Yüzbaşı
19 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme
Toplam: 260 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba aracım ile ilgili detaylar linkte mevcut. İlgilenen arkadaşlar buradan yada cepten ulaşabilir.

Hyundai / Accent / 1.3 / Admire / Hyundai Accent Admire 2006 Metalik Gri sahibinden.comda - 1128541621

Merhaba şuan 2006 model accent admire MPİ sahibiyim. 8 yıldır bende aracım ve model yükseltmek için değiştirmeyi düşünüyorum. Şuana kadar beni neredeyse hiç üzmedi aracıım arıza konusunda. 4 kişilik bir aileyiz 2 oğlum var. Yine bagaj hacmi en az şu anki aracım kadar olan, LPG Li, sorun çıkarmayacak parçaları ve işçiliği ile uzun yıllar beni üzmeyecek, yakıt konusunda da makul bir model bakıyorum. Tam bir aile arabası yani ihtiyacım. Birçok marka model önerilmiş forumda ama çoğu eski konular aradığım araç için. O sebeple buradaki tecrübeli ve deyimle arkadaşlarımızdan yardım almak istedim. Bütçem max 600k. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar aliexpress ten pil punta devresi aldım ve topladım. Çalışması için 20-40 amper arası bir akü veya 45c değerinde 3s bir pil gerekliymiş. Bende ikisi de yok maalesef.
1-Aracımın aküsü ile bu devreyi çalıştırabilir miyim? (60amper) şahsen devreyi bozarım diye takmadım hiç.
2-Akü yerine 12v40 amper bir dc adaptör olsa bu cihazı çalıştırır mı sorunsuz bir şekilde?

Bahsettiğim devre şu
https://m.tr.aliexpress.com/item/1005001864660282.html?spm=a2g0n.productlist.0.0.1f649482Be0V80&browser_id=61d7f1398aaf4dacb8a6cf65870620aa&aff_trace_key=580ae65b4c2f46e0b602ae3ee56d05d1-1632768708931-03358-Y7bAZbY&aff_platform=msite&m_page_id=ewzgg1isnccadr9d17c468dea641c897fd18162116&gclid=

Merhaba arkadaşlar cihazımı yaklaşık 1 yıl önce buradan almıştım. Son 1 haftadır şarjı inanılmaz hızda bitmeye başladı. Son romu tekrardan indirip kurdum sorun hala devam ediyor. Yazılımsal bir sıkıntı diye düşündüm ama önerilen birçok şeyi yapmama rağmen düzelmedi sorun. Uçak modula bile alsam geceden sabaha kadar yaklaşık %40 şarj harcıyor cihaz. Dün gece bilerek şarja takmadım komple bitsin diye cihaz kapanmış tabi. Ama sabah cihazı açamadım şarja taktığımda ise mi yazısı geliyor açılacağı anda ekran gidiyor. yani şimdi şarjda almıyor dolayısıyla açılmıyor cihaz. Donanımsal bir sıkıntısı var kesinlikle diye düşünüyorum. Şarj entegresi yada bir kısa devre var diye düşünüyorum. Cihazı onarabilecek gerçekten işinin ehli bir arkadaş arıyorum. İzmir/bergama da ikamet ediyorum yani ilçede olduğum için işten tam anlamıyla anlayan bir kişi yok. Zaten toplamda 2-3 telefon tamircisi var burada. Onarımını yapabilecek bir arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir acil olarak forumdan.

Merhaba eba için mikrofonlu bir a4 tech kamera aldık. Model numarası pk-635K. Birkaç aydır sıkıntısız çalışıyordu fakat 1-2 gündür kamera normal çalışmasına rağmen mikrofon çalışmıyor. Mikrofonu sınamak istediğimde windows mikrofon sınama ekranında ve denetim masası ses ayarlarında sanki son ses kayıt yapıyormuş gibi mikrofon düzeyi barı sürekli %100 gibi tam dolu. Ama kesinlikle ses almıyor. Kamera tak kullan çalışan bir aygıt ve mikrofon sesi de usb kablosu üzerinden bağlanıyor pc ye. Usb den bağlı iken mikrofon takıldığını tanıyor sistem ama dediğim gibi sesi almıyor. İşletim sistemim Windows 10 ve şu ana kadar denediklerimi yazayım;

-başka bir usb porta taktım
-netten driver ını indirip kurdum
-aygıt yöneticisinden cihazı komple silip tekrardan tanıttım (zaten tak kullan olduğu için direk tanıyor)

not: Son zamanlarda ses kartının driver ını güncellemiştim fakat sorun bu olaydan hemen sonra mı başladı emin değilim.

Belki gerekli olabilir diye anakart modelimi de yazayım: b450 Tomahawk. Sorunumu gösteren bir de ss ekleyelim;

Merhaba eba için mikrofonlu bir a4 tech kamera aldık. Model numarası pk-635K. Birkaç aydır sıkıntısız çalışıyordu fakat 1-2 gündür kamera normal çalışmasına rağmen mikrofon çalışmıyor. Mikrofonu sınamak istediğimde windows mikrofon sınama ekranında ve denetim masası ses ayarlarında sanki son ses kayıt yapıyormuş gibi mikrofon düzeyi barı sürekli %100 gibi tam dolu. Ama kesinlikle ses almıyor. Kamera tak kullan çalışan bir aygıt ve mikrofon sesi de usb kablosu üzerinden bağlanıyor pc ye. Usb den bağlı iken mikrofon takıldığını tanıyor sistem ama dediğim gibi sesi almıyor. İşletim sistemim Windows 10 ve şu ana kadar denediklerimi yazayım;

-başka bir usb porta taktım

-netten driver ını indirip kurdum

-aygıt yöneticisinden cihazı komple silip tekrardan tanıttım (zaten tak kullan olduğu için direk tanıyor)

not: Son zamanlarda ses kartının driver ını güncellemiştim fakat sorun bu olaydan hemen sonra mı başladı emin değilim.

Belki gerekli olabilir diye anakart modelimi de yazayım: b450 Tomahawk. Sorunumu gösteren bir de ss ekleyelim;

İçinde bulunduğumuz bu kötü zamanlarda yöneticilerden DH Premium u komple bedava yapmasını talep ediyorum.
Hükümet Corona salgını sebebiyle toplu olarak zaman geçirilen birçok yere yasak getirdi. Yasak bu gece itibariyle basliyor.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/koronavirus-onlemleri-artiyor-icisleri-bakanligindan-genis-kapsamli-kapatma-kararlari-1727618
Merhaba, bir süredir sistemim bu çin monitör bakiyorum. Bir arkadaşta msi in g27c2 monitörü için görüştüm 1350tl gibi verecek en son. Ağustos 2019 da alınmış garantili ürün. Sizce bu ekrana bu fiyat verilir mi? Yada indirimleri bekleyip başka bir monitör mu bakmaliyim. Bütçe Max 1400-1500 TL.
Cihaz şu:
https://www.epey.com/monitor/msi-optix-g27c2.html
Merhaba sistemim için psu suz kasa bakıyorum. Herşey tamam ama kasada karar veremedim. Bütçe 300-350 arası. Sistemim;

Ryzen 5 2600x
Msi m450 tomahawk
Gtx 1070

Konu ile bilgili arkadaşlardan tavsiye istiyorum vr yardımlarınızı bekliyorum. N10 advanced alınabilir mi mesela?
Hakkında
Meslek: BİM A.Ş Mağaza Sorumlusu
İlgi Alanları: bilgisayar donanım,bilişim, internet, teknoloji,futbol
Forum İmzası:
\\ Amd Ryzen 5 5600x - Msi B450 Tomahawk - Msi Rx 6700XT Mech 2x OC - 16 GB (8x2) Curicial Ballistix Sport DDR4 3400 Mhz - Adata Su 650 120GB SSD+2 Tb Seagage 7200 Rpm 64mb Cache - Cooler Master MPE-7001-ACABW-EU 700W 80+ - Dark N10 Pro - Windows 10 Pro Retail - Office 2021 Pro Plus Retail//
Forum İkinci El İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Ryzen 5 5600X
Otomobil
Hyundai Accent Admire Mpi
Mobil cihaz
Apple Iphone 7 128Gb
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
Steam
citiraga
TV
TCL 55C728
Klima
Lg Prestige 9000Btu
Notebook
Lenovo İ5 6500
GPS, Navigasyon
Navitech 523 Primo
PSN ID
citiraga
Motosiklet
Yamaha D'eligt 125CC
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Kulaklık - Amfi
Asus Cerberus
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Anakart
MSI B450 Tomahawk
Sabit Disk
Adata Su-650 120Gb SSD
Ekran Kartı
MSI RX 6700XT Mech 2x OC
Modem
Asus Ac52U
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.483
İkinci El Bölümü Mesajları: 397
Konularının görüntülenme sayısı: 20.197 (Bu ay: 458)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 604 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.