, hem iç hem de dış terfilere açık bir şirket olarak görülüyor. Şirket, çalışanların eğitimine ve gelişimine önem veriyor ve çeşitli eğitim programları sunuyor.

Genel olarak, Carrefour'da çalışanlar şirket için olumlu bir izlenime sahip. Çoğu çalışan, şirketin sunduğu olanakları ve kariyer gelişimi fırsatlarını takdir ediyor. Ancak, iş yükü ve çalışma saatleri bazı çalışanlar için zorlayıcı olabiliyor.

Carrefour'da çalışmayı düşünüyorsan, çalışan yorumlarını ve şirketin sunduğu faydaları dikkatlice incelemelisin. Bu bilgiler, şirketin sana uygun olup olmadığına karar vermene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tarihi Geçmek üzere olan ürünleri size dağıtıyorlar mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl girdin, iş başvurusu ve akabinde durumları anlatırmısın?
  • Yere düşen kasiyerleri napıyorsunuz?
  • Ne iş yapıyorsun?

• Carrefour kartları ne işe yarıyor ? Yıllardır soruyorlar veriyorum ne indirim oluyor ne puan birikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Nasıl girdin, iş başvurusu ve akabinde durumları anlatırmısın?
    @Lawlord
    1-5 gün önceden toplanıp iadeye gidiyorlar.

@hapocod
    İnternetten başvuru yapmıştım.1-2 gün sonra aramışlardı beni.İlk görüşmede rahat bi 6-7 kişi vardı.Sonra herkesi tek tek içeriye alıp bunca zaman neler yaptın gibi klasik sorular sordu işte.Ardından 2. görüşmeye gittim yine aynı şekil kendimi tanıtıp evrak listesi vermişlerdi.Baya hoş karşılıyorlar açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 30 Temmuz 2015; 11:11:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @RealPlayer09
    Hem reyon hem kasaya bakıyoruz.Bim misali.

@dörtçeker

Sadece indirim için iş görüyor kartlar o kadar.Kartsız geçilirse indirimli olan ürünü de indirimsiz halde alıyorsun yanlış bilmiyorsam.
  • Merak ettiğiniz başka sorular varsa burdan alalım.
  • Yere düşen sucukları napıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rueens kullanıcısına yanıt
    Kalıbında oldukları için dolaba tekrar koyuyoruz.
  • CarrefourSA değilmi ?

• Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    Öyle ancak Carrefour demek daha bi hoş.
  • asgari ücret mi ?
    daha az mı ?
  • Bulunduğum yerdeki Carrefour da hiç soğuk 1 litre kola bulamıyorum sizde de öyle mi

• ırwastbey kullanıcısına yanıt
    Asgari ücret + Yol parası + Sendika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashKill -- 30 Temmuz 2015; 12:24:58 >
  • Rzgrklc R kullanıcısına yanıt
    Bizde de çok hızlı tüketiliyor.Ama hep güncel tutuyoruz dolapları.Sodalar daha çok alınıyor ama.
    2 eleman eksik aslında burda.Şuan reyonları genellikle ben düzenleyip ekleme yapıyorum.
  • Kasiyerleriniz neden yavaş?

• FlashKill kullanıcısına yanıt
    Sabah kaçta orada olman gerekiyor Akşam kaçta çıkıyorsunuz?

Kolay gelsin

• Bizde kasiyer ve reyoncu olarak yok.Bim gibi çalışıyoruz.Kasa + reyon vs.. Yavaş olan kasiyer varsa zaten işten soğuyup çıkmak ister elbet.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.