|
Bildirim

2 Mobil
|
İlk 10'da yok ama satışlar ürün gamına yayılmış. Toplam satışları artıyor o yüzden
T-Roc 22.464 adet Taigo 21.367 adet T-Cross 11.673 adet Tiguan 9.001 adet Golf 6.420 adet Polo 6.311 adet Tayron 5.798 adet ID4 3.092 adet Passat 2.109 adet ID7 357 adet Touareg 90 adet |
|
stelantis milleti iyi tokatlamis.
|
|
Ne farkeder? Sonuçta satmış mı satmış. Aynı şekilde Megane, Clio, Corolla bunların hepsi kiralama şirketlerine gidiyor. Hatta Clio,Megane son dönemlerde egeadan bile daha çok filolarda görüyorum
|
|
Sona falan erdiği yok tüm egea ailesinin satış rakamlarını toplarsak yine birinci çıkıyor
Egea'nın 1.4 versiyonuna otomatik vites getirsinler bakın o zaman görün satış rakamlarını. . |
|
Şu Toyota adam gibi bir B HB yapmadı. Yaris A gibi. Clio veya Polo boyutlarında yapsa dehşet satardı. Neden yapmıyorlar anlamıyorum.
|
|
VAG'da az tokatlamamış.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brscnk17 -- 7 Ocak 2026; 01:36:06 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Link ODMD ana sayfasına yönlendiriyor. Uydurduklarını sanmam. Sektörün ana veri kaynağı onlar. Model satış bilgilerini bulamadım ama geri kalan bilgiler ODMD'den. |
|
|
Teşekkür ederim hocam. |
| _____________________________ |
|
Marka neredeyse hep verir. Marka kısmında problem yok. |
|
vergilendirme neticesi bunlar. eğer sadece kdv ödeyerek araç alabilseydik bambaşka olurdu bu liste. |
|
|
|