< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeeeee72 -- 27 Ekim 2021; 20:21:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeeeee72 -- 27 Ekim 2021; 20:21:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Böyle bir sorun bulunmamakta diye başlamışsınız cümleye ama aynen Turkcell'de böyle bir sorun var (Diğer operatörleri kullanmadığımdan bilemiyorum).. Bu problem iOS15 ile başladı. Belki herkesin başına gelmemiş olabilir ama bu problemi yaşayan çok fazla insan var. Kimi bilinçli, kimi bilinçsiz. Üstelik bırakın şikayetvar sitesini, donanımhaberin apple sayfasındaki ios15 ana konusunda dahi bir sürü bu olayı yaşamış olan ve dile getiren insan var. Kendi adıma örnek vereyim: Cihazımda facetime etkin iken iOs15 yükledikten sonra etkinleştir diye uyarı geldi. Onay verdim. Ama her telefonu yeniden başlatışımda bu uyarıyı vermeye başlayınca, bir noktada durdum. Problem benden kaynaklanmış olabilir diyerek, iphone 11 cihazıma DFU mod ile yeniden yazılım yükledim yeniden gelen bildirime onay verdim. (Bu şekilde onay vere vere Turkcell'e 15 TL civarı kaptırdım muhtemelen) Verdiğim onaydan sonra hala aktivasyon bildirimleri gelmeye devam edince, biraz önce de dediğim gibi bir noktada durdum. Artık gelen bildirimleri VAZGEÇ diyerek ret ediyorum. Sonuç olarak sıkıntı Apple'da mı, Turkcell'de mi bilemiyorum ama problem hala mevcut. |
Turkcell iPhone iMessage ve FaceTime Etkinleştirme Hatası ve Yurtdışı SMS Faturası
iPhone'unuzda iMessage ve FaceTime hizmetlerini etkinleştirmeye çalışırken "Etkinleştirme Bekleniyor" hatasıyla karşılaşıyorsanız veya yurtdışına gönderdiğiniz SMS'ler için yüksek faturalar alıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
iMessage ve FaceTime Etkinleştirme Hatası
Yurtdışı SMS Faturası
Bu adımları izledikten sonra hala sorun yaşıyorsanız Turkcell müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir veya daha fazla yardım için Turkcell'in destek forumlarını ziyaret edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 27 Ekim 2021; 21:21:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
böyle bir sorun bulunmamakta olup, sizin yaptığınız hatalı bir aktivasyondan dolayı sorun yaşanmaktadır. yaşadığınız olayda cihaz aktivasyon için +44lü bir numaraya sms atıp bu icloud hesabı bu numaradan kullanılıyor diye sistemsel eşleme yapmak istiyor, ancak birşeyleri yanlış yapmışsınız ki yapamıyor, tekrar tekrar sms atıyor, hangi operatörü kullanırsanız kullanın aynı durumu yaşardınız, olayın turkcell ile bir ilgisi yok, aktivasyonu düzgün yapmaya çalışın, yada hiç yapmayın, imsg facetime gibi servisleri numara yerine icloud hesabını açarken kullandığınız e-posta adresi ilede kullanabilirsiniz... |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
benimde hattım turkcell banada aynısı yapıyordu telefonu açıp kapattığımda, fakat akıllı fatura olduğu için yurtdışına mesajı engelliyordu. bende yıllardır iphone kullanıyorum bu durumla ilk kez karşılaştım. akıllı fatura olduğu için direkten dönmüşüm:)) |
|
|
|
EKRANA uyarı geliyor siz uyarıya tamam dediğinizde etkinleştirmek için sürekli sms yollamış . ekrana uyarı geldiğinde vazgeç deyin. Wifiy bağlanarak uçak modun da etkinleştirmeyi deneyin |
|
Operatör güncellemesi ile düzelir umarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeeeee72 -- 29 Ekim 2021; 12:13:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |